TP-Link JetStream TL-SX3008F

Кратко описание

Цена: 509лв.

Вие получавате

TP-Link JetStream TL-SX3008F
509лв.

Вземи на лизинг за 18.24 лв. за 48 месеца виж лизинговите схеми

Основни характеристики

 • 8-портов 10G SFP+ L2 управляем комутато
 • Omada SDN интеграция
 • L2/L3/L4 QoS и IGMP snooping
 • самостоятелно управление
пълни характеристики

Характеристики

Серия TL-SX
Цвят Черен
Тип Суичове
Модел TL-SX3008F
Приложение Бизнес
Wifi стандарт Не използва
Описание
 • 10G светкавично бързи връзки: 8x 10 Gbps SFP+ портове позволяват свързване с висока честотна лента и неблокиращ 160 Gbps комутационен капацитет.
 • Интегриран в Omada SDN: Zero-Touch Provisioning (ZTP), Централизирано управление в облак и Интелигентен мониторинг.
 • Централизирано управление: Лесно и удобно управление с достъп до облак и приложение Omada.
 • Статично маршрутизиране: Насочете вътрешния трафик за ефективно използване на мрежовите ресурси.
 • Надеждни стратегии за сигурност: Пазете вашите данни в безопасност със системи, включително IP-MAC-Port Binding, ACL, Port Security, DoS Defend, Storm control, DHCP Snooping, 802.1X и Radius Authentication.
 • Оптимизация на гласови и видео приложения: L2/L3/L4 QoS и IGMP snooping.
 • Самостоятелно управление: Web, CLI (конзолен порт, Telnet, SSH), SNMP, RMON и Dual Image носят мощни възможности за управление.

Пълен оптичен комутатор със светкавични 10G скорости
Изградете и разширете вашата светкавично бърза мрежа с TP-Link TL-SX3008F - напълно управляван комутатор с пълни 8-портови 10G оптични портове и 160 Gbps комутационен капацитет. Идеален за малки, средни и големи бизнес мрежи, той отговаря и надминава нуждите от високоскоростни, надеждни и безопасни корпоративни мрежи.

Безпроблемна интеграция с Omada Cloud SDN
Платформата за софтуерно дефинирани мрежи (SDN) на Omada интегрира мрежови устройства, включително точки за достъп, комутатори и рутери, осигурявайки 100% централизирано управление в облака. Omada създава силно мащабируема мрежа - всички контролирани от един интерфейс. Осигурени са безпроблемни безжични и кабелни връзки, идеални за използване в хотелиерството, образованието, търговията на дребно, офисите и др.

Разширени L3 функции
Изобилието от функции L2+ и L3 се поддържа, за да помогне за изграждането на силно мащабируема и здрава мрежа, предоставяща надеждно и ефективно решение за предприятия, кампуси и интернет доставчици.

Сигурни мрежи
Висококачествените функции за защита се защитават от редица мрежови заплахи. Те включват IP-MAC-Port-VID свързване, защита на портовете, контрол на бурята и DHCP подслушване. Наличен е интегриран списък с често срещани DoS атаки, което улеснява предотвратяването им. Списъците за контрол на достъпа (ACL, L2 до L4) ограничават достъпа до чувствителни мрежови ресурси, като отказват пакети въз основа на MAC адреса на източника и местоназначението, IP адреса, TCP/UDP портовете или VLAN ID. Достъпът на потребителя до мрежата може да се контролира чрез удостоверяване 802.1X, за да се предостави достъп според валидните идентификационни данни на потребителя.

Функции на ниво предприятие
Поддържа се пълен набор от функции L2+. 802.1Q VLAN, Port Mirroring, STP/RSTP/MSTP, протокол за управление на агрегацията на връзки и 802.3x контрол на потока са сред иновативните функции. Разширеното IGMP Snooping гарантира, че комутаторът интелигентно препраща мултикаст потоци до подходящи абонати и намалява ненужния трафик, докато ограничаването и филтрирането на IGMP ограничават абонатите на ниво порт, за да предотвратят неоторизиран мултикаст достъп. Статичното маршрутизиране сегментира мрежата за ефективно насочване на трафика.

Разширено качество на обслужване (QoS)
Гласовият и видео трафикът и приоритизирането въз основа на IP адрес, MAC адрес, номер на TCP порт, номер на UDP порт и др. с QoS гласовите и видео услугите остават гладки, дори в ситуации с ниска честотна лента.

Характеристики на ISP
Доставчиците на интернет услуги (ISP) получават необходимата им поддръжка с функции, включително sFlow, QinQ, L2PT, вмъкване на PPPoE ID и IGMP. 802.3ah OAM удостоверяване и Протокол за откриване на връзка към устройство (DLDP) осигуряват лесен мониторинг и отстраняване на проблеми с Ethernet връзки в цялата мрежа.

Поддръжка на IPv6
Огромното разнообразие от IPv6 функции гарантира, че вашата мрежа ще бъде готова за мрежа от следващо поколение (NGN), без да е необходимо да надстройвате хардуера си. Възползвайте се от функции като Dual IPv4/IPv6 Stack, MLD Snooping, IPv6 ACL, DHCPv6 Snooping, IPv6 Interface, Path Maximum Transmission Unit (PMTU) Discovery и IPv6 Neighbor Discover за подобряване на вашата мрежова среда.

Съдържание на пакета:

 • Комутатор TP-Link TL-SF3008F
 • Захранващ кабел
 • Ръководство за инсталиране
 • Комплект монтаж в шкаф
 • Гумени крака
Lan портове Няма
Usb порт Няма
Гаранция 60 месеца
OpenWRT Firmware Не
WPA Не
WEP Не
WPS Не
SPI Не
NAT Firewall Не
Gigabit Не
3G Не
4G/LTE Не