G:RIGS AETHELTHRIG EVO (AMD Zen4)

 • С този продукт получавате като подарък DeepCool FC120 ARGB pack 3 in 1 White
 • Вземи на лизинг за 170.89 лв. за 48 месеца. Вижте повече
 • Може да добавите 4769 точки с покупката на този продукт. Вижте повече

Кратко описание

Цена: 4769лв.

Вие получавате

G:RIGS AETHELTHRIG EVO (AMD Zen4)
4769лв.

36 месеца гаранция

удължи гаранцията

Счупване и Намокряне

добави защита при Счупване и Намокряне

Вземи на лизинг за 170.89 лв. за 48 месеца виж лизинговите схеми

Основни характеристики

 • от AMD Ryzen 5 7600X
 • от GeForce RTX 4070 Ti
 • от 32GB DDR5
 • от 2TB Gen4 PCIe NVMe SSD
пълни характеристики
 • ASUS TUF GAMING GT502 White edition
 • 36 месеца гаранция

Комплект

Вземете намаление при закупуване на продуктите в комплект

Цена на комплекта

Цена поотделно
5517лв.
Цена в комплект
5457лв.

Характеристики

Цвят Черен
Марка VIP
Кутия
Процесор
Охладител
Видеокарта
Дънна платка
Оперативна памет
Solid state drive (ssd)
Твърд диск 2TB 7200rpm Western Digital Blue
Свързаност Стандартна за избрания модел дънна платка
Захранване
Термопаста за процесора Kingpin Cooling KPx High Performance Thermal Compound
Операционна система
Кабели за компоненти
Гаранция
Допълнително

G:RIGS > AETHELTHRIG EVO се изпълнява със следните допълнителни компоненнти:

 • Комплект къстъм захранващи кабели в бяло - за видеокартата и дънната платка. Броят необходими конектори се съобразява с ибрания модел видеокарта. Избор на различни цветове и модели кабели е възможен в ъпгрейд конфигуратора. Ъпгрейд на конфигурацията към видеокарта с 12VHPWR конектор (RTX 4070 Ti или по-мощна) може да наложи използването на допълнителни кабели и ще бъде консултирано с екипа на G:RIGS при поръчка.
 • Вертикален монтаж на видеокарта с Phanteks 220mm, 90 градуса PCIе x16 4.0 White.
 • Два комплекта вентилатори DeepCool FC120 ARGB pack 3 in 1 White- три вентилатора за страничния панел, обезпечаващи изходящ поток и два плюс един вентилатора за долната и задна част на кутията], обезпечаващи входящ поток и оптимално охлаждане на видеокартата. Разположението на вентилаторите или евентуалната им подняма/добавяне на други вентилатори (ASUS TUF GAMING TF120 ARGB 3 pack White или други) може да бъде променено след постъпване на поръчка и консултация с G:RIGS екипа.
 • Комплект aRGB LED ленти.


  Екипът на G:RIGS съветва: При избор на процесор и/или видеокарта, различни от базово заложените, е препоръчително и/или задължително да изберете по-висок клас охладител за процесор и/или захранващ блок с оглед общата консумация и оптимално охлаждане. Не се колебайте да се свържете с нас за съвет. Екипът на G:RIGS предупреждава, че поставянето на конфигурации с такива настройки в пространства с ограничен въздушен поток е нежелателно.
  Евентуалното запрашаване на филтри, радиатори и други охладителни елементи за продължителен период от време може да доведе до по-шумна и/или неоптимална работа на конфигурациите.

Имате въпроси или нужда от съвет при избор на допълнителни компоненти? Свържете се с екипа на G:RIGS на нашия телефон или ни пишете.Всички G:RIGS конфигурации са с 36 месеца гаранция освен за отделни компоненти с по-дълга такава. Всяка конфигурация се настройва и тества индивидуално след обновление до последна BIOS версия за дънната платка и оптимизиране на контрола на вентилаторите в зависимост от избрания хардуер и/или допълнителни вентилатори и охладители. Преди да бъде готова за предаване всяка преминава редица тестове с различни натоварвания за всички компоненти в системата. Цената на сглобяването е съобразена със сложността на съответната и калкулирана в цената ѝ. 


ВАЖНО: G:RIGS конфигурациите не се поддържат на склад в готов за изпращане вид. Поради тяхната специфика, включително избор на допълнителни и/или заместващи компоненти в конфигураторите им, те се асемблират и тестват след направена поръчка с избраните от клиента компоненти. Отчитайки това всяка една конфигурация, със или без избор на допълнителни и/или заместващи компоненти, е продукт, произведен по клиентска спецификация.
Настоящата конфигурация цели единствено да подпомогне избора на потребителите като същата не следва да се тълкува като стандартна, налична при / зададена предварително от търговеца или ограничаваща индивидуалния избор или решение на потребителя.
Конфигурациите и компютрите от серията G:RIGS не са изработени предварително, а се изготвят, тестват и доставят в рамките на упоменат срок след получаването на индивидуална поръчка на потребителя. Всяка поръчка на G:RIGS конфигурация е съобразена с индивидуалните вкусове и особени изисквания на потребителя. Поради това правото на отказ за всички G:RIGS конфигурации не се прилага съгласно чл. 57, т.3 от ЗЗП - доставка на стоки, изработени по поръчка на потребителя или съобразно неговите индивидуални изисквания.

Стандартният срок за изпълнение и доставка на G:RIGS конфигурация е от 5 до 7 работни дни от момента на потвърждение на направена поръчка освен ако за съответната конфигурация не е изрично посочено друго или при форсмажорни обстоятелства.
 

Показаните в галерията снимки са с илюстративна цел. Възможо е те визуално да се различават от финалния вид на конфигурацията в зависимост от избраните основни или допълнителни компоненти, настъпили промени в модела спрямо последните му снимки, както и ако те са направени с конфигурация от модела и/или съответната линия с максимален брой допълнителни опции.

Защита при Счупване и Намокряне
Допълнителен вентилатор
Течно охлаждане Да