ASUS ZenBook Pro 14 UX480FD-BE012R

Кратко описание

изчерпан
Цена: 2769лв.

Основни характеристики

  • Intel Core i7-8565U
  • NVIDIA GeForce GTX 1050 Max Q
  • 16GB DDR4
  • 512GB SSD NVMe
пълни характеристики
  • Intel Core i7-8565U (4-ядрен, 8-нишков, 1.80 - 4.60GHz, 8MB кеш)
  • NVIDIA GeForce GTX 1050 Max Q (4GB GDDR5)
  • 512GB SSD NVMe
  • 14-инчов (35.56 см.) - 1920x1080 (Full HD), IPS матов
  • Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.0
  • Microsoft Windows 10 Pro (64-битова)

Подобни продукти от ASUS

Освободете творческата си мощ

Никога не е имало лаптоп като свръхмощния, изключителен ZenBook Pro 14. Той е по-бърз и по-усъвършенстван отпреди, а изумителният ScreenPad™ превръща Вашата креативност във вълшебство. Със ZenBook Pro 14 няма да Ви се наложи да чакате бъдещето: можете да го докоснете тук и сега.

Запознайте се с интелигентния тъчпад

ScreenPad™ е вълнуващ нов начин за работа с Вашия лапотоп. Това е интерактивен дисплей с полезни функции, които се приспособяват по интелигентен начин, за да отговорят на всичко, което правите, като улеснява и осигурява по-бързото изпълнение на много задачи. Може да променя функциите автоматично, когато превключвате между приложенията, а Вие можете да създадете собствени шорткъти. Също така можете да разширите работния плот на Windows върху ScreenPad™!

Режим за разширяване на екрана

Режимът за разширяване на екрана превръща ScreenPad™ в мощен мултитаскинг помощник. Можете да разширите екрана на Вашия лаптоп върху ScreenPad™, което Ви дава двоен дисплей в едно устройство. Използвайте го, за да държите под око акаунта си в социалните мрежи или имейла, или като удобен екран за предварителен преглед – възможностите са безкрайни!.

Изкуството да бъдеш съвършен

Елегантността, изтънчеността и прецизността при изработката са отличителни белези на всеки ZenBook. Престижните Deep Dive Blue и Rose Gold цветови гами, които избрахме за ZenBook Pro 14, са луксозно стилизирани, без да бъдат натрапчиви, а златистата подсветка на клавиатурата и логото на капака са добавени като дискретен завършек. ZenBook Pro 14 не просто привлича вниманието – той го владее.

17.9mm

Тънък

1.6kg

Лек

ErgoLift

Hinge design

Безпроблемна производителност

Снабден с най-съвременни компоненти, ZenBook Pro 14 е конструиран, за да се справи с всички задачи, които му давате, без проблем. Способен е да засенчи множество десктоп компютри, а високопроизводителният му процесор, ултрабързата обработка на данни и гейминг графиката позволяват преминаване през най-взискателните задачи по-бързо от всякога. ZenBook Pro 14 никога няма да Ви накара да чакате.

Windows 10

Intel Core i5-8265U

4 Ядра на честота 1.60 - 3.90 GHz

Cinebench 11
Cinebench 11 е реална база за крос платформа, базирана на популярния анимационен софтуер CINEMA 4D от MAXON, отговорен за създаването на блокбастър филми като Spider-Man, Star Wars и The Chronicles of Narnia. Софтуерът може да тества системи с до 64 нишки на процесора, изграждайки сцени с 2000 обекта и 300 000 полигона. Използваме теста на процесора.

8.51

Cinebench 15
Cinebench 15 е реално ориентиранa крос платформа, базиранa на популярния анимационен софтуер CINEMA 4D от MAXON, отговорен за създаването на блокбастър филми като Spider-Man, Star Wars и The Chronicles of Narnia. Той може да тества системи с до 256 нишки на процесора.

736

Adobe Photoshop
За този тест в реалния свят използваме сценарий с много манипулации с изображения в действие. Резултатът е за секунди, колкото по-нисък, толкова по-добър!

10.9 sec

#28 В CPU КЛАСАЦИЯТА

“3D Rendering производителност” на LaptopMedia.com

NVIDIA GeForce GTX 1050 Max-Q

4GB - 128-bit

3DMark Fire Strike (G)
3DMark Fire Strike е показател за Full HD DirectX 11 за персонални компютри с висока производителност. За този тест вземаме точния резултат на GPU (Graphics score), а не общия резултат.

5844

Unigine Heaven 3.0
Unigine Heaven 3.0 е база за сравнение DirectX 11, базирана на Unigine. Той използва тесселация, усъвършенстван SSAO, обемни кумулонимбус облаци и други ... Вземаме „Резултати“.

