Apple Watch S7 GPS, 45mm Blue Aluminium Case with Abyss Blue Sport Band - Regular

Кратко описание

-9%
Стара цена: 879лв. Цена: 799лв. спестяваш 80лв. (-9%)

Вие получавате

Apple Watch S7 GPS, 45mm Blue Aluminium Case with Abyss Blue Sport Band - Regular
799лв.

В наличност

поръчай сега и продуктът ще бъде при теб вторник (04.04.2023)

Безплатна доставка до Еконт

за поръчки над 100 лв.

Вземи на лизинг за 29 лв. за 48 месеца виж лизинговите схеми

Основни характеристики

 • Always-On Retina OLED
 • Измерване на кислорода в кръвта
 • Измерване на ЕКГ
 • Вградени микрофон и високоговорител
пълни характеристики

С цял екран напред.

 • Най-големият и усъвършенстван дисплей досега.
 • Най-здравият Apple Watch някога.
 • Революционни функции за здравето.
 • До 33% по-бързо зареждане.
Пет изцяло нови цвята алуминий.

Голям екран.
Огромна разлика.

По-големият дисплей подобрява цялостното изживяване и прави Apple Watch по-лесен за употреба и четене. Series 7 олицетворява най-мащабната ни и интелигентна визия досега.

SERIES 7
SERIES 6
SERIES 3

Невъзможното стана възможно. Предизвикателството беше да създадем по-голям дисплей, като увеличим минимално размера на самия часовник. За целта, дисплеят беше напълно преработен — с 40% по малка рамка, което пък позволи почти 20% повече екран от Series 6. И над 50% повече от Series 3. Това си е повод за усмивки.

Always-On Retina дисплей. Вече всичко е по-ясно Няма нужда да вдигнеш ръка, или да докоснеш екрана, за да видиш часа или друга информация и функции, защото дисплеят винаги е включен. А вече е и 70% по-ярък на закрито при отпусната китка.

Безупречно и плавно.
Връх в дизайна.

Oтразената светлина по краищата на дисплея създава деликатен ефект за една безупречна интеграция с корпуса.

Потупване. Много по-удобно.

Приятен за гледане. И докосване.

Бутоните в цялата система са преработени, за да се възползват от по-големия дисплей. Така че да ползваш Calculator или Timer е по-лесно отвсякога.
Използвай приложението за отчитане на обиколки, за да следиш времето си. По-големият екран позволява ясно да виждаш всичко с един поглед.

От последния час: Series 7 е най-здравия Apple Watch в историята.

Бяха нужни фундаментални промени в дизайна, за да направим по-големия Always-On Retina дисплей. Въпросните иновации помогнаха и за създаването на най-устойчивия на напукване преден кристал досега.

 • Устойчив на напукване
 • Най-здравият преден кристал до момента.
 • Устойчив на прах
 • IP6X сертификат.
 • Устойчив на вода
 • Подходящ за плуване с водоустойчивост WR50.

По-здрав
отвсякъде.

С 50% по-дебело предно стъкло. В най-високата си точка предният кристал е над два пъти по-дебел от Apple Watch Series 6, добавяйки здравина и издръжливост.

Стабилна конструкция. Предният кристал е преработен с плоска основа — за по-стабилна форма, по-устойчива на пукнатини.

OLED дисплей. Сензорът за докосване е интегриран в OLED панела, създавайки единен компонент и намалявайки дебелината и рамката на дисплея.

Бъдещето на здравето.
На цял екран.

Измервай нивото на кислород в кръвта си с револю­ционен сензор и приложение. Прави си ЕКГ навсякъде и по всяко време. Проверявай пулса си. Плюс други иновации, като приложения за медитация и за проследяване на съня, за да си здрав от главата до петите. Series 7 предлага повече данни за здравето.

Измервай кислорода в кръвта си. Револю­ционна иновация. Нивото на кислород в кръвта е ключов индикатор за цялостното здраве. То ти помага да разбереш до каква степен тялото абсорбира кислорода, както и какво количество достига до теб. Забележителният сензор и приложението в Apple Watch Series 7 позволяват да изискваш данни за моментното ниво на кислород в кръвта, както и денонощно да събираш допълнително инфо.

Направи си ЕКГ по всяко време. С ECG приложението Apple Watch Series 7 може да генерира ЕКГ, подобна на едноканална електрокардиограма. Това е изключително постижение за преносимо устройство, което може да даде важни данни на лекарите и спокойствие за теб.

Пръстът може да каже много за сърцето. Електродите, вградени в Digital Crown и задния кристал, работят заедно с ECG приложението, за да разчетат електрическите сигнали на сърцето. Просто докосни Digital Crown за да генерираш EКГ крива само за 30 секунди. ECG приложението може да покаже дали сърцето дава признаци на предсърдно мъждене – сериозна форма на нередовен сърдечен ритъм – или синусов ритъм, което би означавало, че сърцето ти бие нормално.

Сладки сънища. Sleep приложението не просто следи съня ти. То помага да създадеш график и режим за лягане, за да можеш да постигнеш желаното време за сън. Дори проследява честотата на вдишване докато спиш. Колко ободряващо.

