Logitech G915 TKL Tenkeyless LIGHTSPEED WHITE

Кратко описание

-13%
Стара цена: 459лв. Цена: 399лв. спестявате 60лв. (-13%)

Вие получавате

Logitech G915 TKL Tenkeyless LIGHTSPEED WHITE
399лв.

В наличност

поръчай сега и продуктът ще бъде при теб сряда (22.09.2021)

Бърза доставка

цените започват от 5,99 лв.

Вземи на лизинг за 37 лв. за 12 месеца виж лизинговите схеми

Основни характеристики

 • LIGHTSPEED БЕЗЖИЧНА гейминг клавиатура в БЯЛО
 • Ултра тънък дизайн - само 22мм. Дебелина и TENKEYLESS формат
 • Механична клавиатура с нископрофилни GL TACTILE суитчове
 • Регулируема LIGHTSYNC RGB подсветка
пълни характеристики

Комплект

Спестете като закупите основния продукт в комплект с някой друг от показаните.

Цена на комплекта

Цена по отделно
867лв.
Отстъпка
-23лв.
Цена в комплект
844лв.
logitech

ИГРАЙТЕ В СЛЕДВАЩОТО ИЗМЕРЕНИЕ

Върхови гейминг технологии в изискан и ултра тънък дизайн. Напълно програмируема, оборудвана с LIGHTSYNC RGB технология и отлични, нископрофилни механични суичове. Изработена изцяло от първокласни материали, G915 TKL е с изтънчен дизайн, несравнима красота, здравина и производителност, а сега и в още по-компактна форма. G915 TKL. Играйте в ново измерение.

LIGHTSPEED БЕЗЖИЧНА ТЕХНОЛОГИЯ

G915 TKL предлага LIGHTSPEED безжична технология на про ниво, която постига невероятната 1 мс време за реакция. G915 TKL е напълно функционална, дори когато е включена чрез USB кабел, за да може да се зарежда, без вие да прекъсвате играта си.

logitech
logitech

НЕВЕРОЯТНО ТЪНКА

G915 TKL е подвиг на инженерната мисъл и дизайна. Тя е с невероятно изискана и тънка конструкция, безкомпромисна по отношение на производителност и функционалност. Издръжлива, удобна и готова за интензивни гейминг сесии, G915 TKL наистина олицетворява следващото поколение механични гейминг клавиатури.

МОДЕРНИ НИСКОПРОФИЛНИ СУИЧОВЕ

КПолучавате скоростта, точността и производителността на половината от височината на традиционните суичове. Нископрофилните GL механични суичове са тествани, за да отговарят на строгите изисквания за издръжливост, отзивчивост и точност. Изберете един от трите вида, които предлагаме: GL Tactile, GL Linear или GL Clicky.

GL Clicky - щракащи и с усещане за връщане на бутона
GL Tactile - по-тихи и с по-леко усещане за връщане на бутона
GL Linear - тихи и супер леки

logitech
logitech

LIGHTSYNC RGB

G915 TKL ви позволява да персонализирате всеки клавиш поотделно, с приблизителнo 16,8 М цвята. Създайте свои собствени анимации или изберете от предварително зададените ефекти. С LIGHTSYNC технологията осветлението може да се променя в зависимост от играта, която играете, музиката, която слушате или от съдържанието, което се показва на монитора ви, за да ви предложи най-потапящото RGB изживяване, което сте виждали (изисква инсталирането на Logitech G Hub).

НЕОГРАНИЧЕН КОНТРОЛ

Елегантната и изискана G915 TKL предлага невероятно изживяване с всяка функция, от която може да се нуждаете, за да имате пълен контрол - като програмируеми G-клавиши и възможност за съхраняване на различни профили. Направете G915 вашия команден център (изисква инсталиране на Logitech G Hub).

logitech
logitech

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛЕН ЖИВОТ НА БАТЕРИЯТА

Насладете се на часове игра с едно зареждане. Индикаторът за батерията на клавиатурата и Logitech G HUB ще ви съобщят, когато зарядът на батерията намалее. Нейното пълно презареждане отнема само четири часа. Продължавайте да играете, докато е включена и се зарежда чрез micro USB.

