Asus ZenBook Flip 14 UX461FN-E1035T

  • Може да добавите 2139 точки с покупката на този продукт. Вижте повече

Кратко описание

изчерпан
Цена: 2139лв.

Основни характеристики

  • Intel Core i5-8265U
  • NVIDIA GeForce MX150
  • 8GB LPDDR3
  • 500GB SSD NVMe
пълни характеристики
  • Intel Core i5-8265U (4-ядрен, 8-нишков, 1.60 - 3.90GHz, 6MB кеш)
  • NVIDIA GeForce MX150 (2GB GDDR5)
  • 500GB SSD NVMe
  • Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 4.2
  • Microsoft Windows 10 Home (64-битова)
  • 24 месеца международна гаранция

Подобни продукти от ASUS

ZenBook Flip 14 UX461

Усъвършенствана мощност

ZenBook Flip 14 UX461

В уникалния ZenBook Flip 14 няма нищо обикновено, затова пък има много необикновени неща. За начало, това е най-тънкият лаптоп 2-в-1 в света, който използва отделена графика – креативен източник на мощност, който е невъзможно тънък и невероятно лек, с допълнителна гъвкавост на 360-градусовия сензорен екран и поддръжка на ASUS Pen, което го нарежда извън границите на традиционните лаптопи. Чрез своя четириядрен процесор Intel Core ™ i7 от 8-мо поколение, NVIDIA® GeForce® MX150 графика, ZenBook Flip 14 Ви предоставя истинска сурова мощност, с която бързо и без усилие да правите всичко, което искате. Независимо дали желаете да творите в движение в режим таблет, да работите върху документи в режим лаптоп или да релаксирате от напрежението в какъвто и да е режим, мощният, гъвкав и конструктивен ZenBook Flip 14 прави всичко това с изключителна елегантност и стил.

ZenBook Flip 14 UX461

Дизайн

Фин, стилен и изискан

Серията ZenBook поставя стандартите на тънките, леки и елегантни лаптопи и ZenBook Flip 14 не е изключение. Неговият изцяло алуминиев дизайн е тънък едва 13,9 мм, тежи само 1,4 кг и е ултракомпактен, което резултира в 14-инчов екран в по-малко пространство спрямо много 13-инчови модели. Капакът се отличава с нашето емблематично дзен-вдъхновено метално покритие, което добавя уникално докосване до лукса. Можете да избирате между два изискани цвята: Icicle Gold (златно) и Slate Grey (сиво).

Шарнирен механизъм

Прецизно проектирана гъвкавост

Благодарение на прецизно проектирания механизъм, въртящата се на 360° ErgoLift панта има идеално гладко движение, което държи дисплея стабилно под всякакъв ъгъл. Този иновативен механизъм има двойно действие, като повдига и накланя клавиатурата в перфектна позиция за писане когато дисплеят е завъртян в режим лаптоп. За постигане на максимална надежност, ErgoLift механизмът е тестван с над 20 000 цикъла на отваряне и затваряне, така че никога да не се безпокоите за издръжливостта.

ZenBook Flip 14 UX461 ZenBook Flip 14 UX461

Екран

Безгранично визуализиране с NanoEdge дисплея

14-инчовият NanoEdge дисплей на ZenBook Flip 14 има ултратънък панел, което означава, че се побира в много по-малка рамка от стандартния панел: всъщност рамката е сравнима по размер с много 13-инчови лаптопи. Тя предоставя на ZenBook Flip 14 впечатляващо съотношение между екран и лицев панел, така че можете да виждате повече в по-малко пространство! С невероятния NanoEdge дисплей, характерен със своята 178° широкоъгълна технология, 100% sRGB цветова гама, ексклузивна технология ASUS Splendid с функция ASUS Eye Care с грижа за очите и ASUS Tru2Life видео технология, всяка визиализация прави работата по-лесна, а забавлението – по-внушително.

ZenBook Flip 14 UX461

Производителност

Производителност без ограничение

ZenBook Flip 14 е създаден, за да Ви осигури мощността, от която се нуждаете, за безпроблемна работа в движение. С най-новия четириядрен процесор Intel® Core ™ i7 от 8-мо поколение, отделената графика NVIDIA GeForce MX150, 16GB RAM и ултрабързият 512GB PCIe® SSD, ZenBook Flip 14 никога няма да Ви накара да чакате. Независимо дали създавате сложни документи, търсите данни, ретуширате снимки, редактирате видеоклипове или просто си почивате с игра, ZenBook Flip 14 Ви позволява да правите повече и да го правите бързо.

Отделена графична система

Най-тънкият лаптоп 2-в-1 в света с отделена графична система

ZenBook Flip 14 е най-тънкият лаптоп 2-в-1 в света с отделена графична система, който предоставя безпрецедентна графична производителност в ултракомпактно устройство. Благодарение на отделената графична част можете да се наслаждавате на ултрагладко видео възпроизвеждане, превъзходни мултимедийни възможности и впечатляваща производителност при игра. Ретуширането на снимки, редактирането на видеоклипове или създаването на каквото и да е графично съдържание е много по-бързо, независимо дали режимът е лаптоп или таблет, спрямо стандартната интегрирана графика, така че винаги можете да блеснете с креативност. Графиките с висока производителност осигуряват естествена и адаптивна работа при употреба на ASUS Pen със ZenBook Flip 14.

