G:RIGS ROG Hyperion by AlexMa3x

Кратко описание

Цена: 15799лв.

Вие получавате

G:RIGS ROG Hyperion by AlexMa3x
15799лв.

Вземи на лизинг за 566.13 лв. за 48 месеца виж лизинговите схеми

Основни характеристики

 • ПЕРСОНАЛИЗИРАНО изпълнение за клиента
 • от Intel Core i9-14900K
 • Full Water Loop
 • GeForce RTX 4090
 • 64GB DDR5
пълни характеристики
 • ASUS ROG Hyperion GR701
 • Intel Core i9-14900K (24 ядра / 32 нишки, 3.20 - 6.0 GHz, 36MB Intel Smart Cache, Intel UHD Graphics 770, 253W)
 • 36 месеца гаранция

Комплект

Вземете намаление при закупуване на продуктите в комплект

Цена на комплекта

Цена поотделно
19546лв.
Цена в комплект
19359лв.

Характеристики

Цвят Черен
Марка VIP
Кутия ASUS ROG Hyperion GR701
Процесор Intel Core i9-14900K (24 ядра / 32 нишки, 3.20 - 6.0 GHz, 36MB Intel Smart Cache, Intel UHD Graphics 770, 253W)
Охладител Alphacool Core Distro Plate 360 Right side with VPP Apex pump
Видеокарта MSI GeForce RTX 4090 GAMING X TRIO 24G с EK-Quantum Vector Trio воден блок
Дънна платка ASUS ROG MAXIMUS Z790 DARK HERO
Оперативна памет
Solid state drive (ssd)
Твърд диск
Свързаност LAN 10/100/1000 Мбит/сек
Захранване
Термопаста за процесора Kingpin Cooling KPx High Performance Thermal Compound
Операционна система Без активирана операционна система
Кабели за компоненти Lian Li Strimer Plus V2 RGB 24 pin + Cablemod 12HPWR
Гаранция 36 месеца гаранция
Допълнително

G:RIGS > ROG Hyperion by AlexMa3x и изцяло заводнена конфигурация с поръчкова/custom охлаждаща водна система с EKWB компоненти.

Специално проектираната охлаждаща система за този build се изпълнява със следните основно заложени компоненти

 • EK-Mana G2 PC-O11D EVO DDC D-RGB Distribution Plate + DDC Pump Combo
 • 2 радиатора EK-Quantum Surface P360 - Black
 • CPU воден блок EK-Quantum Velocity² D-RGB - 1700 Nickel + Plexi
 • GPU воден блок EK-Quantum Vector Trio RTX 4090 D-RGB - Nickel + Plexi + EKWB Gen4 вертикален монтаж
 • 7 вентилатора Lian Li UNI SL-INF 120 ARGB или други по избор.
 • Индивидуално изпълнение с твърди 16мм PETG прозрачни тръби (hard tubing)
 • Lian Li Strimer Plus V2 24-PIN RGB PCIe + Cablemod 12HPWR, специално съобразен с избрания модел карта и заложените захранващи блокове. Цветът на охлаждащата течност, вида използвани перки и/или кабели и техните цветови акценти се уточняват индивидуално според изискванията на клиента за всеки билд. 


  В цената на конфигурацията са включени и използвани компоненти за изпълненение на конфигурацията във вид, максимално близък до първата изцяло къстъм реализация, която можете да видите в Youtube каналa на Desktop.bg. За екипът на G:RIGS почти няма невъзможни задачи и ако целите друг облик, различно разположение и/или компоненти от посочените и искате да направим нещо наистина уникално - с
  вържете се с нас чрез тези контакти.

 • 02 490 1111
 • [email protected]

Срокът за изпълнение на конфигурации с къстъм водно охлаждане е до 14 работни дни след уточняване на всички детайли и наличност на всички компоненти. Сроковете могат да се променят в зависисимост от индивидуалните клиентски изисквания и/или наличност на необходими за тях компоненти и модули.

Всички G:RIGS конфигурации са с 36 месеца гаранция освен за отделни компоненти с по-дълга такава. Всяка конфигурация се настройва и тества индивидуално след обновление до последна BIOS версия за дънната платка и оптимизиране на контрола на вентилаторите в зависимост от избрания хардуер и/или допълнителни вентилатори и охладители. Преди да бъде готова за предаване всяка преминава редица тестове с различни натоварвания за всички компоненти в системата. Цената на сглобяването е съобразена със сложността на съответната и калкулирана в цената ѝ. 


ВАЖНО: G:RIGS конфигурациите не се поддържат на склад в готов за изпращане вид. Поради тяхната специфика, включително избор на допълнителни и/или заместващи компоненти в конфигураторите им, те се асемблират и тестват след направена поръчка с избраните от клиента компоненти. Отчитайки това всяка една конфигурация, със или без избор на допълнителни и/или заместващи компоненти, е продукт, произведен по клиентска спецификация.
Настоящата конфигурация цели единствено да подпомогне избора на потребителите като същата не следва да се тълкува като стандартна, налична при / зададена предварително от търговеца или ограничаваща индивидуалния избор или решение на потребителя.
Конфигурациите и компютрите от серията G:RIGS не са изработени предварително, а се изготвят, тестват и доставят в рамките на упоменат срок след получаването на индивидуална поръчка на потребителя. Всяка поръчка на G:RIGS конфигурация е съобразена с индивидуалните вкусове и особени изисквания на потребителя. Поради това правото на отказ за всички G:RIGS конфигурации не се прилага съгласно чл. 57, т.3 от ЗЗП - доставка на стоки, изработени по поръчка на потребителя или съобразно неговите индивидуални изисквания.

Показаните в галерията снимки са с илюстративна цел. Възможо е те визуално да се различават от финалния вид на конфигурацията в зависимост от избраните основни или допълнителни компоненти, настъпили промени в модела спрямо последните му снимки, както и ако те са направени с конфигурация от модела и/или съответната линия с максимален брой допълнителни опции.

Течно охлаждане Да