Зарежда за нула време. Цялата система за заряд на Apple Watch Series 7 е преосмислена, за да си готов за движение по-бързо отвсякога. С ъпдейтната архитектура за зареждане и бързозареждащ USB‑C кабел, от 0 до 80% отнема около 45 минути.

 • До
 • 33%
 • по-бързо зареждане от Series 6
 •  
 • 8мин
 • осигуряват 8 часа проследяване на съня

Поеми си дъх. И давай напред. Да спреш за момент през деня и да си поемеш дъх може да намали стреса. С красивите си анимации, новата функция Reflect в Mindfulness приложението помага да се съсредоточиш и успокоиш.

Солидна
мотивация.

Изпробвай десетки различни тренировки. Следи всяко свое движение. Движи се заедно със 75 милиона песни в Apple Music. Series 7 ти дава всичко. Благодарение на по-големия дисплей ще виждаш целия си напредък и данни по-бързо и ясно — във и извън водата. Да почваме. Има още много за вършене.

Фитнес по твой вкус. Клякания, сервис, разтягане, каквото и да е — Apple Watch има тренировка за него. А сега и с Тай Чи и Пилатес — за раздвижване на ендорфините. Стартовата линия е на китката ти.

Колоездене на нова скорост. Apple Watch вече автоматично засича кога завърташ педалите и напомня да стартираш тренировка. Функцията за отчитане при падане — вече оптимизирана за колоезда и други тренировки, може да звънне на спешна помощ в случай на инцидент. А за да ти помогне да държиш погледа си на пътя, гласовата обратна връзка обявява основните данни за тренировката като скорост, разстояние и др. Подобрен алгоритъм пък, изчислява по-точно калориите при е-велосипедите.

H2O. Скачай смело във водата. Apple Watch е водоустойчив до 50 метра. Така че независимо дали си в открити води, или следиш дължините и времето си в басейна — ще си в час.

Мотивация от старта до финала.

Activity рингове. Move, Exercise и Stand. Три пръстена, които показват как се движиш през деня.

Споделяй активността. Шервай Activity ринговете си с приятели и близки и се окуражавайте взаимно.

Състезания. Покани приятели да се състезават в седемдневно Activity предизвикателство.

Музика и подкасти. С Apple Music имаш 75 милиона песни на китката — за музикална мотивация. Има и подкасти, които помагат и да губиш калории, и да научаваш интересни неща в движение.

Всичко необходимо.
Навсякъде с теб.

С по-големия екран на Apple Watch Series 7 и iPhone държиш близките си и всичко, за което те е грижа, на преден план — независимо накъде те отведе денят.

В движение. Във връзка. Обади се в офиса, отговори на спешен мейл, навигирай с вградения компас, прати емоджи на децата. Когато свържеш Apple Watch със своя iPhone, хората и нещата, на които държиш, винаги ще са подръка.

Wallet пази всичко на едно място. Безценно. Отключи вратата. Запали колата. Чекирай се в самолета. Плащай почти за всичко. И това е само началото. С Wallet приложението всичко важно е на едно място. Идеално, когато самият ти си разсеян.

Maps. Води те за ръка. Независимо дали си пеш или с кола, Maps в реално време дава известия за трафика, инцидентите и затворените пътища.

За всичко си има специално приложение.

С достъп до хиляди App Store приложения директно от китката ти, Apple Watch е идеалното лично устройство за всичките ти любими неща. Сърфинг, фотография, астрономия и какво ли още не. Просто изтегли приложението направо на своя Apple Watch и ще имаш всичко необходимо.

Циферблати точно като за теб.

Създай свой собствен циферблат с функции според интересите си. Ако си сърфист, с един поглед виж приливите, вятъра и температурата на водата. Можеш и да шерваш циферблати с приятелите и близките си по мейл или с текст.

