Natec Gazelle 15.6", черна

  • Може да добавите 49 точки с покупката на този продукт. Вижте повече

Кратко описание

изчерпан
Цена: 49лв.

Основни характеристики

  • За до 15.6-инча
  • Професионална чанта за лаптоп
  • Висококачествен материал
  • Идеална за пътуване
пълни характеристики

Подобни продукти от Natec

Характеристики

Марка Natec
Описание

Natec Gazelle е професионална чанта за лаптоп, която предлага функционалност, комфорт и безопасност за вашия мобилен компютър. Същественото предимство на тази чанта се оценява най-вече от често пътуващите - тя разполага със система за количка, която улеснява придвижването с лаптоп и багаж.

Вътрешността е разделена на три просторни основни отделения и допълнителни джобове в предната част на чантата. Централното отделение служи като подсилено, подплатено с мека пяна отделение за лаптоп, което може да се обезопаси с велкро. Това позволява безопасното транспортиране на вашия преносим компютър и аксесоари. Освен това чантата е оборудвана с няколко други джоба, които могат да се използват за организиране на други устройства или документи. С Natec Gazelle работата ви може да бъде добре организирана не само в офиса, но и по време на пътуване.

Висококачественият материал, използван за изработката на чантата Natec Gazelle, гарантира безопасността на оборудването в нея. Той е особено устойчив на пръски, като предпазва лаптопа и аксесоарите от нежелани повреди от вода. В някои области, като дъното на чантата, е приложен допълнителен слой материал, за да се осигури още по-добра защита на транспортираното оборудване.

Системата "trolley" е удобство, което се оценява от тези, които често пътуват с куфари и лаптопи. Специалната каишка в задната част на Natec Gazelle позволява закрепване на чантата към багаж или дръжка на куфар. С това решение не само ще избегнете загубата на лаптопа си, но и ще осигурите стабилното му и сигурно транспортиране.

Natec Gazelle дължи професионалния си вид на интересната си текстура и разнообразни цветове. Благодарение на модерния си дизайн тази чанта е изключително универсална и ще бъде оценена от всеки, който пътува с лаптоп, независимо дали за служебни или лични цели.

  • Материал за продукта: Полиестер
  • Размери:

- Външни: 430 x 90 x 320 мм

- Размери на отделението за лаптоп: 395 x 45 x 275 мм

  • Тегло: 950 гр.

 

Размер 15.6
Цвят Черен

Оторизирани сервизи

Списък с оторизирани фирми, които сервизират този модел. При проблем може да се обърнете към тях.