ZenBook Flip 14 UX461

Тъч скрийн

Гениално докосване

ZenBook Flip 14 е проектиран така, че да Ви даде най-добрата работа с тъчскрийн някога, с 10-точков мултитъч дисплей с ултрапрецизни сензори, надхвърлящи стандартните спецификации в индустрията. ZenBook Flip 14 също така поддържа ASUS Pen - стилус, който дава усещане за естествена работа, и достига невероятните 1024 нива на натиск. С ASUS Pen и Windows Ink Workspace можете да разгърнетесвоите творчески възможности където и да сте, като заснемате бележки, скици и идеи, когато е необходимо.

ZenBook Flip 14 UX461

Батерия

Непрекъснат живот на батерията в ежедневието

Проектиран за непрекъснат начин на живот в движение, ZenBook Flip 14 Ви дава свободата да работите цял ден с едно зареждане на батерията. Специалната 57-Wh литиево-полимерна батерия дава на ZenBook Flip 14 невероятна автономия до 13 часа. Така че дори и по време на дълъг междуконтинентален полет, ZenBook Flip 14 изминава разстоянието с лекота. ZenBook Flip 14 също така включва технология за бързо зареждане, която позволява да заредите батерията с капацитет до 60% само за 49 минути.

ZenBook Flip 14 UX461

Клавиатура и тъчпад

Безкомпромисна производителност

Най-добрият ултрапреносим лаптоп заслужава изключителна клавиатура. При ZenBook Flip 14, клавиатурата е проектирана в дизайна от самото начало. Пълноформатната клавиатура със задно осветяване има впечатляващ ход на бутона от 1,4 мм, което прави писането по-удобно и по-точно. ZenBook Flip 14 включва и прецизен тъчпад, проектиран за максимален комфорт и точност, със стъклен капак за гладко управление и включващ технология за отдръпване на дланта, мултитъч жестове и поддръжка на ръкописен текст.

Сензор за пръстов отпечатък

Достъп с едно докосване чрез Windows Hello

Достъпът до вашия ZenBook Flip 14 не може да бъде по-лесен или по-сигурен, благодарение на технологията Windows Hello и сензора за пръстови отпечатъци, вграден в тъчпада. Сега няма нужда да въвеждате паролата си всеки път, за да влезете в профила си - необходимо е само едно докосване!

ZenBook Flip 14 UX461

I/O портове

Връзката, която Ви е необходима

Когато работите в движение, трябва да можете да се свържете с всекиго и с всичко. ZenBook Flip 14 разполага с революционния USB-C ™ порт за свързване във всяка посока и супер бърз трансфер на данни. Освен това има два USB 3.0 тип-А порта, HDMI порт и слот за microSD карти, така че е лесно да се свържете с всички настоящи и бъдещи периферни устройства.

MicroSD Card Slot

USB 3.1 Gen 1

HDMI

ZenBook Flip 14 UX461

USB-C™

Аудио

Звук, който ще Ви омагьоса

За да създаде следващото поколение аудио технология ASUS SonicMaster, екипът на ASUS Golden Ear работи с известните експерти в домашното и автомобилно аудио Harmon Kardon. Резултатите са удивителни. Специалната комбинация от превъзходен хардуер - включително технология с интелигентни усилватели, която осигурява по-силен звук без изкривяване - и находчиво създаденият софтуер гарантират, че ZenBook Flip 14 ще Ви предостави най-доброто аудио изживяване.

ZenBook Flip 14 UX461

Характеристики

Вид лаптоп 2-in-1 convertible
Подходящ за Интернет, музика и филми
Цвят Златист
Серия ZenBook Flip 14 UX461UN
Процесор Intel Core i5-8265U (4-ядрен, 8-нишков, 1.60 - 3.90GHz, 6MB кеш)
Оперативна памет 8GB (1x 8192MB) - LPDDR3, 2133MHz
Видео карта NVIDIA GeForce MX150 (2GB GDDR5)
Памет 500GB SSD NVMe
Екран 14-инчов (35.56 см.) - 1920x1080 (Full HD), сензорен, гланцов
Оптично устройство без оптично устройство
Свързаност Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 4.2
Батерия 3-клетъчна
Тегло 1.40 кг.
Операционна система Microsoft Windows 10 Home (64-битова)
Антивирусна Без допълнителна антивирусна
Usb хъб Без usb хъб
Гаранция
Защита при Счупване и Намокряне
Офис програма
Четец за карти памет Не
Жак за микрофон/слушалки Не
LAN порт Не
4G/5G модул Не
Kensington lock Не
Четец за пръстови отпечатъци Не
Подсветка на клавиатурата Да

Оторизирани сервизи

Списък с оторизирани фирми, които сервизират този модел. При проблем може да се обърнете към тях.