 1. Series 7 е с рейтинг IP6X за устойчивост на прах.
 2. Apple Watch Series 7, Apple Watch SE и Apple Watch Series 3 са с рейтинг за водоустойчивост до 50 метра съгласно стандарта ISO 22810:2010. Това означава, че може да се използват за дейности в плитки води, като плуване в басейн или в морето. Все пак, не бива да се ползват за подводно гмуркане, водни ски или други дейности, свързани с висока скорост на водата или потапяне на големи дълбочини. Series 7 е с IP6X клас на прахоустойчивост.
 3. Измерванията на Blood Oxygen приложението не са предназначени за медицинска употреба, включително самодиагностика или консултация с лекар, а само за общи фитнес и кондиционни цели.
 4. ECG приложението е налично на Apple Watch Series 4 и по-нов (без Apple Watch SE) с последни версии на iOS и watchOS. Виж apple.com/bg/watch за подробности относно съвместимостта. ECG не е предназначено за употреба от лица под 22 години. С ECG приложението, Apple Watch е в състояние да генерира ЕКГ, подобна на едноканална електрокардиограма.
 5. Известията за нередовен ритъм изискват най-новитеа версии на watchOS и iOS. Да не се ползва от лица под 22 години или хора, които вече са били диагностицирани с шум в сърцето (Afib).
 6. Бързото зареждане е възможно само с Apple Watch Series 7. Другите модели ще се зареждат за обичайното време.
 7. Тестовете са проведени от Apple през август 2021 г. с предпроизводствени Apple Watch Series 7 (GPS) с магнитен USB‑C кабел за бързо зареждане на Apple Watch (модел A2515) и Apple 20W USB‑C захранващ адаптер (модел A2305), както и Apple Watch Series (GPS) с магнитен кабел за зареждане на Apple Watch (модели A2255 и A2256) и Apple 5W USB захранващ адаптер (модел A1385); всеки Apple Watch е сдвоен с iPhone, всички устройства са тествани с предварително издание на софтуера. Времето за зареждане зависи от региона, настройките и средата; действителните резултати може да се различават.
 8. Тестовете са проведени от Apple през август 2021 с предпроизводствени Apple Watch Series 7 (GPS), като всеки един е сдвоен с iPhone; всички устройства са тествани с предварително издание на софтуера, магнитен USB‑C кабел за бързо зареждане на Apple Watch (модел A2515) и Apple 20W USB‑C захранващ адаптер (модел A2305). Времето за зареждане зависи от региона, настройките и средата; действителните резултати може да се различават.
 9. Отчитане при падане при упражненията — скоро. Ъпдейти на отчитането при падане са налични в Apple Watch Series 4 или по-нов, с watchOS 8 или по-нова версия.
 10. За да използва спешния SOS сигнал на Apple Watch без клетъчна връзка, твоят iPhone трябва да е наблизо. Ако не е, Apple Watch трябва да е свързан с позната Wi‑Fi мрежа и да настроиш Wi‑Fi Calling.
 11. Apple Music изисква абонамент.
 12. Apple Pay не е наличен на всички пазари. За списък с държавите и регионите с Apple Pay посети support.apple.com/bg-bg/HT207957.

Характеристики

Серия Watch S7 GPS
Описание

Дисплей:

 • Full Screen Always-On Retina OLED дисплей - Сензорът за докосване е интегриран в OLED панела, създавайки един унифициран компонент и намалява дебелината на дисплея и границите
  • Лесен за използване и четене - Докоснете. Пишете, Плъзнете. Използването на приложения като Калкулатор, Хронометър и Таймер е по -лесно от всякога.
  • Нова QWERTY клавиатура ви позволява да докосвате или плъзгате от буква до буква с QuickPath
  • Използвайте Scribble, за да пишете букви на екрана си и да съставяте текст или имейл. По -големият дисплей го прави по -бърз и по -лесен за всички видове пръсти.
 • Ion-X стъклен дисплей за модел с алуминиев корпус, дисплей от сапфирен кристал с корпуси от неръждаема стомана и титан
  • Предният кристал е над два пъти по -дебел в най -високата си точка от Apple Watch Series 6, добавяйки здравина и издръжливост. Преработен с плоска основа, създавайки по-здрава форма, по-устойчива на пукнатини
 • Прахоустойчив IP6X сертификат
 • Водоустойчив Непромокаем с водоустойчивост WR50

Функции:

 

 • GPS / GNSS
 • Компас
 • Always-on алтиметър
 • Революционен сензор за измерване на кислорода в кръвта
 • ЕКГ Електрически сърдечен сензор - направете ЕКГ  по всяко време
 • Проследяване на съня
 • Оптичен сърдечен сензор от второ поколение
 • Международни спешни повиквания
 • Акселерометър (до 32 g сили със засичане на падане)
 • Жироскоп
 • Сензор за околна светлина
 • Високоговорител
 • Вграден микрофон
 • Wallet
 • Siri
 • GymKit
 • Apple Fitness+ е различен вид фитнес изживяване. Всяка седмица има нови тренировки, от 5 до 45 минути. Единадесет вида тренировки, включително HIIT, сила, пилатес и йога. Водени медитации, които да ви помогнат да се съсредоточите върху цялостното си благосъстояние. И лични показатели от Apple Watch, синхронизирани с вашия iPhone, iPad и Apple TV. - Вземете 3 месеца безплатно, когато купувате Apple Watch.
 • Вградена презареждаема литиево-йонна батерия до 18 часа
  • С актуализирана архитектура на зареждане и бързо зареждащ USB-C кабел отнема около 45 минути, за да преминете от 0 до 80% заряд.
  • До 33%по -бързо зареждане от серия 67
  • 8 минути осигурява 8 часа проследяване на съня

Размери:

 • Тегло за 45мм:
  • Алуминий: 38.8 грама
  • Стомана: 51.5 грама
  • Титаний: 45.1 грама

 

Съвместимост
 • Apple Watch SE изисква iPhone 6s или по-нова версия с iOS 14 или по-нова версия
Операционна система Watch OS
Цвят Син
Тегло 38.8 гр.
Гаранция 12 месеца международна гаранция (24 месеца гаранция за физически лица в България)
Телефон Да
Водоустойчив Да
Камера Да
Wi-Fi Не
Високоговорители Да
Пулс монитор Да
GPS Да
NFC Не
iOS съвместим Да
Android съвместим Не
Windows Phone съвместим Не

Подобни смарт часовници