Adobe Premiere Pro CC

Кратко описание

срок на доставка 30 дни
Цена: 958лв.

Вие получавате

Adobe Premiere Pro CC
958лв.

Бърза и евтина доставка

цените започват от 5,99 лв.

Вземи на лизинг за 36 лв. за 36 месеца виж лизинговите схеми

Основни характеристики

  • лиценз за 1 работно място
  • за 1 година
пълни характеристики

Продукт с предварителна поръчка

Този продукт може да бъде доставен по поръчка на клиента. Срокът за доставка е 30 дни.

Характеристики

Описание

Premiere Pro CC (2015)

Открийте съвършеното изображение или графика за вашия проект

Пестете време от намиране, лицензиране и управление на безплатни изображения и графики с интегрирането на Premiere Pro CC с новата услуга Adobe Stock. Веднъж запишете ли изображение във вашите Creative Cloud Libraries (библиотеки на Creative Cloud), то е незабавно налично за ползване във видеоматериалите ви и други творчески проекти.

Лесно манипулирайте цвета в панела Lumetri Color

Коригирайте цвета и светлината с интегрираните инструменти, които съчетават технологиите Adobe SpeedGrade CC и Lightroom CC. Прилагайте всичко от леки цветови корекции до сложни Lumetri Looks, като използвате лесни за достъп, интуитивни плъзгачи и контроли, и изпращайте проекти в SpeedGrade чрез Direct Link, ако желаете да нанесете допълнителни корекции.

Плавни преходи между ефектните реплики от интервюта с хора

Премахнете неприятните резки смени на кадри между ефектните реплики в интервюта с хора. Преходът Morph Cut използва проследяване на лица и интерполация на кадри за създаване на плавни преходи. Не е необходимо да изрязвате за създаване на добър сюжет.

Вашите ресурси, налични отвсякъде

Влезте в своя Looks и графики, включително ресурсите на Adobe Stock, през Creative Cloud Libraries (библиотеки на Creative Cloud), които са достъпни в Premiere Pro, After Effects и други настолни и мобилни приложения на Creative Cloud. Споделяйте ресурси между отделните проекти, между членовете на екипа и между приложенията на Adobe, където и да сте.

Изведете проектите Premiere Clip до следващия етап

Лесно конвертирайте и отваряйте проектите, които създавате в мобилното приложение Premiere Clip. Всички редакции, музикални подсказвания и Looks се появяват направо в Premiere Pro Timeline.

Автоматично регулирайте продължителността на видео материала

Регулирайте лесно дължината на вашия видео материал за конкретни изисквания за доставка. Time Tuner във включения Adobe Media Encoder автоматично добавя или премахва кадри в промени на сцени, по време на тихи аудио кадри и в раздели със статични изображения или слаба визуална активност.

Пестете време с ориентирани към задачите работни пространства

Преминавайте между работните пространства, които са оптимизирани, така че да ви помогнат да управлявате наборите от инструменти за конкретната задача или създавайте своите собствени персонализирани версии. Превключвайте между работните пространства на сензорните устройства с докосване с пръст.

По-бързо реагиране при работа с външни дисплеи

Подобреното представяне на Adobe Mercury Transmit подсилва възможността за бързо реагиране и надеждност при възпроизвеждане върху външни дисплеи с висока разделителна способност.

Лесно превръщайте скритите титри за хора с увреден слух в субтитри

Включете скритите титри за хора с увреден слух като субтитри с помощта на включения Adobe Media Encoder.

Получете поддръжка за повече основни формати

Получете основна поддръжка за форматите Canon XF-AVC и Panasonic 4K444. Premiere Pro е лидер в бранша по отношение на основна поддръжка на формати.

По-добро сензорно изживяване при редакция

Сега редакторите с хибридни устройства могат да преместват клипове в Timeline (Времева линия), да изтриват позицията за възпроизвеждане и да манипулират цветовите параметри само с докосване на екрана.

Работата със звуковите работни потоци е улеснена

Работете по-ефективно благодарение на по-бърза конфигурация при дублаж, по-лесното поставяне на аудио канали, подобрено многоканално експортиране, способност за изпращане на видео в Adobe Audition CC през Dynamic Link и по-последователна хардуерна първоначална настройка.

И още много други

Включени са също: Нова композитна визуализация, до която имате достъп по време на подрязване; опростени съкратени команди, като например способността за коригиране на стойности за активиран текст нагоре и надолу с клавишите-стрелки; ново миксиране на AAF видео; значително подобрена функционалност за AAF експортиране и други.