СВЪРЖЕТЕ С РАЗЛИЧНИ УСТРОЙСТВА

Свържете към LIGHTSPEED за супер бърза връзка от 1 ms или превключете към друго устройство с натискане на бутон посредствм Bluetooth® свързаност. Превключвайте бързо и лесно между високоефективната безжична LIGHTSPEED свързаност, осъществена чрез USB приемник и Bluetooth свързаност.

logitech
logitech

ОТДЕЛНИ МУЛТИМЕДИЙНИ БУТОНИ

Изработеното от алуминий колело за регулиране силата на звука, е прецизно настроено и ви предоставя първокласно усещане и невероятен контрол, докато със специалните мултимедийни бутони можете да пускане или спирате музиката и видео клиповете, както и да ги поставяте на пауза.

ИГРАЙТЕ ПО СВОЯ НАЧИН

Направете всяка игра по-вълнуваща с новата и свежа визия на нашите продукти. Десетилетия на опит, иновации и страхотни цветове се събират в едно. Стилът има значение. Изберете вашия.

logitech

Характеристики

Марка Logitech G
Тип Геймърска
Свързаност Безжична
Формат Tenkeyless (TKL)
Вид бутони Нископрофилни
Описание
 • Пробив в дизайна и инженерството, сега в черно-бели цветове. G915 TKL разполага с LIGHTSPEED професионален безжичен, усъвършенстван LIGHTSYNC RGB и високопроизводителни нископрофилни механични превключватели
 • Изработена изцяло от първокласни материали, G915 TKL е с изтънчен дизайн с несравнима красота, здравина и производителност, сега в още по-компактен форм фактор. G915 TKL. Играйте в следващото измерение.
 • USB приемникът може да се съхранява в задната част на клавиатурата за допълнителна преносимост
 • G915 TKL разполага с високопроизводителни нископрофилни механични превключватели GL, които осигуряват цялата скорост, точност и производителност на традиционните превключватели - на половината от височината. Нашите превключватели GL са строго тествани, за да отговорят на стриктните изисквания за издръжливост, отзивчивост и точност. Белият цвят се предлага в GL Tactile, а черният цвят се предлага в 3 вида: GL Clicky - звучно щракване и тактилна обратна връзка,  GL Tactile - нежен удар за някаква тактилна обратна връзка, GL Linear - напълно плавно натискане на клавиш
 • Интелигентна LIGHTSYNC RGB технология, която позволява напълно персонализирано осветление на всеки клавиш в ~ 16,8 милиона цвята. Създайте свои собствени анимации или изберете от селекция от предварително зададени ефекти за най-завладяващото RGB изживяване. Обединете тема, подобрете геймплея си и разширете настройките си за игри чрез клавиатурата си.
 • Елегантният и усъвършенстван G915 TKL предлага фокусирано, високоефективно изживяване с всяка функция, от която се нуждаете, за да поемете пълен контрол - като вградени профили и режим на игра. TKL командния център за вашия компютър.
 • Насладете се на часове непрекъснато време за игра с едно зареждане. Индикаторът за батерията на клавиатурата и Logitech G HUB ще ви известяват, когато батерията е изтощена. Напълно се зарежда за по-малко от четири часа. Продължавайте да играете, докато е включен и се зарежда чрез микро USB.
 • Свържете се с LIGHTSPEED безжична връзка за супер бърза връзка от 1 ms или превключете на друго устройство с едно натискане на бутон, използвайки Bluetooth® свързаност. Превключвайте между високопроизводителна безжична LIGHTSPEED чрез USB приемник и Bluetooth бързо и лесно.
 • Разстояние на задействане: 1,5 мм
 • Сила на задействане: 50 g
 • Общо разстояние за пътуване: 2,7 мм
 • Живот на батерията: 40 часа (100% яркост)
 • Вградена памет: 2 осветителни профила, 3 макропрофила
 • Изисквания: LIGHTSPEED Wireless: USB порт и Windows7® или по-нова версия, macOS X 10.11 или по-нова версия, Bluetooth: Bluetooth устройство с Windows 8 или по-нова версия, macOS X 10.11 или по-нова версия, Chrome OS ™ или Android ™ 4.3 или по-нова версия, iOS 10 или по-късно, (по избор) достъп до интернет и Windows 7 или по-нова версия (64-битова) или macOS X 10.11 или по-нова версия за софтуера Logitech G HUB 4
Гаранция 24 месеца гаранция
Комплект с мишка Не
Механична Да
Подсветка Да
Мултимедийни бутони Да

Подобни клавиатури