Genesis Krypton 550 Black

 • С този продукт получавате като подарък Desktop.BG Препоръчва
 • Може да добавите 55 точки с покупката на този продукт. Вижте повече

Кратко описание

Цена: 55лв.

Вие получавате

Genesis Krypton 550 Black
55лв.

В наличност

поръчай сега и продуктът ще бъде при теб петък (24.05.2024)

Основни характеристики

 • Desktop.BG Препоръчва
 • Кабелна връзка
 • Оптичен сензор
 • 8000 DPI
 • 7 бутона
пълни характеристики

ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С

KRYPTON 550

8000 DPI
PMW3325

DPI
SWITCH

СОФТУЕР ЗА
ИГРИ

ВГРАДЕНА
ПАМЕТ

ПРОГРАМИРУЕМИ
БУТОНИ

ВЪРХОВНО УДОБНОСТ И КАЧЕСТВО

Благодарение на своя ергономичен дизайн, мишката ще ви бъде удобна дори по време на най-дългите игри. Нещо повече, уникалната текстура на пчелна пита от двете страни на мишката ще осигури стабилно сцепление и допълнителен контрол по време на резки движения.

  КРАСИВО НАДМОЩИЕ - PRISMO ЕФЕКТ

  Обогатихме Krypton 550 с ексклузивната RGB технология за подсветка - ефектът PRISMO с възможност за задаване на 16 милиона цвята. Мишката ще бъде фокусна точка на вашата бойна станция благодарение на нейния хипнотизиращ външен вид. Като добавим дизайна на пчелна пита получаваме феноменален пакет, който носи наслада.

  КЛАВИАТУРАТА, КОЯТО ВИ ДАВА ПРЕДИМСТВО

  Thor 300 TKL RGB разширява възможностите ви във виртуални игри. Висококачествените механични суитчове помагат да постигнете най-доброто си представяне. Благодарение на функцията за управление на кабелите и страхотния дизайн с RGB подсветка получавате клавиатурата, която не само освобождава потенциала ви, но и задоволява и най-придирчивия естет.

  7 ПРОГРАМИРУЕМИ БУТОНИ

  Тази мишка има 7 програмируеми клавиша, които ви дават удобство и ви изпълват с увереност. Възможността за присвояване на до 7 контролни елемента или специални комбинации от клавиши ви дава известно предимство пред всеки противник от самото начало.

  DPI КЛЮЧ

  Настройте мишката според вашите предпочитания и регулирайте чувствителността в диапазона от 200 до 8000 DPI. Преминете през 4 настройки на DPI в движение с едно щракване на бутона или използвайте усъвършенствания софтуер и коригирайте настройките, както сметнете за добре. Специален индикатор ще ви информира за избрания в момента профил.

  ТОЧНИЯТ СЕНЗОР ЗА ИГРИ

  Сърцето на Krypton 550 е оптичният сензор PMW3325, който ви дава точността и прецизността, от които се нуждаете, за да се прицелите добре и да елиминирате всички противници. Сензорът се характеризира с висока разделителна способност до 8 000 DPI, 20 G ускорение и скорост на проследяване до 100 IPS - тази комбинация гарантира най-високо качество и ефективност.

ВГРАДЕНА ПАМЕТ

Благодарение на вградената памет можете лесно да записвате макроси и да задавате различни функции на отделни бутони. Запазените настройки ще работят на всеки компютър, без да е необходимо да инсталирате допълнителен софтуер или да се логвате.

  УЛТРА ЛЕКО ТЕГЛО

  Krypton 550 тежи само 70 грама, благодарение на което гарантира максимален контрол и комфорт при бързи движения. Ниското тегло на мишката не натоварва китката ви, позволявайки ви да се съсредоточите върху забавлението, докато играете.

ПОДОБРЕН СОФТУЕР

Специализираният софтуер ви позволява да регулирате работата на бутоните на полски или английски език, да калибрирате RGB подсветката и да конфигурирате профили и макроси. Тази мишка, комбинирана със софтуера, е смъртоносно бойно оръжие, което ще ви даде по-добри резултати и най-важното - ще ви остави да диктувате правилата.

  ЕРГОНОМИЧНА ФОРМА

  Проектирана за максимален комфорт, подходяща за десничари. Ергономичното разположение на функционалните бутони следва подреждането на пръстите и характеристиките на мускулите на дясната ръка. Мишката гарантира удобно и сигурно захващане по време на най-пламенните схватки на виртуалното бойно поле.

  КАБЕЛ С ОПЛЕТКА

  Krypton 550 е оборудван с устойчив на повреда и разкъсване оплетен кабел с дължина 1,8 м. В резултат на това кабелът не ограничава движението, така че можете свободно да се отдадете на виртуален геймплей, без да се страхувате, че мишката отказва да ви се подчинява.

Характеристики

Марка Genesis
Цвят Черна
Тип сензор Оптичен
Описание
 • ексклузивна RGB технология за подсветка - ефектът PRISMO с възможност за задаване на 16 милиона цвята.
 • Huano суичове с живот от 20 милиона клика и ниско налягане на задействане от само 80 грама
 • 7 програмируеми бутона
 • чувствителност на мишката в диапазона от 200 до 8000 DPI
 • оптичен сензор PMW3325
 • вградена памет
 • тегло само 70 грама
 • подобрен софтуер
 • максимален комфорт,подходящ за десничари
 • устойчив на повреди и прокъсвания оплетен кабел с дължина 1,8м
Свързаност С кабел
Време за реакция 1 ms
Чувствителност [dpi] 8000
Тегло [Грама] 70
Гаранция 24 месеца гаранция
Програмируеми бутони Да
Подсветка Да

Подобни мишки