Adobe After Effects CC

Кратко описание

срок на доставка 30 дни
Цена: 958лв.

Вие получавате

Adobe After Effects CC
958лв.

Бърза доставка

цените започват от 7,99 лв.

Вземи на лизинг за 31 лв. за 48 месеца виж лизинговите схеми

Основни характеристики

  • лиценз за 1 работно място
  • за 1 година
пълни характеристики

Продукт с предварителна поръчка

Този продукт може да бъде доставен по поръчка на клиента. Срокът за доставка е 30 дни.

Характеристики

Описание

After Effects CC (2015)

Открийте съвършеното изображение или графика за вашия проект

Спестете от времето за откриване, лицензиране и управление на безплатни изображения и графики от базата данни с интегрирането на After Effects CC с новата услуга Adobe Stock. След като запишете изображение в своите Creative Cloud Libraries (библиотеки на Creative Clouds), то незабавно се предоставя на разположение за използване в композициите ви и други творчески проекти.

Вашите ресурси, налични отвсякъде

Получете достъп и споделяйте важни творчески ресурси, като например Looks и графики, през Creative Cloud Libraries (библиотеки на Creative Clouds), достъпни в After Effects, Adobe Premiere Pro, Photoshop и Illustrator, в мобилни приложения, като например Adobe Shape, и в услуги като Adobe Stock.

Визуализация, без това да прекъсва работата ви

Регулирайте свойствата на композицията и дори премащабирайте панелите, без да прекъсвате възпроизвеждането. Непрекъснатата визуализация дава възможност да не накъсвате творческата си дейност.

Проследявайте лицата с по-голяма степен на прецизност

Face Tracker (Проследяване на лице) улеснява прилагането на ефекти за избор на зони с лица. Използвайте опростеното проследяване за коригиране на цвят или за замъгляването на лице; трасирайте конкретни точки, за да промените цвета на очите или движенията на устата; или за проследяване на измервания, като например доколко отворено е окото. Можете дори да експортирате данни в Adobe Character Animator.

Лесно анимирайте 2D герои

Вдъхнете живот на създаваните от вас герои в Illustrator или Photoshop, като отигравате движенията им пред уеб камера. Adobe Character Animator (Preview) следи движенията на лицето ви, позволява ви да записвате диалози или глас и ви дава възможност да активирате действия с клавиатурата си.

Визуализация по начина, който е най-подходящ за вас

Визуализация на композиции, слоеве и материали въз основа на вашия опит и предпочитания. Изберете интуитивните поведения по подразбиране, създавайте персонализирани визуализации за различни активирания или се връщайте към наследени поведения при визуализация с няколко щраквания.

Коригирайте потребителския интерфейс съобразно предпочитанията си

По-бърза навигация на панелите благодарение на оптимизираните групи панели. Регулирайте яркостта на интерактивните контроли, за да постигнете точния контраст.

Използвайте сензорно оптимизирани контроли

В първите няколко стъпки към по-благоприятстваща за сензорна работа композитна среда After Effects улеснява навигацията между панелите в група, като ви позволява да избирате и активирате панели със сензорно оптимизирани контроли.

И още много други

Включва също: пестящи време подобрения при работа с изражения, възможност за импортиране на JPEG 2000 файлове и други.