NVIDIA DLSSМАКСИМАЛНА СКОРОСТ НА КАДРИТЕ И МАКСИМАЛНО КАЧЕСТВО, ОСГИУРЕНИ ЧРЕЗ ИЗКУСТВЕН ИНТЕЛЕКТ.

NVIDIA DLSS (Deep Learning Super Sampling) е революционна технология за рендериране с изкуствен интелект, която повишава графичната производителност посредством специализираните обработващи тензорни ядра с изкуствен интелект в графичните процесори GeForce RTX™. DLSS използва мощта на невронна мрежа със задълбочено обучение, за да повиши скоростта на кадрите и да генерира красиви и детайлни изображения за игрите ви.

GeForce RTX

БЕЗКОМПРОМИСНО КАЧЕСТВО С ПО-ВИСОКА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ

Насладете се на рейтрейсинг и свръхвисока разделителна способност благодарение на технологията DLSS. Тя използва усъвършенствано рендериране с изкуствен интелект, за да постигне качество на изображението, което е сравнимо с естествената разделителна способност – и понякога дори по-добро, – като същевременно прилага конвенционално рендериране само за част от пикселите. Усъвършенстваните техники за времевa обратна връзка осигуряват изключително детайлен образ и подобрена стабилност във всеки кадър.

ПОВИШАВАНЕ НА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТТА ЧРЕЗ ИЗКУСТВЕН ИНТЕЛЕКТ

Рендерирането с изкуствен интелект от специализираните тензорни ядра осигурява невероятна производителност, като увеличава скоростта на кадрите и ви дава възможност да използвате максималните графични настройки и най-високата разделителна способност, дори до 8K.

GeForce RTX
GeForce RTX

DLSS В ЛЮБИМИТЕ ВИ ИГРИ

DLSS се поддържа в различни игри – от хитови заглавия, като Cyberpunk 2077 и Fortnite, до любими независими игри, като Pumpkin Jack – и списъкът редовно се разширява с нови попълнения.

GeForce RTX
GeForce RTX

ПЕРСОНАЛИЗИРАЩИ СЕ ОПЦИИ ЗА КАЧЕСТВО НА ИЗОБРАЖЕНИЕТО

DLSS ви дава възможност да избирате между няколко режима за качество на изображението – от Quality до Ultra Performance (в зависимост от играта), – които контролират вътрешната разделителна способност за рендериране на играта. Режимът Performance дава възможност за постигане на 4 пъти по-висока разделителна способност с изкуствен интелект (т.е. 1080p при рендериране → изходна разделителна способност 4K), докато новият режим Ultra Performance с изкуствен интелект повишава разделителната способност с до 9 пъти (1440p → 8K).

ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ НА СУПЕРКОМПЮТРИ

DLSS използва мощта на суперкомпютрите на NVIDIA, за да обучава и подобрява своя модел с изкуствен интелект. Актуализираните модели се доставят до компютъра ви с GeForce RTX чрез драйверите Game Ready. След това тензорните ядра използват терафлопи от специално заделена мощност, за да стартират мрежата с изкуствен интелект на DLSS в реално време. Това означава, че се възползвате от мощна мрежа от суперкомпютри с DLSS, които повишават производителността и разделителната способност.

ПАЗАРУВАЙТЕ СЕГА

GeForce RTX
GEFORCE RTX
Геймърски лаптоп MSI GF65 Thin 10UE
с GeForce RTX 3060
ВИЖ ВСИЧКИ
GEFORCE RTX
Геймърски компютър G:RIGS
с GeForce RTX 3070
ВИЖ ВСИЧКИ
GEFORCE RTX
Геймърски лаптоп MSI GP66 Leopard 10UH
с GeForce RTX 3080
ВИЖ ВСИЧКИ
GeForce RTX

© 2021 NVIDIA Corporation. NVIDIA, логото на NVIDIA, GeForce и GeForce RTX са регистрирани търговски марки и/или търговски марки на NVIDIA Corporation в Съединените щати и други държави. Всички други търговски марки и авторски права са притежание на съответните им собственици.

предимства