G:RIGS > Brokk (Intel)

Кратко описание

най-продаван
Цена: 1599лв.

Вие получавате

G:RIGS > Brokk (Intel)
1599лв.

36 месеца гаранция

удължи гаранцията

Счупване и Намокряне

добави защита при Счупване и Намокряне

Вземи на лизинг за 57 лв. за 48 месеца виж лизинговите схеми

Основни характеристики

  • от Intel Core i5-10400F
  • от GeForce GTX 1650
  • от 16GB DDR4
  • от 500GB PCIe NVMe SSD
пълни характеристики
  • Intel Core i5-10400F (6 ядра / 12 нишки, 2.90 - 4.30GHz, 12MB кеш, 65W)
  • 36 месеца гаранция

Характеристики

Цвят Черен
Марка Powered by MSI
Процесор
Охладител
Термопаста за процесора Kingpin Cooling KPx High Performance Thermal Compound
Видеокарта
Дънна платка
Оперативна памет
Solid state drive (ssd)
Твърд диск
Свързаност LAN 10/100/1000 Мбит/сек
Кутия
Захранване
Операционна система
Гаранция
Допълнително

G:RIGS > Brokk се изпълнява с комплект червени къстъм кабели с индивидуална оплетка за дънната платка и видеокартата. Подсветката на вентилаторите се управлява чрез бутон на предния панел на кутията, който превключва между различните цветове / цветови комбинации.

Имате въпроси или нужда от съвет при избор на допълнителни компоненти? Свържете се с екипа на G:RIGS на нашия телефон или ни пишете.


Всички G:RIGS конфигурации са с 36 месеца гаранция освен за отделни компоненти с по-дълга такава. Всяка конфигурация се настройва и тества индивидуално. Цената на сглобяването е съобразена със сложността на съответната и калкулирана в цената ѝ.

 

ВАЖНО: G:RIGS конфигурациите не се поддържат на склад в готов за изпращане вид. Поради тяхната специфика, включително избор на допълнителни и/или заместващи компоненти в конфигураторите им, те се асемблират и тестват след направена поръчка.
Стандартният срок за изпълнение на G:RIGS конфигурация е до 5 работни дни от момента на потвърждение на направена поръчка освен ако за съответната конфигурация не е изрично посочено друго или при форсмажорни обстоятелства.

 

Показаните в галерията снимки са с илюстративна цел. Възможо е те визуално да се различават от финалния вид на конфигурацията в зависимост от избраните основни или допълнителни компоненти, настъпили промени в модела спрямо последните му снимки, както и ако те са направени с конфигурация от модела и/или съответната линия с максимален брой допълнителни опции. 

Защита при Счупване и Намокряне
Течно охлаждане Не