ВДИГНЕТЕ НИВОТОКУПЕТЕ ЛАПТОП С GEFORCE RTX™, ВЗЕМЕТЕ Outriders*

Сражавайте се с ужасяващите същества на една враждебна планета в наелектризиращия RPG шутър Outriders. NVIDIA GeForce RTX осигурява ненадминато изживяване в игрите.

За ограничен период от време можете да получите Outriders при покупка на отговарящ на условията геймърски лаптоп с GeForce RTX.

GeForce RTX

Един код на човек. * В сила са определени условия.

НАСЛАДЕТЕ СЕ НА OUTRIDERS С GEFORCE RTX

ИГРАЙТЕ OUTRIDERS НАВСЯКЪДЕ С GEFORCE NOW

GeForce NOW™ ви дава възможност да стриймвате Outriders от не толкова мощни системи. Персонализирайте героя си в Outriders и играйте с него от всичките си устройства чрез стрийминг от облака. Имате непосредствен достъп до колекцията си от компютърни игри от магазини като Steam, Epic Games Store и др.

THE ULTIMATE PLAY ЛАПТОПИ С GEFORCE RTX™

Най-бързите в света лаптопи за геймъри и творци разчитат на мощта на графичните процесори GeForce RTX™. Те са базирани на новите технологии Max-Q и отличената с награди архитектура Ampere, за да осигуряват най-реалистичната графика с рейтрейсинг и революционни функции с изкуствен интелект.

ПАЗАРУВАЙТЕ СЕГА

GEFORCE RTX GEFORCE RTX
Геймърски лаптоп MSI GF65 Thin 10UE
с GeForce RTX 3060
ВИЖ ВСИЧКИ
GEFORCE RTX GEFORCE RTX
Геймърски лаптоп ASUS TUF Gaming Dash F15
с GeForce RTX 3070
ВИЖ ВСИЧКИ
GEFORCE RTX GEFORCE RTX
Геймърски лаптоп Asus ROG Zephyrus G15
с GeForce RTX 3080
ВИЖ ВСИЧКИ

Промоцията е валидна до 15 Април 2021г. или до изчерпване на количествата.

© 2021 NVIDIA Corporation. Всички права запазени. NVIDIA, логото на NVIDIA и GeForce RTX са търговски марки и/или регистрирани търговски марки на NVIDIA Corporation в САЩ и други държави. Останалите фирмени и продуктови имена може да са търговски марки на съответните компании, с които са свързани. OUTRIDERS © 2021 Square Enix Limited. Всички права запазени. Разработено от PCF Group S.A. SQUARE ENIX и логото на SQUARE ENIX са регистрирани търговски марки или търговски марки на Square Enix Holdings Co., Ltd. OUTRIDERS е регистрирана търговска марка или търговска марка на Square Enix Ltd. People Can Fly и логото People Can Fly са регистрирани търговски марки на PCF Group S.A.

* До изчерпване на наличностите. Пакетното предложение важи само за отговарящи на условията лаптопи: GeForce RTX 3080, GeForce RTX 3070, GeForce RTX 3060, GeForce RTX 2080 Super, GeForce RTX 2080, GeForce RTX 2070 Super, GeForce RTX 2070, GeForce RTX 2060. В правилата и условията можете да видите пълен списък на отговарящите на условията партньорски продукти. Играта трябва да бъде изтеглена чрез приложението GeForce Experience™ на лаптоп с отговаряща на условията графична карта. За да осребри кода, клиентът трябва да отговаря на възрастовите изисквания на играта. Изисквания за региона/държавата: някои ваучери трябва да се използват само в определени региони или държави. Моля, използвайте кода в съответния регион/държава.

предимства