Mastercard loyalty 40x100

GeForce RTX™ серия 30THE ULTIMATE PLAY

Най-бързите в света лаптопи за геймъри и творци разчитат на мощта на графичните процесори GeForce RTX™ от серия 30. Те са базирани на Ampere – отличената с награди RTX архитектура на NVIDIA от второ поколение – с нови ядра за рейтрейсинг, тензорни ядра и стрийминг мултипроцесори за най-реалистичната графика с рейтрейсинг и най-модерни функции с изкуствен интелект. Технологиите Max-Q от 3-то поколение с изкуствен интелект и нови системни оптимизации спомагат за създаването на геймърски лаптопи с висока производителност, които работят по-бързо и по-добре от всякога.

GeForce RTX 2060 Super

Архитектура NVIDIA Ampere

2-ро поколение ядра за рейтрейсинг 2 пъти по-висока производителност

3-то поколение тензорни ядра До 2 пъти по-висока производителност

Нови стрийминг мултипроцесори 2 пъти по-бърза обработка на FP32

GeForce RTX

В РЕАЛНО ВРЕМЕ

Рейтрейсингът е светият граал на игровата графика – технология, която симулира характеристиките на светлината, за да осигури реалистично изображение с филмово качество за визуално най-интензивните игри.

УСКОРЕНИЕ НА ПРИЛОЖЕНИЯТА С ИЗКУСТВЕН ИНТЕЛЕКТ ЧРЕЗ DLSS. МАКСИМАЛНА СКОРОСТ НА КАДРИТЕ И МАКСИМАЛНО КАЧЕСТВО, ОСГИУРЕНИ ЧРЕЗ ИЗКУСТВЕН ИНТЕЛЕКТ.

NVIDIA DLSS е революционна технология за рендъринг с изкуствен интелект, която повишава скоростта на кадрите с 1,5 пъти* или повече и осигурява безкомпромисно качество на изображението с помощта на специализираните обработващи тензорни ядра с изкуствен интелект на GeForce RTX. Това ви дава възможност да използвате настройките за максимална производителност и разделителна способност, за да се насладите на невероятно визуално изживяване. Революционният изкуствен интелект вече и в игрите.

* Кадри, заснети на компютър RTX 2060 при настройки за максимална производителност с разделителна способност 3840 x 2160.

МАКС-Q ТЕХНОЛОГИИ ОТ 3-ТО ПОКОЛЕНИЕ 

Max-Q е подход на ниво система за създаване на тънки и леки геймърски лаптопи с висока производителност. Всеки аспект, свъран с лаптопа, чипа, софтуера, дизайна на печатните платки, захранването и термиките, е оптимизиран за мощност и производителност. Нашите технологии Max-Q от 3-то поколение с изкуствен интелект и нови системни оптимизации спомагат за създаването на геймърски лаптопи с висока производителност, които работят по-бързо и по-добре от всякога.

DYNAMIC BOOST 2.0

Новата технология Dynamic Boost 2.0 с изкуствен интелект автоматично разпределя мощността между графичния процесор, паметта му и централния процесор, за да се постигне по-висока производителност от всякога. Мрежите с изкуствен интелект в Dynamic Boost 2.0 управляват захранването на ниво кадър, така че работата на лаптопа ви непрекъснато се оптимизира, за да разполагате с максимална производителност, докато играете и създавате съдържание.

"ШЕПНЕЩ" РЕЖИМ 2.0

Версия 2.0 на „Шепнещия“ режим осигурява ново ниво на акустичен контрол за геймърските лаптопи. Тази технология е изцяло обновена и вградена на системно ниво във всеки лаптоп съобразно спецификите на модела. Вие избирате желаното ниво на акустика и алгоритмите на версия 2.0 на „Шепнещия режим“ управляват центрлания и графичния процесор, температурата на системата и скоростта на вентилаторите, за да осигурят отлична акустика и възможно най-висока производителност.

БАЗОВ АДРЕСЕН РЕГИСТЪР С ПЛАВАЩ РАЗМЕР

Това е усъвършенствана функция на PCI Express, която дава възможност на процесора да осъществява едновременен достъп до целия кадров буфер на ГП, което повишава производителността в много игри.

DLSS

NVIDIA DLSS повишава драстично производителността при същата мощност, като използва тензорни ядра за революционно рендериране с изкуствен интелект. 

УЛЕСНЕТЕ ТВОРЧЕСКИЯ ПРОЦЕС

Достигнете ново ниво в творческите си проекти с помощта на лаптопите с графичен процесор GeForce RTX от серия 30. Те осигуряват ускорение с изкуствен интелект в най-добрите творчески приложения. Подпомагат се от платформата NVIDIA Studio със специализирани драйвери и ексклузивни инструменти. И притежават рекордна производителност. Независимо дали рендерирате сложни 3D сцени, редактирате видео с детайлност 8K, или предавате на живо с най-високото качество на кодиране и изобразяване, производителността на лаптопите с GeForce RTX ви дава възможност да разгърнете творческия си потенциал.

