ESET Smart Security

Кратко описание

Цена: 59лв.

Вие получавате

ESET Smart Security
59лв.

Бърза и евтина доставка

цените започват от 2.62лв.

Основни характеристики

  • OEM версия
пълни характеристики

Характеристики

Марка ESET
Описание

ESET Smart SecurityOEM.

Наслади се на по-сигурен интернет.

На изключителна цена.

ESET Smart Security ти дава възможността да се насладиш на онлайн преживяванията си, защитен от доказано ефективна технология. Довери се на решението ни за защита от вируси, кражба на лаптопа ти, а вече и от бот-мрежи.

ПОДОБРЕНО. Родителски контрол. За да си спокоен, че децата няма да попаднат на неподходящо съдържание в интернет и няма да станат жертви на неподходящо влияние.

Проактивна защита против кражба на лаптоп. Намери изгубения или откраднат лаптоп, включи камерата дистанционно, за да видиш кой го използва в момента или изтрий цялата налична информация от разстояние.

ПОДОБРЕНО. Защита от вируси и зловреден код. Технологията на ESET е по-добра от всякога в засичането и отстраняването на вируси и зловреден код, в което има над 25 години доказано успешен опит. Получаваш и персонална защитна стена (Firewall).

Родителски контрол. Предпази детето от неподходящо съдържание в интернет.

НОВО. Ботнет защита. Нова технология, която не позволява компютърът ти да се превърне в част от ботмрежа и да бъде използван за атаки.

ПОДОБРЕНО. Предпазва от уязвимости във външни приложения. Функцията Exploit Blocker защитава уеб браузъри, PDF четци, имейл клиенти и MS Office компоненти като наблюдава и блокира подозрителна активност. Сега и с разширена поддръжка за Java.

ПОДОБРЕНО. Advanced Memory Scanner. Осигурява допълнителна защита срещу криптирани вируси. Сканира още по-надълбоко в оперативната памет на защитената система с подновен и подобрен алгоритъм.

ПОДОБРЕНО. Vulnerability Shield. Защитава Вашия компютър от атаки, използващи уязвимости в мрежата ти.

ESET Smart Security 2015 работи на всеки компютър с операционна система Microsoft®, Windows® 8.1, 8, 7, Vista, XP, и Microsoft Windows Home Server 2003, 2011.
(Системата за защита от кражба е недостъпна за Home Server).
Продуктът изисква интернет връзка.

За активация на продукта е необходима връзка към интернет.

OEM версия

Лицензът е за 1 година, за 1 работно място.