Genesis Krypton 550 White

 • С този продукт получавате като подарък лека мишка за игри
 • Може да добавите 45 точки с покупката на този продукт. Вижте повече

Кратко описание

-18%
Стара цена: 55лв. Цена: 45лв. спестяваш 10лв. (-18%)

Вие получавате

Genesis Krypton 550 White
45лв.

В наличност

поръчай сега и продуктът ще бъде при теб утре (27.02.2024)

Безплатна доставка до Спиди

за поръчки над 500 лв.

Основни характеристики

 • лека мишка за игри
 • 8000 DPI
 • RGB софтуер
 • Huano суичове с живот от 20 милиона клика
пълни характеристики

ТОП УДОБСТВО И КАЧЕСТВО

Благодарение на своя ергономичен дизайн, мишката позволява дълги часове на удобен и комфортен геймплей. Нещо повече, уникалната форма на пчелна пита от двете страни на мишката осигурява стабилен захват и допълнителен контрол по време на резки движения.

ЕСТЕТИКА НА ДОМИНАЦИЯТА - PRISMO ЕФЕКТ

Оборудвахме Krypton 550 с изключителната RGB технология за подсветка - PRISMO ефект с възможност за задаване на 16 милиона цвята. Мишката ще бъде фокусна точка на вашия гейминг кът благодарение на нейния хипнотизиращ външен вид. Добавянето на перфорирана конструкция тип пчелна пита, осигурява феноменален дизайн, който радва окото.

HUANO СУИЧОВЕ

Krypton 550 е отлично оръжие за игри, което няма да ви подведе в нито една ситуация. Мишката е оборудвана с Huano суичове с живот от 20 милиона клика и ниска сила на задействане от едва 80 грама. Оборудвайки вашата игрална станция с Krypton 550, вие получавате гаранция за издръжливост и използваемост от най-високо ниво за дълго време. 

7 ПРОГРАМИРУЕМИ БУТОНА

Наличните 7 програмируеми бутона дават удобство с възможността за персонализиране на настройките. Изборът на до 7 контролни елемента или специални комбинации от бутони ще ви даде предимство пред всеки противник от самото начало.

DPI НАСТРОЙКА

Настройте мишката според вашите предпочитания и регулирайте чувствителността в диапазона от 200 до 8000 DPI. Преминете през четири настройки на DPI в движение с един клик на бутона или използвайте усъвършенствания софтуер и коригирайте настройките както сметнете за добре. Специален индикатор ще ви информира за избрания в момента профил. 

ПОДХОДЯЩ ГЕЙМИНГ СЕНЗОР

Сърцето на Krypton 550 е оптичният сензор PMW3325, който ви дава точността и прецизността, от които се нуждаете, за да се прицелите добре и да елиминирате всички противници. Сензорът се характеризира с висока разделителна способност до 8000 DPI, 20 G ускорение и скорост на проследяване до 100 IPS. Комбинация, която гарантира оптимално качество и ефективност.  

ВГРАДЕНА ПАМЕТ

Благодарение на вградената памет можете лесно да записвате макроси и да залагате различни функции на отделните бутони. Запазените настройки ще работят на всеки компютър, без да е необходимо да инсталирате допълнителен софтуер или да влизате в системата. 

УЛТРАЛЕКА

Krypton 550 тежи едва 70 грама, благодарение на което гарантира максимален контрол и комфорт при бързи движения. Лекото тегло на мишката не натоварва китката ви, позволявайки ви да се съсредоточите върху забавлението докато играете. 

 

РАЗШИРЕН СОФТУЕР

Специалният софтуер ви позволява да регулирате работата на бутоните, да калибрирате RGB подсветката и да конфигурирате профили и макроси. Тази мишка, комбинирана със софтуера, е смъртоносно бойно оръжие, което ще ви даде по-добри резултати и най-важното - ще ви остави да диктувате правилата.  

ЕРГОНОМИЧНА ФОРМА

Мишката е проектирана за максимален комфорт и е подходяща за десничари. Ергономичното разположение на функционалните бутони следва подреждането на пръстите и характеристиките на мускулите на дясната ръка. Мишката гарантира удобен и сигурен захват по време на най-разгорещените схватки на виртуалното бойно поле.

СПЛЕТЕН КАБЕЛ

Krypton 550 е оборудвана с устойчива на повреда и износване тъкан с оплетка и дължина 1,8 м. В резултат на това кабелът не ограничава движението, така че можете свободно да се отдадете на виртуален геймплей, без да се страхувате, че мишката отказва да се подчини. 

Характеристики

Марка Genesis
Цвят Бяла
Тип сензор Оптичен
Описание
 • ексклузивна RGB технология за подсветка - ефектът PRISMO с възможност за задаване на 16 милиона цвята.
 • Huano суичове с живот от 20 милиона клика и ниско налягане на задействане от само 80 грама
 • 7 програмируеми бутона
 • чувствителност на мишката в диапазона от 200 до 8000 DPI
 • оптичен сензор PMW3325
 • вградена памет
 • тегло само 70 грама
 • подобрен софтуер
 • максимален комфорт,подходящ за десничари
 • устойчив на повреди и прокъсвания оплетен кабел с дължина 1,8м
Свързаност С кабел
Време за реакция 1 ms
Чувствителност [dpi] 8000
Тегло [Грама] 70
Гаранция 24 месеца гаранция
Програмируеми бутони Да
Подсветка Да