Logitech G815 LIGHTSYNC RGB GL Tactile - CARBON

Кратко описание

Цена: 369лв.

Вие получавате

Logitech G815 LIGHTSYNC RGB GL Tactile - CARBON
369лв.

Бърза доставка

цените започват от 5,99 лв.

Вземи на лизинг за 34 лв. за 12 месеца виж лизинговите схеми

Основни характеристики

 • ултра тънък дизайн - само 22мм. дебелина
 • механична клавиатура с нископрофилни GL TACTILE суитчове
 • регулируема LIGHTSYNC RGB подсветка
 • висококачествена горна част от адонизиран алуминий
пълни характеристики

Комплект

Спестете като закупите основния продукт в комплект с някой друг от показаните.

Цена на комплекта

Цена по отделно
876лв.
Отстъпка
-25лв.
Цена в комплект
851лв.

СЛЕДВАЩОТО ИЗМЕРЕНИЕ

Върховни гейминг технологии в изискан и ултра тънък дизайн. Напълно програмируема, оборудвана с LIGHTSYNC RGB технология и специални G-клавиши. Проектирана за интензивен гейминг с нископрофилни механични суичове в три версии - GL Clicky, GL Tactile & GL Linear. Пробвайте G815 и играйте в следващото измерение.


НЕВЕРОЯТНО ТЪНКА

G815 е подвиг на инженерството и дизайна със своята невероятно изискана и тънка конструкция, която не прави какъвто и да е компромис с представянето или с функциите, които предлага. Издръжлива, удобна и готова за интензивни гейминг сесии, G815 наистина олицетворява следващото поколение от механични гейминг клавиатури.


МОДЕРНИ НИСКОПРОФИЛНИ СУИЧОВЕ

Получете скоростта, точността и производителността на половината от височината на традиционните суичове. Нископрофилните GL механични суичове са тествани, за да отговарят на строгите изисквания за издръжливост, отзивчивост и точност. Изберете един от трите вида, които предлагаме: GL Tactile, GL Linear или GL Clicky.


LIGHTSYNC RGB

G815 ви позволява да персонализирате всеки клавиш поотделно, с приблизителнo 16,8 М цвята. Създайте свои собствени анимации или изберете от предварително зададените ефекти. С LIGHTSYNC технологията осветлението може да се променя в зависимост от играта, която играете, музиката, която слушате или от съдържанието, което се показва на монитора ви, за да ви предложи най-потапящото RGB изживяване, което сте виждали (изисква инсталирането на Logitech G Hub).


ПРЕМИУМ МАТЕРИАЛИ

Прекрасно изработена, G815 използва алуминиева сплав, за да ви предложи този невероятно тънък, но същевременно здрав и издръжлив дизайн.


БЕЗГРАНИЧЕН КОНТРОЛ

Елегантната и изискана G815 предлага невероятно изживяване с всяка функция, от която може да се нуждаете, за да имате пълен контрол - като програмируеми G-клавиши и възможност за съхраняване на различни профили. Направете G815 вашият команден център (изисква инсталиране на Logitech G Hub).


ПРОГРАМИРУЕМИ G КЛАВИШИ

Клавиатурата разполага с 5 отделни G бутонa, които може да програмирате за макроси или различни команди, за съответна игра или профил. Изисква се използването на Logitech G HUB, за да може лесно да настройвате и управлявате профилите си, да създавате макроси или просто да промените всичко, което искате.


"GAME" РЕЖИМ

Деактивирайте всички клавиши, които ще ви прекъснат или разсеят, с удобно разположения клавиш за режим "Game". По подразбиране режим "Game" деактивира Windows клавиша. Използвайте Logitech G HUB, за да деактивирате всички клавиши, които не са ви необходими по време на игра.


USB Passthrough

Удобството и скоростта са на една ръка разстояние. Допълнителният USB порт, ви дава възможност да включите мишка, флаш памет или телефон за директен трансфер на данни или зареждане.


ОТДЕЛНИ МУЛТИМЕДИЙНИ БУТОНИ

Изработеното от алуминий колело за регулиране силата на звука, е прецизно настроено и ви предоставя първокласно усещане и невероятен контрол, докато със специалните мултимедийни бутони можете да пускате или спирате музиката и видеоклиповете, както и да ги поставяте на пауза.


Logitech G HUB

Използвайте G HUB софтуера за още по-лесно и бързо достъпване до всички настройки и възможности на вашата клавиатура. Персонализирайте според вашата любима игра, свързвайте се към приложения като Discord, или просто свалете и споделете персонализирани гейминг профили с Logitech G обществото.Характеристики

Марка Logitech G
Тип Геймърска
Свързаност С кабел
Формат Full size
Вид бутони Нископрофилни
Описание
 • G815 е подвиг на инженерния дизайн с невероятно изискана, невъзможно тънка конструкция без компромиси с производителността или набора от функции
 • Издръжлив, удобен и готов за интензивни гейминг сесии, G815 е наистина следващото поколение игрови механични клавиатури.
 • Нископрофилните механични превключватели GL са строго тествани, за да отговарят на строги изисквания за издръжливост, отзивчивост и точност. Предлага се в три типа :GL Clicky ,GL Tactile , GL Linear
 • G815 е напълно адаптивна за всеки клавиш в ~ 16.8M цвята. Създайте свои собствени анимации или изберете от селекция от предварително зададени ефекти.
 • С технологията LIGHTSYNC осветлението се задвижва от игри, аудио или екран, за да предостави най-потапящото RGB изживяване досега.
 • Унифицирайте тема, подобрете играта си и разширете настройките си за игри чрез клавиатурата си.
 • За подобрените функции е необходим Logitech G HUB Gaming Software, наличен за изтегляне на logitechg.com/GHUB
 • Свържете и захранвайте повече устройства с удобство и скорост. Допълнителен специален USB кабел свързва USB проходния порт на гърба на клавиатурата за пълна мощност и скорост на данни
 • Бордовите контроли на медиите са точно на една ръка разстояние. Специализираните контроли бързо регулират силата на звука, възпроизвеждат / паузират и пропускат музика или видеоклипове и заглушават звука незабавно.
 • GL превключватели с нисък профил:
 • Разстояние на задействане: 1,5 мм
 • Задействаща сила: 45 g
 • Общо разстояние на пътуване: 3,0 мм
Гаранция 24 месеца гаранция
Комплект с мишка Не
Механична Да
Подсветка Да
Мултимедийни бутони Да

Подобни клавиатури