Удължаване на гаранцията от 1 на 3 години на лаптоп Acer серия Aspire

Кратко описание

Цена: 92лв.

Вие получавате

Удължаване на гаранцията от 1 на 3 години на лаптоп Acer серия Aspire
92лв.

Бърза доставка

цените започват от 2,99 лв.

Характеристики

Марка Acer
Гаранция [Размер] 36
Описание

Удължаване на гаранцията от 1 до 3 години на лаптопи Acer серии TravelMate, Extensa, Aspire  за България.

 

Как да направите регистрация на гаранция за преносим компютър Acer

 

 

1. Стандартна регистрация на преносим компютър Acer

Отидете на адрес http://www.aceradvantage.com/iWES/page3e.doинатиснете бутона горе вдясно Product Registration. Изберете страна Bulgaria, след което направете Ваш акаунт от бутон „Създаване на акаунт и влезте в системата на европейския сайт на Acer.
Попълнете необходимите полета (в жълто са отбелязани задължителните полета), както и данните на вашия преносим компютър (серийният номер може да намерите на долната част на вашия преносим компютър).

2. Регистрация на допълнителна гаранция за преносим компютър Acer

2.1 Отидете на адрес http://www.aceradvantage.com/iWES/page3e.do изберете държава , след което отворете вашата книжка за удължаване на гаранция като от вътрешната страна в корицата има джоб със 2 стикера на които е изписано „Code” и „Password”, попълнете ги в празните полета и натиснете бутона „Login”.

Попълнете отново вашите данни и данните на вашия преносим компютър, след което преминете към следващата важна стъпка на вашата регистрация. Сканирайте вашия документ(фактура за покупка) и го запазете в .jpg, .gif или .pdf формат с който доказвате пред Acer, че сте закупили преносимия компютър и го прикачете към формата в сайта на Acer. Продължете с разпечатване на договора между вас и Acer за удължаване на вашата гаранция и го запазете като официален документ за доказателство за вашата гаранция. На вашия e-mail адрес, който е посочен при регистрацията ще получите код за потвърждение, необходимо е да го копирате и въведете отново в Acer Advantage, след което трябва да получите e-mail от Acer, че процедурата е преминала успешно.

 

2.2 Изпратете договора на нашия e-mail адрес office@laptop.bg, за да пуснем запитване към Acer дали всичко е минало успешно, след около 2 седмици получаваме отговор от Acer и връщаме отговор към вас, че всичко е наред.