Corsair SABRE

Кратко описание

Цена: 123лв.

Вие получавате

Corsair SABRE
123лв.

Бърза и евтина доставка

цените започват от 3,50 лв.

Вземи на лизинг за 5 лв. за 36 месеца виж лизинговите схеми

Основни характеристики

  • Оптична мишка
  • 8 бутона
  • До 10 000 DPI
  • RGB подсветка
пълни характеристики

Комплект

Спестете като закупите основния продукт в комплект с някой друг от показаните.

Цена на комплекта

Цена по отделно
421лв.
Отстъпка
-20лв.
Цена в комплект
400лв.

Лека и превъзходна точност за бърз геймплейЛека маса от само 100 грама, Corsair Gaming Saber RGB 10000 DPI геймърска мишка предлага лесен комфорт и баланс на чрез постоянно точно проследяване, честота на опресняване от 1000 Hz, 8 конфигурируеми бутона и супер-отзивчиви суитчове. Четиризоновата 16.8M цветна подсветка създава красив, персонализиран вид, който съответства на вашия стил.

Четиризонна 16.8 милиона цветна подсветкаИзползвайте софтуера Corsair Utility Engine (iCUE), за да определите нивото на оттенъка и яркостта за всяка зона. Направете цветовете си с уникален четирицветен шаблон или използвайте iCUE, за да настроите автоматично цветовете с вашия избор на скорост и палитри.

10000 DPI оптичен сензор и многоцветен индикатор DPIИнтелигентното проследяване с висока точност прави отчитането на всяко кликване и ще разберете с един поглед, ако сте настроени да се справяте или да правите някакви повреди на далечни разстояния. Можете дори да настроите собствена персонализирана цветова палитра на индикатора DPI

https://www.corsair.com/corsairmedia/sys_master/productcontent/CH-9303011-NA-MM200-400-600_09.png

Едно оръжие за всяка биткаС усъвършенстваната ергономичност, която комфортно поддържа цялата ви ръка, можете да се изявите с Sabre RGB в различни стилове на захващане. Приспособимостта при захващане ви дава адаптивността, от която се нуждаете, за да се конкурирате в голямо разнообразие от видове игри от FPS до RTS и MOBA. 8 програмируеми бутона могат да бъдат персонализирани с лекота за фина настройка на вашата игра.

По-ниска тежест за по-бърза играSabre RGB е идеална, ако предпочитате по-лека мишка. Всеки компонент е прегледан за намаляване на теглото без да се жертва производителността, а резултатът е мишка, която тежи само 100 грама.

Ако обичате да играете на по-ниски DPI и да се възползвате от по-голямата подложка за мишката, ще можете да реагирате по-бързо и ще имате по-малко умора за дългите гейминг сесии.

https://www.corsair.com/corsairmedia/sys_master/productcontent/iCUE_logo.png

Интелигентен контрол. Неограничени възможности.Софтуерът CORSAIR iCUE позволява жив динамичен контрол на RGB осветлението, сложно макро програмиране и синхронизация на осветлението на цялата система в съвместими периферни устройства, охладители, вентилатори и др.

Характеристики

Марка Corsair
Тип Геймърска мишка
Описание
  • Интерфейс: USB
  • Оптичен сензор: до 10 000 DPI
  • Брой бутони: 8
  • RGB подсветка в 4 зони
  • Ергономичен дизайн
  • Размери: 24 x 80 x 38мм
Свързаност С кабел
Цвят Черна
Гаранция 24 месеца гаранция

Подобни мишки