Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм
predator21x
predator21x

Predator 21 X, първият гейминг ноутбук с извит екран, е машина с една Цел: да бъде Най-Добра - във всичко. Една Нова Ера - Ерата на Извитите вече започна!

 • 21” 2560x1080 WFHD извит дисплей с G-SYNC™
 • Двойна NVIDIA® GeForce® GTX 1080 - SLI
 • Five-Fan Cooling System с 3 AeroBlade™ Метални Вентилатори
 • Cherry MX RGB Механична Клавиатура
acer

Основана през 1976, Acer е хардуерна + софтуерна компания, посветена на разработка, дизайн, маркетинг и продажба на иновативни продукти, които подобряват цялостното преживяване и комфорта на потребителя. Acer празнува своята 40-та годишнина през 2016г. и е една от Топ 5-те компютърни компании в света.

acer

21" ИЗВИТ ДИСПЛЕЙ

Първият ноутбук с извит дисплей ви отвежда в изцяло нов свят. Свят, който ви обгръща и привлича, и не ви пуска повече.

acer

НЕВЕРОЯТНО БЪРЗО ОПРЕСНЯВАНЕ

Накъсването и забавянето на картината са слабости, които 21 X не може да търпи. Играйте плавно и безпроблемно с честота на опресняване 120 Hz.

acer

NVIDIA® G-SYNC™

Не приемайте посредственото – включете само изключителното. NVIDIA® G-SYNC™ опитомява бурята от кадри при бърза игра, като премахва накъсването на картината.

acer

ДВЕ ВИДЕОКАРТИ NVIDIA® GEFORCE® GTX 1080

Една NVIDIA® GeForce® GTX 1080 е феноменална, но ние решихме да бъдат две – в конфигурация SLI – защото повече е по-добре. Всяка видеокарта е овърклокната и готова за предизвикателства.

acer

ОВЪРКЛОКНАТ ПРОЦЕСОР

За да бъдете най-добри, ви трябва най-доброто. Разгърнете истинския си потенциал с овърклокнатия процесор от 7-мо поколение Intel® Core i7 и подложете 21 X на изпитание.

acer

ДОСТАТЪЧНО ПАМЕТ? АХА

Тази машина е пълна догоре с RAM. С 64 GB DDR4 2400 можете да изпитате многозадачния режим до границите му и отвъд тях.

acer

ОХЛАДИТЕЛНА СИСТЕМА С 5 ВЕНТИЛАТОРА

Студът е на ваша страна. Премислен в детайли и ненадминато ефективен. Пет вентилатора работят едновременно, за да поддържат ноутбука студен.

acer

3 БРОЯ AEROBLADE™

Изключително тънки и изцяло метални, трите вентилатора AeroBlade™ на Predator поддържат видеокартата и процесора на приятно ниска температура. Слушайте внимателно как ви нашепват "Да играем, приятел. Да играем".

acer

ТОПЛИННИ ТРЪБИ? ДЕВЕТ

Девет топлинни тръби разпределят и освобождават 21 X от излишната топлина. Голямата мощност означава много топлина – съответно невероятно охлаждане.

acer

КЛАВИШИ CHERRY MX

Пропита с технологията за клавиши Cherry MX, пълноразмерната механична клавиатура е създадена специално за да дава преимущество при сериозна игра.

acer

ТЕХНОЛОГИЯ ЗА ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА ПОГЛЕДА

Съсредоточете се върху най-важното – играта. Технологията за проследяване на погледа следи естествените движения на очите, за да губите по-малко време в побутване на аналогови стикове и плъзгане на мишки.

acer

4 ВИСОКОГОВОРИТЕЛЯ + 2 СУБУФЕРА

Обградете се с превъзходния звук на Dolby Audio™ Premium, който излиза през четири високоговорителя и два субуфера. Време е за мощен звук.

acer

PREDATORSENSE™

PredatorSense™ е най-добрият инструмент за управление. Поемете управлението на светлините, овърклокинга, профилите за игри и много други. Гледайте да не се изгубите сред множеството настройки.

Acer Predator 21 X

Acer Predator 21 X

 • Екран 21" curved (16:9) 2560 x 1080 IPS LCD with Tobii eye tracking
 • Процесор 7-мо поколение Intel® Core™ i7-7820HK
 • Памет64GB DDR4, 2400MHz
 • Видео карта NVIDIA® GeForce® GTX 1080 SLI (16GB GDDR5)
 • Аудио4 високоговорителя и 2 субуфера с 3-канален звук
 • Диск 2 x 512GB SSD Nvme + 1TB HDD 7200 rpm
 • Батерия 8 клетъчна
 • Операционна система Windows® 10 Home

За повече информация: