Logitech G915 LIGHTSPEED Wireless RGB Mechanical Gaming Keyboard GL Tactile - CARBON

Кратко описание

-10%
Стара цена: 489лв. Цена: 439лв. спестявате 50лв. (-10%)

Вие получавате

Logitech G915 LIGHTSPEED Wireless RGB Mechanical Gaming Keyboard GL Tactile - CARBON
439лв.

Бърза доставка

цените започват от 5,99 лв.

Вземи на лизинг за 23 лв. за 24 месеца виж лизинговите схеми

Основни характеристики

 • LIGHTSPEED БЕЗЖИЧНА гейминг клавиатура
 • ултра тънък дизайн - само 22мм. дебелина
 • механична клавиатура с нископрофилни GL TACTILE суитчове
 • регулируема LIGHTSYNC RGB подсветка
пълни характеристики

Комплект

Спестете като закупите основния продукт в комплект с някой друг от показаните.

Цена на комплекта

Цена по отделно
857лв.
Отстъпка
-20лв.
Цена в комплект
836лв.

МИГНОВЕН КОНТРОЛ НА ПОДСВЕТКАТА

Лесно сменяйте светлинните ефекти и регулирайте яркостта с помощта на клавишите. Изберете от седем предварително зададени анимации, като натиснете клавиша за яркост заедно с някое от числата от 1 до 7. Създайте до два свои собствени светлинни профила с помощта на G HUB софтуера и ги запазете на числата 8 и 9.


ПЪЛНА ПРОГРАМИРУЕМОСТ НА ПОДСВЕТКАТА

С G HUB софтуера можете да създавате безкрайни комбинации от светлинни и цветни ефекти за вашата клавиатура. Изберете любимия си цвят, създайте модел или свои собствени анимации за подсветката с помощта на LIGHTSYNC инструмента за редактиране. Или изберете подсветката да се контролира от любимите ви игри, аудио или екранно съдържание. Резултатът е зашеметяващо осветление, което потапя вашето оборудване и вашата стая в преживяването.


БЕЗГРАНИЧЕН КОНТРОЛ

Елегантната и изискана G915 предлага невероятно изживяване с всяка функция, от която може да се нуждаете, за да имате пълен контрол - като програмируеми G-клавиши и възможност за съхраняване на различни профили. Направете G915 вашия команден център (изисква инсталиране на Logitech G Hub).


ПРОГРАМИРУЕМИ G КЛАВИШИ

Клавиатурата разполага с 5 отделни G бутони, които може да програмирате за макроси (може да свалите макроси и от други потребители) или различни команди, за съответна игра или профил. Изисква се използването на Logitech G HUB, за да може лесно да настройвате и управлявате профилите си, да създавате макроси или просто да промените всичко, което искате.


ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ЗАПАЗВАНЕ НА 3 ПРОФИЛА

Запишете до три различни профила в паметта на клавиатурата, с които може да имате общо 15 настройки за G клавишите. Лесно превключвайте между съхранени профили, като използвате меките M1, M2 или M3 клавиши, разположени в горната част на клавиатурата.


"GAME" РЕЖИМ

Деактивирайте всички клавиши, които ще ви прекъснат или разсеят с удобно разположения клавиш за режим "Game". По подразбиране режим "Game" деактивира Windows клавиша. Използвайте Logitech G HUB, за да деактивирате всички клавиши, които не са ви необходими по време на игра.


ЗАБЕЛЕЖИТЕЛЕН ЖИВОТ НА БАТЕРИЯТА

Насладете се на часове игра с едно зареждане. Индикаторът за батерията на клавиатурата и Logitech G HUB ще ви съобщят, когато батерията е на 15 процента. Нейното пълно презареждане отнема само три часа. Продължавайте да играете, докато е включена и се зарежда чрез micro USB.


СВЪРЖЕТЕ С РАЗЛИЧНИ УСТРОЙСТВА

Свържете към LIGHTSPEED за супер бърза връзка от 1 ms или превключени към друго устройство с натискане на бутон, използвайки Bluetooth® свързаност. Превключвайте бързо и лесно между високоефективната безжична LIGHTSPEED свързаност, осъществена чрез USB приемник и Bluetooth свързаност.


ОТДЕЛНИ МУЛТИМЕДИЙНИ БУТОНИ

Изработеното от алуминий колело, за регулиране силата на звука, е прецизно настроено и ви предоставя първокласно усещане и невероятен контрол, докато със специалните мултимедийни бутони можете да пускане или спирате музиката и видео клиповете, както и да ги поставяте на пауза.


Характеристики

Марка Logitech G
Тип Геймърска
Свързаност Безжична
Формат Full size
Вид бутони Нископрофилни
Описание
 • LIGHTSPEED PRO-GRADE WIRELESS

 • Ниско профилни механични суитчове

 • 22MMултратънък дизайн

 • LIGHTSYNC RGB

 • Програмируеми G-клавиши и бордови профили

 • Забележителен живот на батерията, до 30 часа (100% яркост)

 • Свързване към множество устройства

 • Отделни бутони за контрол на медията

 • Разстояние на задействане: 1,5 мм

 •  Задействаща сила: 50 g

 • Bluetooth свързаност

Гаранция 24 месеца гаранция
Комплект с мишка Не
Механична Да
Подсветка Да
Мултимедийни бутони Да

Подобни клавиатури