G:RIGS > Essence of Glory (Intel Gen12+) - TUF GAMING Edition

Кратко описание

0% оскъпяване
Цена: 3479лв.

Вие получавате

G:RIGS > Essence of Glory (Intel Gen12+) - TUF GAMING Edition
3479лв.

36 месеца гаранция

удължи гаранцията

Счупване и Намокряне

добави защита при Счупване и Намокряне

Купи с 0% оскъпяване 579.83 лв. за 6 месеца виж лизинговите схеми

Основни характеристики

  • от Intel Core i5-13400F
  • от GeForce RTX 4060 до GeForce RTX 4090
  • от 32GB DDR4
  • от 2TB Gen4 PCIe NVMe SSD
пълни характеристики
  •  Intel Core i5-13400F (10 ядра / 16 нишки, 2.50 - 4.60GHz, 20MB SmartCache, 154W)
  • 36 месеца гаранция

Комплект

Вземете намаление при закупуване на продуктите в комплект

Цена на комплекта

Цена поотделно
4396лв.
Отстъпка
-91лв.
Цена в комплект
4304лв.

Характеристики

Цвят Многоцветен
Марка Cougar Gaming
Кутия Cougar Blazer Essence
Процесор
Охладител ASUS TUF GAMING LC 240 ARGB
Видеокарта
Дънна платка ASUS TUF GAMING B660M-PLUS D4
Оперативна памет
Solid state drive (ssd)
Твърд диск Без допълнителен диск
Свързаност Стандартна за избрания модел дънна платка
Захранване
Термопаста за процесора
Операционна система
Кабели за компоненти
Гаранция
Допълнително

Конфигурацията се изпълнява с тематични кабели Adept Extension Kit Orange с индивидуална оплетка, планка и Gen 4 PCI кабел за вертикален монтаж на видеокарти и два допълнителни вентилатора ASUS TUF GAMING TF120 ARGB.

Имате въпроси или нужда от съвет при избор на допълнителни компоненти? Свържете се с екипа на G:RIGS на нашия телефон или ни пишете.Всички G:RIGS конфигурации са с 36 месеца гаранция освен за отделни компоненти с по-дълга такава. Всяка конфигурация се настройва и тества индивидуално след обновление до последна BIOS версия за дънната платка и оптимизиране на контрола на вентилаторите в зависимост от избрания хардуер и/или допълнителни вентилатори и охладители. Преди да бъде готова за предаване всяка преминава редица тестове с различни натоварвания за всички компоненти в системата. Цената на сглобяването е съобразена със сложността на съответната и калкулирана в цената ѝ. 


ВАЖНО: G:RIGS конфигурациите не се поддържат на склад в готов за изпращане вид. Поради тяхната специфика, включително избор на допълнителни и/или заместващи компоненти в конфигураторите им, те се асемблират и тестват след направена поръчка с избраните от клиента компоненти. Отчитайки това всяка една конфигурация, със или без избор на допълнителни и/или заместващи компоненти, е продукт, произведен по клиентска спецификация.
Настоящата конфигурация цели единствено да подпомогне избора на потребителите като същата не следва да се тълкува като стандартна, налична при / зададена предварително от търговеца или ограничаваща индивидуалния избор или решение на потребителя.
Конфигурациите и компютрите от серията G:RIGS не са изработени предварително, а се изготвят, тестват и доставят в рамките на упоменат срок след получаването на индивидуална поръчка на потребителя. Всяка поръчка на G:RIGS конфигурация е съобразена с индивидуалните вкусове и особени изисквания на потребителя. Поради това правото на отказ за всички G:RIGS конфигурации не се прилага съгласно чл. 57, т.3 от ЗЗП - доставка на стоки, изработени по поръчка на потребителя или съобразно неговите индивидуални изисквания.

Стандартният срок за изпълнение и доставка на G:RIGS конфигурация е до 5 работни дни от момента на потвърждение на направена поръчка освен ако за съответната конфигурация не е изрично посочено друго или при форсмажорни обстоятелства.
 

Показаните в галерията снимки са с илюстративна цел. Възможо е те визуално да се различават от финалния вид на конфигурацията в зависимост от избраните основни или допълнителни компоненти, настъпили промени в модела спрямо последните му снимки, както и ако те са направени с конфигурация от модела и/или съответната линия с максимален брой допълнителни опции.

ции. 

Защита при Счупване и Намокряне
Течно охлаждане Да