Prestigio Graphene PD

Кратко описание

Цена: 129лв.

Вие получавате

Prestigio Graphene PD
129лв.

Бърза доставка

цените започват от 3,99 лв.

Вземи на лизинг за 5 лв. за 48 месеца виж лизинговите схеми

Основни характеристики

 • 10000 mAh
 • 1 порт Type C и 2 USB 3.0 порта
 • безжично зареждане
 • безопасно зареждане
пълни характеристики

Първата в Европа графенова външна батерия

Външната банка за захранване Graphene PD се отличава с използването на най-прогресивната технология на пазара: тя е базирана на графен, което означава, че батерията няма да прегрее дори по време на бързо зареждане и експлоатационният живот надвишава този на традиционното външно захранване трикратно.

3 жака за зареждане на няколко „джаджи”

Трябва да зареждате няколко устройства едновременно? Няма проблем! Graphene PD 10000 mAh се предлага с един порт Type C и два USB 3.0 порта, което позволява на потребителя да го свърже до три приспособления наведнъж, от смартфони до слушалки или Bluetooth високоговорители. Това е идеалното решение за голяма група, която има само една банка за споделяне.

Универсален безжичен интерфейс

Функцията за безжично зареждане прави Graphene PD съвместима с всякакви джаджи, които поддържат стандарта Qi. Няма да ви трябват никакви проводници за зареждане на батерията: просто поставете устройството си над преносимата банка за захранване.

Бързо зареждане за максимално удобство

С Graphene PD можете да зареждате своите джаджи по-бързо от всякога. 18-ватовата мощност за зареждане ще възстанови живота на батерията в моментите, когато имате нужда от нея.

Graphene PD зарежда 3.5 пъти по-бързо

Специалното 60-ватово зарядно устройство на Graphene PD зарежда батерията 3,5 пъти по-бързо в сравнение със своите „колеги”. Отнема само 50 минути! Няма вече чакане цяла нощ, докато захранващата банка се зареди.

Многостепенна система забезопасност

Graphene PD разполага и с многофункционална система за безопасно зареждане, която е напълно съвместима с всички международни стандарти. Просто включете приспособлението, което трябва да заредите, и не се притеснявайте за безопасността.

Премиум дизайн

Корпусът на Graphene PD е направен от метал и закалено стъкло. Това е точно този продукт, който примамва потребителя не само със своите технически спецификации, но и с елегантния си вид. Внимателно проектираният екстериор включва дисплей с информация за текущото ниво на зареждане и оставащия живот на батерията. Като приятен бонус и допълнителна защита, устройството се предлага със стилен калъф от естествена кожа.

Характеристики

Марка Prestigio
Цвят Черен
Описание
 • най-перспективната технология на пазара: базирана на графен, което означава, че батерията издържа дори по време на бързо зареждане и експлоатационният живот надвишава този на традиционното външно захранване трикратно
 • 1 порт Type C и 2 USB 3.0 порта, което позволява на потребителя да свърже до 3 приспособления наведнъж, от смартфони до слушалки или Bluetooth високоговорители. Това е идеалното решение за голяма група, която има само една банка за споделяне.
 • функцията за безжично зареждане прави Graphene PD съвместим с всякакви джаджи, които поддържат стандарта Qi. Няма да ви трябват никакви проводници за зареждане на батерията: просто поставете устройството си над преносимата банка за захранване
 • можете да зареждате своите джаджи по-бързо от всякога. 18-ватовата мощност за зареждане ще възстанови живота на батерията в моменти, когато имате нужда от нея
 • 60-ватовото зарядно устройство на Graphene PD зарежда батерията 3,5 пъти по-бързо в сравнение със своите колеги. Отнема само 50 минути! Няма повече чакане цяла нощ, докато захранващата банка се зареди
 • многофункционална система за безопасно зареждане, която е напълно съвместима с всички международни стандарти. Просто включете приспособлението, което трябва да заредите, и не се притеснявайте за безопасността.
 • корпусът на Power Bank е направен от метал и закалено стъкло. Това е точно този продукт, който примамва потребителя не само със своите технически спецификации, но и с елегантния си вид. Внимателно проектираният екстериор включва дисплей с информация за текущото ниво на зареждане и оставащия живот на батерията. Като приятен бонус и допълнителна защита, устройството се предлага със стилен калъф от естествена кожа
 • входна мощност:USB тип B 5V 3A / 9V 2A / 12V 1,5A, USB тип C 5V 3A / 9V 2A / 12V 1,5A
 • изходяща мощност: USB тип A 5V 3A / 9V 2A / 12V 1,5A/USB тип C 5V 3A / 9V 2A / 12V 1,5A
 • безжично зареждане 5W / 7,5W / 10W
 • ширина (mm) 80 mm
 • височина (mm) 17 mm
 • дълбочина (mm) 110 mm
 • номинално тегло 290 грама
Капацитет 10000 mAh
Съвместимост Универсални
Гаранция 24 месеца гаранция
Външна батерия Да