Logitech StreamCam, White

Кратко описание

Цена: 309лв.

Вие получавате

Logitech StreamCam, White
309лв.

В наличност

поръчай сега и продуктът ще бъде при теб сряда (17.04.2024)

Вземи на лизинг за 11.07 лв. за 48 месеца виж лизинговите схеми

Основни характеристики

 • Logitech Capture функции
 • USB Type-C
 • HD 1080p при 60 кадъра в секунда
 • гъвкави възможности за монтаж
пълни характеристики

Share your passion

LOGITECH STREAMCAM

ИЗРАЗИ СЕБЕ СИ

Покажете вашите видеа максимално качествено и споделете страстта си с Logitech StreamCam. С идеално качествено на изображенията, два микрофона с предно насочване, разнообразни опции за монтаж и USB-C свързаност, тя е перфектната камера за излъчване в любимите ви стрийминг платформи – от вас се иска единствено да бъдете себе си! Съвместима с Windows® и Mac®.

НЕВЕРОЯТНА КОМБИНАЦИЯ

Logitech StreamCam е още по-страхотна, когато се използва с приложението Logitech Capture. То отключва функции на StreamCam, които автоматизират експозицията, FPS-а, стабилизацията и др., за да можете да се концентрирате върху създаването на най-доброто съдържание.

РЕАЛИСТИЧЕН СТРИЙМ ПРИ 60 КАДЪРА В СЕКУНДА

Омръзнало ли ви е да изглеждате скучно? Стриймвайте и записвайте живи, реалистични видеоклипове с плавно движение и отчетливи детайли във Full HD 1080p при 60 кадъра в секунда.

ИНТЕЛИГЕНТЕН АВТОФОКУС И ЕКСПОЗИЦИЯ

Сложете край на загубата на фокус по време на стрийминг или запис. Захранваната от изкуствен интелект функция за проследяване на лице осигурява точен фокус и експозиция, независимо къде се амирате. Автоекспозицията е фино настроена, за да изглеждате най-добре при различни условия на осветяване.

FULL HD ВЕРТИКАЛНО ВИДЕО

Просто завъртете вашия StreamCam, за да преминете незабавно в портретен режим. Насладете се на Full HD в 16:9 формат – идеално за Instagram и Facebook сторита, reels или излъчване на живо.
*Трябва да бъде инсталиран Logitech Capture, достъпен за изтегляне от Logitech.com/Capture.

РАЗНООБРАЗНИ ОПЦИИ ЗА МОНТАЖ

Открийте идеалния ъгъл за всеки стрийм или видео с гъвкавите опции за закрепване на камерата. Монтажът към монитор предлага възможност за накланяне и панорама, можете дори да я поставите на трипод. Вграденият електронен стабилизатор на изображението намалява клатенето на камерата при случайни удари или движение.

USB-C СВЪРЗАНОСТ

StreamCam използва USB Type-C, за да осигури ефективни скорости на видеотрансфер. Съвместим с Windows 10 и macOS® 10.14 и по-нови.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ФУНКЦИИ

ВИНАГИ В КАДЪР

StreamCam използва Logitech Capture, за да ви държи автоматично в кадър по време на всичките ви стриймове и видеоклипове.

ПЪРВОКЛАСНО АУДИО ИЗПЪЛНЕНИЕ

Със StreamCam звучите по-автентично и жизнено за вашата публика, независимо дали пеете песен или споделяте история, благодарение на двата микрофона с предно насочване.

ПОДДРЪЖКА НА OBS, XSPLIT И STREAMLABS

Logitech StreamCam е оптимизирана за работа с Open Broadcaster Software (OBS), XSplit и Streamlabs, за да можете безпроблемно да стриймвате в Twitch, YouTube и други платформи.

ТВОРЕТЕ И СТРИЙМВАЙТЕ КАКТО НИКОГА ДОСЕГА

Въвеждайте, записвайте и предавайте с помощта на модерни инструменти за дизайн, които повишават нивото на работното ви пространство. Работете тихо с тънки и леки клавиатура и мишка. Подобрете своите видеосрещи и презентации със StreamCam и безжичните слушалки Zone. Това е всичко, от което имате нужда, за да владеете положението и да създавате изключително съдържание.

Характеристики

Марка Logitech
Цвят Бял
Сензор тип CMOS
Резолюция 1920 x 1080 px
Описание
 • Максимална разделителна способност на видеото: 1080p/60 fps в MJPEG
 • Поддържани резолюции: 1920x1080, 1280x720, 960x540, 848x480, 640x360, 320x240
 • Поддържана честота на кадрите: MJPEG: 60 кадъра в секунда, 30 кадъра в секунда, 24 кадъра в секунда, 20 кадъра в секунда, 15 кадъра в секунда, 10 кадъра в секунда, 7,5 кадъра в секунда, 5 кадъра в секунда,   YUY2, NV12: 30 fps, 24 fps, 20 fps, 15 fps, 10 fps, 7,5 fps, 5 fps
 • Първокласен Full HD стъклен обектив, f/2.0 - фокусно разстояние 3,7 мм, Поле на видимост: 78° (по диагонал)
 • Автофокус (от 10 см до безкрайност) / автофокус на базата на лица с Logitech Capture
 • Двоен многопосочен микрофон с филтър за намаляване на шума
 • Стерео или двоен моно канал
 • Индикатор за осветление: Бял светодиод
 • Кабел: (1,5 м) USB - C3.1 кабел
Гаранция 24 месеца