120GB SATA Team Group L5 LITE 3D SSD

Кратко описание

изчерпан
Цена: 42лв.

Основни характеристики

  • 120GB
  • 2.5" SATA 6Gb/s
  • 470 mb/s-скорост на четене
  • 300 mb/s-скорост на запис
пълни характеристики

Подобни продукти от Team Group

Добре дошли в новата ера на 3D NAND

Най-новото поколение 3D NAND флаш памет преодоля техническата бариера на 2D NAND и подобри общия капацитет, производителност и надеждност. 3D NAND увеличава капацитета за съхранение, като подрежда клетките във вертикална посока. Той не само осигурява по-добра производителност и издръжливост, но и прекъсва техническото ограничаване на плоските чипове.

4 пъти подобряване на скоростта

Устройството L5 LITE 3D е 4 пъти по-бързо от традиционния твърд диск. Неговата отлична производителност и скорост на четене / запис не само позволяват бързо зареждане / изключване, но и ускоряват времето за реакция на всички приложения, така че потребителите могат да се насладят на високоскоростната работа веднага след надстройката.

Леки и компактни с различни възможности за избор

L5 LITE 3D SSD устройството има стандартен 2.5-инчов индустриален стандарт. С единствената височина от 7 мм, тя е най-подходяща за Ultrabook на пазара. Независимо дали е за лаптоп или настолен компютър, ъпгрейдът може да се извърши бързо. Той използва SATA III 6Gbps спецификация и капацитети налични в 120GB, 240GB, 480GB, 1TB и т.н. С скорост на четене до 470 MB / s , той не само подобрява производителността на компютъра, но е и най-добрата сделка.

Издръжливост

L5 LITE 3D SSD устройството използва 3D NAND чип флаш памет, който е издръжлив, удароустойчив, устойчив на падане и предлага пълна защита на данните. Дори и случайно да изпуснете компютъра си или да се приземи на твърда повърхност, той все още може да предотврати повреда и повреда на данните от злополуки.

Характеристики

Размер 120GB
Марка Team Group
Интерфейс SATA
Скорост на четене 470
Скорост на запис 300
Гаранция 36 месеца
Описание
  • 3D NAND - отличен избор за надграждане
  • Скоростта на четене / запис е 4 пъти по-бърза от традиционния твърд диск
  • Изключително лек и тънък - 2,5-инчов с дебелина само 7мм, той може да бъде инсталиран на лаптоп или друга система
  • S.M.A.R.T. технология
  • TRIM

Оторизирани сервизи

Списък с оторизирани фирми, които сервизират този модел. При проблем може да се обърнете към тях.