250GB SATA Team Group Delta Phantom Gaming RGB

Кратко описание

Цена: 103лв.

Вие получавате

250GB SATA Team Group Delta Phantom Gaming RGB
103лв.

Бърза и евтина доставка

цените започват от 3,50 лв.

Вземи на лизинг за 4 лв. за 36 месеца виж лизинговите схеми

Основни характеристики

 • 250GB
 • 2.5" SATA 6Gb/s
 • 560 mb/s-скорост на четене
 • 500 mb/s-скорост на запис
пълни характеристики

Комплект

Спестете като закупите основния продукт в комплект с някой друг от показаните.

Цена на комплекта

Цена по отделно
188лв.
Отстъпка
-8лв.
Цена в комплект
180лв.

Сертифициран RGB SSD от ASRock Phantom Gaming

TEAMGROUP T-FORCE за пореден път обединява усилията си с лидер на дънната платка ASRock и предлагат RGB SSD (5V) T-FORCE DELTA Phantom Gaming, който е сертифициран и строго тестван от ASRock Phantom Gaming. Външният вид е проектиран с уникалния стил на Phantom Gaming. Потребителите не само могат да притежават най-красивите светлинни ефекти на RGB SSD, но също така могат да изпитат изключителната му производителност.

Дизайнерски елементи на Phantom Gaming

Със своята креативност и находчивост дизайнерският екип на TEAMGROUP добавя елементите на Phantom Gaming към съвместно маркирания високоскоростен SSD на ASRock, което го прави уникален и атрактивен. Творчески построеният RGB SSD (5V) на T-FORCE DELTA Phantom Gaming определено е най-добрият избор на геймърите!

Напълно модернизирани характеристики

Максималната скорост на четене на RGB SSD (5V) на T-FORCE DELTA Phantom Gaming е до 560MB в секунда, а зареждането или зареждането на игрите ще отнеме само няколко секунди. RGB SSD (5V) на T-FORCE DELTA Phantom Gaming използва SATA III 6Gbps интерфейс и капацитет от 250GB, 500GB, 1TB и т.н. Стандартният 2.5 ” форм-фактор с височина само 9.5мм, отговаря на стандартния размер на високоскоростните SSD на пазара. Надграждането може да се направи без усилие.

Защита

RGB SSD (5V) на T-FORCE DELTA Phantom Gaming използва 3D NAND чип за флаш памет, който е издръжлив, удароустойчив, устойчив на падане и предлага пълна защита на данните. Дори и случайно да изпуснете компютъра си или да се приземи на твърда повърхност, той все още може да предотврати повреда и повреда на данните от злополуки.

Издръжлив и надежден

Вграденият в интелигентния алгоритъм механизъм за управление на RGB SSD (5V) на T-FORCE DELTA Phantom има функции като събиране на боклука, което е в състояние да осигури ефективност на работата. Мощната технология за изравняване на износването и функцията за корекция на грешки (ECC) подобряват надеждността на трансфера на данни. Той поддържа команда за оптимизация на Windows TRIM, която е в състояние да освобождава свободни блокове, позволявайки на операционната система да ги използва по-късно.

Характеристики

Размер 250GB
Марка Team Group
Интерфейс SATA
Скорост на четене 560
Скорост на запис 500
Гаранция 36 месеца
Описание
 • Сертифициранo от ASRock Phantom Gaming
 • 5:3 съотношение на RGB повърхността на диска
 • 16.8 million RGB осветление
 • Поддържа синхронизация със светлинните ефекти на дънната платка
 • 2.5-инчов твърд диск с височина 9.5 мм
 • Поддържа S.M.A.R.T. технология - ефективно наблюдение на състоянието на твърдия диск
 • ПоддръжаTRIM – най-доброто представяне на съвместимата операционна система

Подобни ssd