G:RIGS > Venom Ultimate (Intel Gen12+)

  • Може да добавите 4679 точки с покупката на този продукт. Вижте повече

Кратко описание

изчерпан
Цена: 4679лв.

Основни характеристики

  • Intel Core i5-14600KF
  • от GeForce RTX 4070
  • от 32GB DDR4
  • от 1TB Gen4 PCIe NVMe SSD
пълни характеристики
  • Lian Li LANCOOL III RGB White
  • Intel Core i5-14600KF (14 ядра / 20 нишки, 3.50 - 5.30 GHz, 24 MB Intel Smart Cache, Socket LGA 1700)
  • 36 месеца гаранция

Подобни продукти от VIP

Характеристики

Марка VIP
Цвят Бял
Кутия Lian Li LANCOOL III RGB White
Процесор
Охладител
Видеокарта
Дънна платка
Оперативна памет
Solid state drive (ssd)
Твърд диск
Свързаност Стандартна за избрания модел дънна платка
Захранване
Термопаста за процесора
Операционна система
Кабели за компоненти
Гаранция 36 месеца гаранция
Допълнително

G:RIGS > Venom Ultimate  (Intel Gen12+) се изпълнява с къстъм захранващи кабели с 12VHPWR конектор в бяло и допълнителна ARGB LED лента.
Вертикалният монтаж и/или добавянето на светещ заден ARGB вентилатор са опционални и могат да бъдат поръчани като допълнилни опции в конфигуратора. 

 

Имате въпроси или нужда от съвет при избор на допълнителни компоненти? Свържете се с екипа на G:RIGS на нашия телефон или ни пишете.

Всички G:RIGS конфигурации са с 36 месеца гаранция освен за отделни компоненти с по-дълга такава. Всяка конфигурация се настройва и тества индивидуално. Цената на сглобяването е съобразена със сложността на съответната и калкулирана в цената ѝ.

ВАЖНО: G:RIGS конфигурациите не се поддържат на склад в готов за изпращане вид. Поради тяхната специфика, включително избор на допълнителни и/или заместващи компоненти в конфигураторите им, те се асемблират и тестват след направена поръчка.
Максималният срок за изпълнение и доставка на G:RIGS конфигурация е до 10 работни дни от момента на потвърждение на направена поръчка освен ако за съответната конфигурация не е изрично посочено друго или при форсмажорни обстоятелства.

Показаните в галерията снимки са с илюстративна цел. Възможо е те визуално да се различават от финалния вид на конфигурацията в зависимост от избраните основни или допълнителни компоненти, настъпили промени в модела спрямо последните му снимки, както и ако те са направени с конфигурация от модела и/или съответната линия с максимален брой допълнителни опции.

Услуги
Течно охлаждане Да

Оторизирани сервизи

Списък с оторизирани фирми, които сервизират този модел. При проблем може да се обърнете към тях.