ПОБЕДАТА СЕ ИЗМЕРВА В МИЛИСЕКУНДИ

NVIDIA Reflex осигурява огромно предимство пред съперниците. Незначително забавяне. Светкавични реакции благодарение на мощните лаптопи с GeForce RTX от серия 30. Намирайте целите по-бързо, реагирайте светкавично и подобрете точността си чрез революционен набор от технологии за измерване и оптимизиране на забавянето на системата при игрите със състезателен елемент.

ПРЕДАВАНЕ С ИЗКУСТВЕН ИНТЕЛЕКТ

Превърнете мястото, на което се намирате, в мобилно студио. NVIDIA Broadcast подобрява вашите лайвстриймове, гласови чатове и отдалечени срещи с мощни възможности с изкуствен интелект, като виртуален фон и премахване на шума. А кодирането, ускорено с ГП, осигурява производителността и графичното качеството, чрез които да покажете най-добрите си моменти в изящни детайли. Лаптопите с GeForce RTX от серия 30 осигуряват най-доброто изживяване при лайвстрийминг, работа и игра – всеки път.

ПОДГОТВЕТЕ СЕ ЗА УЧИЛИЩЕ

От STEM и наука за данните до изкуствен интелект, дизайн и създаване на съдържание – лаптопите с GeForce RTX от серия 30 могат да се справят с най-предизвикателните курсови работи. Те ускоряват обработването на симулации, моделирането и работата с данни, което ги прави идеални за студенти, нуждаещи се от по-мощни лаптопи. Функциите за дистанционно обучение и сътрудничество с изкуствен интелект улесняват свързването с преподаватели и съученици. Работете по-бързо, учете по-интелигентно и се възползвайте максимално от образованието си с GeForce.

6-МЕСЕЧНО ЧЛЕНСТВО FOUNDERS В GEFORCE NOW™

Включено с новия ви лаптоп с GeForce RTX от серия 30. GeForce NOW ще подобри не само геймърския ви компютър. GeForce NOW се предлага за PC, Mac, Chromebook и мобилни устройства и дава възможност за стрийминг на всичките ви устройства с изключителната производителност на RTX. Имате непосредствен достъп до колекцията си от компютърни игри от магазини като STREAM, Epic Games и др. Като член на програмaта Founders имате приоритетен достъп до геймърски сървъри, удължени сесии и включен RTX за поддържаните игри. Това е вашият GeForce, СЕГА.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ФУНКЦИИ И ПРЕДИМСТВА

ADVANCED OPTIMUS

Advanced Optimus удължава живота на батерията, подобно на Optimus, и осигурява реалистичен геймплей без забавяне и накъсване благодарение на G-SYNC. Освен това улеснява системните изчисления, за да осигури оптимална производителност и да намали забавянето в любимите ви игри.

ИНТЕЛИГЕНТНО УПРАВЛЕНИЕ НА БАТЕРИЯТА

Независимо дали играете, или работите, технологията NVIDIA Optimus® и Battery Boost функционират заедно, за да удължат живота на батерията.

DirectX 12 ULTIMATE

Разработчиците вече могат да добавят още по-невероятни графични ефекти към базираните на Microsoft Windows компютърни игри. Графичните карти GeForce RTX поддържат усъвършенстваните функции на DX12, като например рейтрейсинг и шейдинг с променлива скорост, благодарение на които игрите оживяват със свръхреалистични визуални ефекти и по-висока скорост на кадрите.

GEFORCE EXPERIENCE

Правете и споделяйте видеоклипове с NVIDIA Shadowplay, екранни снимки с NVIDIA Ansel и лайвстриймове с приятели. Поддържайте драйверите актуални и оптимизирайте настройките си за игрите. Всичко това е възможно благодарение на GeForce Experience – най-важното допълнение към лаптопа ви с GeForce.

ДРАЙВЕРИ ЗА GAME READY

Наслаждавайте се на производителност от най-високо ниво и безпрецедентна плавност от момента, в който започнете да играете.

ВИРТУАЛНА РЕАЛНОСТ

Графиката с най-висока производителност осигурява най-плавните и най-реалистични изживявания във VR.

КУПЕТЕ GEFORCE RTX

GEFORCE RTX
Геймърски лаптоп Acer Nitro 5
с GeForce RTX 3060
ВИЖ ВСИЧКИ
GEFORCE RTX
Геймърски лаптоп MSI GS66 Stealth
с GeForce RTX 3070
ВИЖ ВСИЧКИ
GEFORCE RTX
Геймърски лаптоп Asus ROG Zephyrus G15
с GeForce RTX 3080
ВИЖ ВСИЧКИ

© 2021 NVIDIA Corporation. NVIDIA, логото на NVIDIA, GeForce, GeForce Experience, GeForce RTX и G-SYNC са регистрирани търговски марки и/или търговски марки на NVIDIA Corporation в Съединените щати и други държави. Всички други търговски марки и авторски права са притежание на съответните им собственици.

предимства