Apple Studio Display - Nano-Texture Glass - VESA mount adapter

Кратко описание

срок на доставка 30 дни
Цена: 3999лв.

Вие получавате

Apple Studio Display - Nano-Texture Glass - VESA mount adapter
3999лв.

Вземи на лизинг за 143.30 лв. за 48 месеца виж лизинговите схеми

Основни характеристики

 • 27" IPS
 • Retina 5K (5120x2880)
 • 600nits
пълни характеристики

Продукт с предварителна поръчка

Този продукт може да бъде доставен по поръчка на клиента. Срокът за доставка е 30 дни.

Studio Display

Гледка на която да се насладите.

27-инчов 5K Retina дисплей 12-мегапикселова ултраширока камера с Center Stage Три микрофона и шест високоговорителя със Spatial Audio 14,7 милиона пиксела 600 нита яркост 1 милиард цвята P3 широка цветова гама

Вижте какво може да направите.

Студио Дисплей е голям, красив прозорец към нови светове, който ви привлича от момента, в който го включите. Той има тънък и красив дизайн. И е снабден с феноменален набор от функции, така че всичко, което правите, оживява с великолепни цветове и впечатляващи детайли.

True Tone
Anti‑reflective coating
Nano-texture glass

Лесно за очите. За по-естествено зрително изживяване Studio Display използва сензор за околна светлина, за да регулира автоматично цветовата температура на дисплея в зависимост от околната среда.

Минимални отблясъци за максимален фокус. Дисплеят Studio Display се предлага стандартно с водещо в индустрията антирефлективно покритие, предназначено да намали отблясъците за по-добър комфорт и четливост. Така че всяка дума и пиксел се виждат ярко, с изключително ниска отразяваща способност.

Още по-малко отблясъци навсякъде. Studio Display се предлага и с иновативна опция за нано-текстура, която е идеална за помещения с ярки източници на светлина, като например много слънчева светлина. Тя разпръсква светлината, за да сведе до минимум отблясъците - за изключително качество на изображението дори при трудни условия на осветление.

Сензационна камера и звук. За това говорим.

12-мегапикселова ултраширокоъгълна камера с Center Stage. Studio Display включва изключително усъвършенствана камера с 12MP сензор и 122-градусово зрително поле. А благодарение на силиция на Apple тя разполага с функцията Center Stage, която се появява за първи път на Mac. Center Stage ви държи в центъра на кадъра, докато се движите, което прави видеоразговорите по-интересни. Когато други хора се присъединяват или напускат разговора, изгледът се разширява или увеличава. Освен това работи чудесно с вашите приложения за видеоконференции.

Задвижван от Apple silicon. Чипът A13 Bionic позволява иновативни функции на Studio Display като Center Stage, Spatial Audio и "Hey Siri".

Така че те ви чуват. И при това само вас.

Тримикрофонната решетка със студийно качество ви помага да се изявите силно и ясно при видеоразговори и гласови записи. А благодарение на насоченото формиране на лъча всички чуват вас, а не това, което се случва около вас.

Шест говорители. Кинематографичен звук.

Четирите нискочестотни говорителя с потискане на силата на звука създават смел, ясно изразен бас и свеждат до минимум изкривяването. Два високопроизводителни високоговорителя осигуряват точни средни и ясни високи честоти. Като цяло това е най-висококачествената система от високоговорители, създавана някога за Mac.

Чуйте. Тук. И навсякъде.

Пространственото аудио ви потапя в звука. Това е като да имате свое лично кино или концертна зала. Когато възпроизвеждате музика или видео с Dolby Atmos, чипът A13 Bionic работи с всичките шест високоговорителя, за да създаде изискана, кинематографична звукова сцена.

Поемете отговорност за своето студио.

Три порта USB-C ви позволяват да свързвате, захранвате и зареждате устройства - от мрежови и външни дискове до клавиатура, мишка или iPhone. Thunderbolt портът свързва Studio Display с вашия Mac с един кабел. Същият порт може да зарежда съвместими преносими компютри Mac - и дори бързо да зарежда 14-инчов MacBook Pro.

3x USB-C
1x Thunderbolt

Mac Studio и Studio Display. Дрийм тийм.

Свързва се с вашия Mac.

Студио Дисплей е най-добрият партньор на невероятно компактния и изумително мощен Mac Studio. И се съчетава перфектно с преносими и настолни компютри Mac - от MacBook Pro и MacBook Air до Mac Pro и Mac mini.

Застава.
И доставя.

Studio Display се предлага с избор от две стойки или адаптер за монтиране, така че можете да намерите подходящия ъгъл за нуждите си.

Стойка с възможност за регулиране на наклона.

Вградената стойка осигурява 30 градуса плавен наклон без усилие.

Стойка с възможност за регулиране на наклона и височината.

Уравновесяващото рамо позволява 30 градуса наклон, както и 105 мм регулиране на височината - и създава усещане за безтегловност на дисплея, докато го регулирате.

Възможност за монтиране на адаптер VESA.

За персонализирани настройки адаптерът за монтаж VESA поддържа хоризонтална и вертикална ориентация. Той е съвместим с всички стенни, настолни, настолни стойки или шарнирни рамена с размер 100 на 100 мм VESA.

Създаден за macOS.

Apple хардуерът и софтуерът са проектирани заедно. Тази интеграция позволява невероятни функции като Center Stage, Spatial Audio и "Hey Siri". За професионалните работни процеси macOS поддържа референтни режими и прецизно калибриране, за да можете да съответствате на индустриалните стандарти - независимо дали става дума за HD и SD видео или за по-широки приложения като фотография, уеб разработка, дизайн и печат.

Проектиран с
мисъл за земята.

Студио Дисплей е проектирано така, че да сведе до минимум въздействието си върху околната среда - от начина на проектиране и изграждане до начина на опаковане и дори начина на използване. Във всички магнити се използват 100 % рециклирани редкоземни елементи. Стойката е изработена от 100 процента рециклиран алуминий. А всички първични дървесни влакна в опаковката му идват от отговорно управлявани гори. Studio Display също така е сертифициран по ENERGY STAR®* и не съдържа множество вредни вещества.

Характеристики

Марка Apple
Екран 27 инча (68.58 см)
Честота на опресняване 60Hz
Тип lcd матрица IPS
Тип подсветка LED
Покритие на дисплея Матово
Резолюция 5120 x 2880 (5K)
Технологии
 • Яркост: 600cd/m²
 • Гъстота на пикселите: 218 DPI
 • Цветове на дисплея: 1.07b
 • Поддържа VESA монтаж за стена: 100x100
 • Тегло: 5.5 кг.
 • Вградени говорители: 6
 • Вградена камера: 12mpx

 *Стойката не е включена в комплекта

Входове и изходи
 • 1x Thunderbolt 3 (Upstream) - За хост (с 96W зареждане на хоста)
 • 3x USB Type-C (Downstream) - За свързване на периферни устройства, съхранение и работа в мрежа
Цвят на корпуса Сив
Гаранция 12 месеца международна гаранция (24 месеца гаранция за физически лица в България)
Ultra HD Не
Touch екран Не
Извит екран Не
HDMI Не
DVI Не
VGA Не
Портретен режим Да
ТВ тунер Не
Вградени колони Да
DisplayPort Не
USB Type-C Да
G-Sync/FreeSync Не

Подобни монитори