COUGAR ARENA X Gaming Mouse Pad

 • Може да добавите 59 точки с покупката на този продукт. Вижте повече

Кратко описание

Цена: 59лв.

Вие получавате

COUGAR ARENA X Gaming Mouse Pad
59лв.

В наличност

поръчай сега и продуктът ще бъде при теб петък (24.05.2024)

Основни характеристики

 • геймърски пад
 • водоустойчив
 • обшити ръбове
 • гумена основа
пълни характеристики

  ARENA X

  Геймърска подложка за мишки

  Pro Gaming повърхност, обшит ръб ,+ 5 мм дебелина

Характеристики

Изключително голяма професионална гейминг повърхност: балансирано плъзгане

Уникалният дизайн на COUGAR Arena X е идеалното бойно поле за вашите игри. Огромната му площ ще ви позволи да се движите свободно, докато геймърската му повърхност ви гарантира както плавно плъзгане, така и правилното ниво на прецизност, за да избегнете изоставане в най-ожесточените онлайн битки.

Съвместим с лазерни и оптични мишки

Дизайн с форма на вълна успява да абсорбира кинетичната енергия от движенията ви, без да влияе на общото положение на подложката.

Устойчива на заливане с течности + устойчива на битки: превъзходна устойчивост

С обшитият си ръб и водоустойчивостта си, тази подложка ще продължи да работи безупречно в най-суровите среди. В разгара на битката не можете да си позволите да бъдете нежни; знаем го и сме проектирали Arena да издържи на всякакви "наказания", от разливане на течности до груби движения.

Pro Gaming повърхност

Повърхността на COUGAR Arena X е оптимизирана за висококачествени сензори и щателно тествана както с оптични, така и с лазерни мишки. С COUGAR Arena X`s знаете, че получавате максимума от сензора си.

Гумена основа против хлъзгане с форма на вълна

Гумената основа на COUGAR Arena X е специално разработена, за да гарантира, че ще стои стабилно, където трябва да бъде, дори когато се извършват бързи и резки движения върху нея. Това се постига чрез дизайн във формата на вълна, който успява да усвои кинетичната енергия от вашите движения, без да влияе на общото положение на подложката.

1000 x 400 x 5mm

( 39.37 x 15.74 x 0.2 in )

Характеристики

Марка COUGAR
Тип Геймърски
Повърхност Текстил
Описание
 • Уникалният дизайн на COUGAR Arena X е идеалното бойно поле за вашите игри
 • Огромната му площ ще ви позволи да се движите свободно, докато игралната му повърхност ви гарантира както гладко плъзгане, така и правилното ниво на точност, за да избегнете изоставане в най-ожесточените онлайн битки
 • С обшитите си ръбове и водоустойчивостта си, тази подложка за мишка ще продължи да работи безупречно в най-суровите условия. В разгара на битката не можете да си позволите да бъдете нежни; знаем го и сме проектирали Arena да издържи на всякакви "наказания", от разливане на течности до груби движения
 • Каучуковата основа на COUGAR Arena X е специално проектирана, за да гарантира, че тя стои стабилно там, където трябва да бъде, дори когато се извършват бързи и резки движения над нея. Това се постига чрез дизайн във формата на вълна, който успява да получи кинетичната енергия от вашите движения, без да влияе на общото положение на подложката
 • Повърхността на COUGAR Arena X е оптимизирана за висококачествени сензори и щателно тествана както с оптични, така и с лазерни мишки за игри. С COUGAR Arena X знаете, че получавате максимума от сензора си.

 

Размери 1000 x 400 x 5 мм
RGB подсветка Не