G:RIGS > Boxer (Intel Gen12+)

Кратко описание

Цена: 2159лв.

Вие получавате

G:RIGS > Boxer (Intel Gen12+)
2159лв.

36 месеца гаранция

удължи гаранцията

Счупване и Намокряне

добави защита при Счупване и Намокряне

Вземи на лизинг за 77.36 лв. за 48 месеца виж лизинговите схеми

Основни характеристики

  • ограничени бройки
  • от Intel Core i5-12400F
  • от GeForce RTX 3060 до RTX 4070
  • от 16GB DDR4
  • от 1TB Gen4 PCIe NVMe SSD
пълни характеристики
  • ASUS TUF GAMING GT301
  • Intel Core i5-12400F
  • 36 месеца гаранция

BOXER

Конфигурацията G:RIGS Boxer е част от линията Powered by ASUS и е базирана на кутия TUF Gaming GT301.

Boxeр е следваща стъпка производителност над моделите Recon и Force Recon и предлага осезаемо по-висока производителсност и безкомпромисно охлаждане в същите компактни габарити.

G:RIGS от Desktop.bg

Сглобен от професионалисти

Сглобен от
професионалисти

G:RIGS е марка с над 5 години история, хиляди доволни клиенти и екип от PC Master Race професионалисти с десетилетен опит в света на хардуера. Всяка конфигурация се прави с любов, мисъл и внимание към детайла.

Топ компоненти без компромис!

Внимателно подбрани,
доказани компоненти

Залагаме на проверени в практиката ни компоненти с доказана ефективност и надежност. Стараем се те да са балансирани и съобразени с изискванията на всяка една конфигурация. Без компромиси в качеството. G:RIGS конфигурациите са създадени да ви служат дълго.

Тестваме всеки G:Rigs!

Индивидуално тествани
и настроени

Всяка конфигурация преминава редица тестове за стабилност преди да напусне работилницата ни. Оптимизираните BIOS настройки и/или софтуерни профили подсигуряват сигурна и безшумна работа на вашия G:RIGS.

3 години гаранция!

3 години
гаранция

Всяка G:RIGS конфигурация е с 36 месеца гаранция освен за компоненти с по-дълга такава. Винаги може да добавите още компоненти и разполате с пълен достъп до собствената си машина. Няма да ви ограничим с гаранционен стикер.

Мощен хардуер, компактен размер

Залагайки на мощни процесори с водно охлаждане, възможност за овърклок и клас видеокарти, подходящ за competitive 1080p гейминг, както и безпроблемен гейминг при 2560x1440, Boxer e предлага значителна производителност в разумен бюджет и размери.

Водното охлаждане позволява разместването на стандартните за кутията 4 перки в горната и задна част, постигайки оптимално, тихо охлаждане и ефектна визия в пълен цветови синхрон.

Сглобен от професионалисти

Стойка за слушалки

GT301 предлага включена в комплектацията на кутията стойка за слушалки. Тя може да бъде монтирана както от лявата, така и от дясната страна на кутият

Практично и стилно решение за окачване на слушалки за играчите, които държат кутията си под око на бюрото. Нещо, което компактният ѝ размер позволява и дори предполага.

Намери ни в Discord

Намери ни в Discord

Присъедини се към нашата общност в Discord канала на G:RIGS. Потърси съвет или сподели опит с екипа и други запалени геймъри.

Научавай първи за нови продукти, атрактивни предложения и промоции. Получи достъп до екслузивни новини и снимки от G:RIGS работилничката.

Кликни тук

Допълни своя
ASUS арсенал

Завърши своята перфектна бойна станция или работна конфигурация с периферия и други ASUS устройства.

ВИЖ ВСИЧКИ

Характеристики

Цвят Черен
Марка Powered by ASUS
Кутия ASUS TUF GAMING GT301
Процесор
Охладител
Видеокарта
Дънна платка ASUS TUF GAMING B760M-PLUS D4
Оперативна памет
Solid state drive (ssd)
Твърд диск
Свързаност Стандартна за избрания модел дънна платка
Захранване
Термопаста за процесора Kingpin Cooling KPx High Performance Thermal Compound
Операционна система
Кабели за компоненти
Гаранция
Допълнително

G:RIGS > Boxer се изпълнява с допълнителeн 120mm вентилатор ARGB и аRGB LED и стандартните за захранващия блок кабели (без допълнителни къстъм кабели с индивидуална оплетка). При избор на воден охладител с 240мм радиатор той се монтира в предната част на кутията. Цветовите ефекти на вентилаторите се превключват посредством бутон на предния панел и/или през софтуера на производителя на съответната дънна платка (ASUS Armoury Crate). Цветовите ефекти на RAM модулите или видеокартата се управляват посредством софтуер когато избраните модели имат RGB настройки.

Имате въпроси или нужда от съвет при избор на допълнителни компоненти? Свържете се с екипа на G:RIGS на нашия телефон или ни пишете.Всички G:RIGS конфигурации са с 36 месеца гаранция освен за отделни компоненти с по-дълга такава. Всяка конфигурация се настройва и тества индивидуално след обновление до последна BIOS версия за дънната платка и оптимизиране на контрола на вентилаторите в зависимост от избрания хардуер и/или допълнителни вентилатори и охладители. Преди да бъде готова за предаване всяка преминава редица тестове с различни натоварвания за всички компоненти в системата. Цената на сглобяването е съобразена със сложността на съответната и калкулирана в цената ѝ. 


ВАЖНО: G:RIGS конфигурациите не се поддържат на склад в готов за изпращане вид. Поради тяхната специфика, включително избор на допълнителни и/или заместващи компоненти в конфигураторите им, те се асемблират и тестват след направена поръчка с избраните от клиента компоненти. Отчитайки това всяка една конфигурация, със или без избор на допълнителни и/или заместващи компоненти, е продукт, произведен по клиентска спецификация.
Настоящата конфигурация цели единствено да подпомогне избора на потребителите като същата не следва да се тълкува като стандартна, налична при / зададена предварително от търговеца или ограничаваща индивидуалния избор или решение на потребителя.
Конфигурациите и компютрите от серията G:RIGS не са изработени предварително, а се изготвят, тестват и доставят в рамките на упоменат срок след получаването на индивидуална поръчка на потребителя. Всяка поръчка на G:RIGS конфигурация е съобразена с индивидуалните вкусове и особени изисквания на потребителя. Поради това правото на отказ за всички G:RIGS конфигурации не се прилага съгласно чл. 57, т.3 от ЗЗП - доставка на стоки, изработени по поръчка на потребителя или съобразно неговите индивидуални изисквания.

Стандартният срок за изпълнение и доставка на G:RIGS конфигурация е от 5 до 7 работни дни от момента на потвърждение на направена поръчка освен ако за съответната конфигурация не е изрично посочено друго или при форсмажорни обстоятелства.
 

Показаните в галерията снимки са с илюстративна цел. Възможо е те визуално да се различават от финалния вид на конфигурацията в зависимост от избраните основни или допълнителни компоненти, настъпили промени в модела спрямо последните му снимки, както и ако те са направени с конфигурация от модела и/или съответната линия с максимален брой допълнителни опции.

Защита при Счупване и Намокряне
Течно охлаждане Да