G:RIGS > Panther by StarZen

Кратко описание

Цена: 7999лв.

Вие получавате

G:RIGS > Panther by StarZen
7999лв.

Вземи на лизинг за 286.63 лв. за 48 месеца виж лизинговите схеми

Основни характеристики

 • ПЕРСОНАЛИЗИРАНО изпълнение за клиента
 • от Intel Core i7-14700K
 • от GeForce RTX 4070 Ti
 • от 32GB DDR5
 • от 2TB Gen4 PCIe NVMe SSD
пълни характеристики
 • ASUS TUF GAMING GT502
 • Intel Core i7-14700K (20 ядра / 28 нишки, 3.40 - 5.60 GHz, 33 MB Intel Smart Cache, 253 W, Socket LGA 1700)
 • 36 месеца гаранция

Характеристики

Цвят Черен
Марка VIP
Кутия ASUS TUF GAMING GT502
Процесор
Охладител Alphacool Core Distro Plate 360 Right side with VPP Apex pump
Видеокарта
Дънна платка
Оперативна памет
Solid state drive (ssd)
Твърд диск
Свързаност Стандартна за избрания модел дънна платка
Захранване
Термопаста за процесора Kingpin Cooling KPx High Performance Thermal Compound
Операционна система
Кабели за компоненти
Гаранция 36 месеца гаранция
Допълнително

G:RIGS > Panther by StarZen е заводнена конфигурация с поръчкова/custom охлаждаща водна система с EKWB компоненти.

Специално проектираната охлаждаща система за процесора в този build се изпълнява със следните основно заложени компоненти:

 • EK-Mana G2 PC-O11D EVO DDC D-RGB Distribution Plate + DDC помпа
 • Радиатор EK-Quantum Surface P360 - Black
 • CPU воден блок EK-Quantum Velocity² D-RGB - 1700 Nickel + Plexi
 • 6 вентилатора DeepCool FC120 ARGB Black
 • Индивидуално изпълнение с твърди 16мм PETG прозрачни тръби (hard tubing)
 • Phanteks 220mm, 90 градуса PCIе x16 4.0 Black
 • EK-CryoFuel течност за охладителната система с цвят по избор на клиента

  Конфигурацията може да бъде реализирана с водно охлаждане и за видеокартата, като в зависимост от избора на модел ще бъде уточнена допълнителната стойност за воден блок, допълнителен радиатор и фитинги, необходими за пълна водна система.

  В цената на конфигурацията са включени и използвани компоненти за изпълненение на конфигурацията във вид, идентичен на представения в галерията. За екипът на G:RIGS почти няма невъзможни задачи и ако целите друг облик, различно разположение и/или компоненти от посочените и искате да направим нещо наистина уникално - с
  вържете се с нас чрез тези контакти.

 • 02 490 1111
 • [email protected]

Срокът за изпълнение на конфигурации с къстъм водно охлаждане е до 14 работни дни след уточняване на всички детайли и наличност на всички компоненти. Сроковете могат да се променят в зависисимост от индивидуалните клиентски изисквания и/или наличност на необходими за тях компоненти и модули.

Всички G:RIGS конфигурации са с 36 месеца гаранция освен за отделни компоненти с по-дълга такава. Всяка конфигурация се настройва и тества индивидуално след обновление до последна BIOS версия за дънната платка и оптимизиране на контрола на вентилаторите в зависимост от избрания хардуер и/или допълнителни вентилатори и охладители. Преди да бъде готова за предаване всяка преминава редица тестове с различни натоварвания за всички компоненти в системата. Цената на сглобяването е съобразена със сложността на съответната и калкулирана в цената ѝ. 


ВАЖНО: G:RIGS конфигурациите не се поддържат на склад в готов за изпращане вид. Поради тяхната специфика, включително избор на допълнителни и/или заместващи компоненти в конфигураторите им, те се асемблират и тестват след направена поръчка с избраните от клиента компоненти. Отчитайки това всяка една конфигурация, със или без избор на допълнителни и/или заместващи компоненти, е продукт, произведен по клиентска спецификация.
Настоящата конфигурация цели единствено да подпомогне избора на потребителите като същата не следва да се тълкува като стандартна, налична при / зададена предварително от търговеца или ограничаваща индивидуалния избор или решение на потребителя.
Конфигурациите и компютрите от серията G:RIGS не са изработени предварително, а се изготвят, тестват и доставят в рамките на упоменат срок след получаването на индивидуална поръчка на потребителя. Всяка поръчка на G:RIGS конфигурация е съобразена с индивидуалните вкусове и особени изисквания на потребителя. Поради това правото на отказ за всички G:RIGS конфигурации не се прилага съгласно чл. 57, т.3 от ЗЗП - доставка на стоки, изработени по поръчка на потребителя или съобразно неговите индивидуални изисквания.

Показаните в галерията снимки са с илюстративна цел. Възможо е те визуално да се различават от финалния вид на конфигурацията в зависимост от избраните основни или допълнителни компоненти, настъпили промени в модела спрямо последните му снимки, както и ако те са направени с конфигурация от модела и/или съответната линия с максимален брой допълнителни опции.

Течно охлаждане Да