1757

Unigine Heaven 4.0
Unigine Heaven 4.0 е друг тежък и точен 100% GPU-ориентиран бенчмарк от Unigine Corp. Поради екстремния си характер, той се използва не просто като инструмент за сравнение, но и за тестване на стабилността. Вземаме „Резултат“.

1339

Unigine Superposition
Unigine Superposition е свръхтежка графична база, базирана на UNIGINE 2 Engine. Той поддържа резолюции до 8K, но тестваме нашия хардуер в Full HD и Extreme Mode.

956

#54 В GPU КЛАСАЦИЯТА

“GPU производителност” на LaptopMedia.com

Оптимална свързаност

Със своите ултра-тънки рамки, широки едва 5.2мм, NanoEdge FHD дисплеят на ZenBook Pro 14 е наистина впечатляващ, а размерът му достига до невероятните 86% в съотношение между тяло и екран. Прекрасен за ежедневна употреба, с кристално ясна картина, ярки цветове за по-реалистични изображения и фабрично калибрирани цветове, лапопът е мечта за професионалистите, работещи в областта на графичния дизайн.

По-прецизни цветове

Вградената в ZenBook Pro 14 технология на ASUS за калибриране на цветовете осигурява регулиране на цветовата точност и компенсация за еднаквост, за да осигури лесно рекалибриране на яркостта и цветовата наситеност на дисплея. А благодарение на впечатляващата ниска Delta E стойност, можете да сте сигурни, че цветовете, които виждате, са абсолютно прецизни.

1920X1080

Full HD

5.2mm

Тънки рамки

86%

Съотношение между екран и тяло

Pantone®

Дисплей с валидиран цветен профил

100%

SRGB

Delta E < 3

Дисплей с валидиран цветен профил4

Невероятен Harman Kardon звук

За да оборудва ZenBook Pro 15 с уникални аудио xарактеристики, екипът Golden Ear на ASUS обедини сили със специалистите-аудиофили от Harman Kardon, за да произведат следващото поколение аудио технология на ASUS – SonicMaster. ZenBook Pro 15 доставя най-невероятния звук, който някога сте чували от лаптоп.

Сертифициран

Двоен

говорител

2-канален

Smart AMP

Оптимална свързаност

Изчерпателеният сет от I/O портове, включващ най-новия Thunderbolt™ 3 - предлага безупречна връзка със ZenBook Pro 14, независимо дали сте в офиса или на път. Интегрираният високоскоростен Wi-Fi предоставя мрежова скорост като при свързване с кабел – но без кабел!

Целодневна батерия

Търсенето на електрически контакти губи от ценното Ви време, затова ZenBook Pro 15 използва батерия с голям капацитет и интелигентна топлинна технология на ASUS, за да Ви предостави автономност в движение през целия ден. Но когато трябва да презаредите, това не трябва да отнема вечно: затова технологията за бързо зареждане в ZenBook Pro 15 Ви позволява да презаредите до 60% капацитет само за 49 минути.

12.5hrs

До 12.5 часа живот на батерията

70Wh

Батерия с голям капацитет

60%

Бързо зареждане на 60% за 49 минути

Ултра здрав – топ издраъжливост пo военен стандарт

ZenBook Pro 14 отговаря на ултра-взискателния военен стандарт за надеждност и издръжливост MIL-STD 810G, преминавайки през режим на разширени тестове за работа в тежки условия, включително екстремни височини, температури и влажност. Освен това, ZenBook Pro 14 е преминал и вътрешните тестове за лаптопи на ASUS, които далеч надхвърлят стандартите, поставени от индустрията.

Тест при изпускане

Тест при вибрация

Тест при надморска височина

Тест при висока температура

Тест при ниска температура

Характеристики

Вид лаптоп Ultrabook
Подходящ за Бизнес и образование
Цвят Син
Серия ZenBook Pro 14 UX480
Процесор Intel Core i7-8565U (4-ядрен, 8-нишков, 1.80 - 4.60GHz, 8MB кеш)
Оперативна памет 16GB (1x 16384MB) - DDR4, 2666MHz
Видео карта NVIDIA GeForce GTX 1050 Max Q (4GB GDDR5)
Памет 512GB SSD NVMe
Екран 14-инчов (35.56 см.) - 1920x1080 (Full HD), IPS матов
Оптично устройство без оптично устройство
Свързаност Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.0
Батерия 3-клетъчна
Тегло 1.60
Операционна система Microsoft Windows 10 Pro (64-битова)
Антивирусна Без допълнителна антивирусна
Usb хъб Без usb хъб
Гаранция
Защита при Счупване и Намокряне
Четец за карти памет Не
Жак за микрофон/слушалки Не
LAN порт Не
4G/5G модул Не
Kensington lock Не
Четец за пръстови отпечатъци Не
Подсветка на клавиатурата Да

Оторизирани сервизи

Списък с оторизирани фирми, които сервизират този модел. При проблем може да се обърнете към тях.