Профили: Защита от вредящи на зрението излъчвания; Точност на цветовете; Гейминг

 • Може да добавите 19 точки с покупката на този продукт. Вижте повече

Кратко описание

Цена: 19лв.

Вие получавате

Профили: Защита от вредящи на зрението излъчвания; Точност на цветовете; Гейминг
19лв.

В наличност

поръчай сега и продуктът ще бъде при теб петък (24.05.2024)

Основни характеристики

 • Лабораторно създадени профили - уникални за всеки екран
 • Защита на Здравето
 • Точност на цветовете
 • Офис работа
пълни характеристики
“"

Защита на здравето

Първият и най-важен профил (според нас) е "Защита на здравето" - когато се използва заедно с нашето LM Profiles приложение, "Защита на здравето" елиминира вредната Широчинно-импулсна модулация (ШИМ) и намалява негативната Синя светлина, която афектира нашите очи и тяло.

 1. Преди: Без профил
 2. След: Профил Защита на Здравето

Дизайн и Гейминг

Вторият профил се нарича Дизайн и Гейминг - той комбинира предишните ни "Уеб дизайн" и "Гейминг и видео" профили в едно, като е предназначен за дизайнери, които се занимават професионално с цветове, както и за игри и филми (а може би сте дизайнер, който обича да релаксира с игра или филм от време на време?). "Дизайн и Гейминг" извлича максимума от панелите, правейки ги възможно най-акуратни в sRGB IEC61966-2-1 стандарта за Уеб и HDTV в бяла точка D65.

 1. Преди: Без профил
 2. След: Профил Дизайн и Гейминг

Офис работа

"Офис работа" е предназначен за потребители, прекарващи по-голямата част от времето гледайки текст, таблици или просто сърфиращи в Мрежата. Този профил цели да предостави по-добри чистота и яснота, задържайки плоска крива на гамата (2.20), натурална цветова температура и перцептуално точни цветове.

 1. Преди: Без профил
 2. След: Профил Офис работа

Инсталиране и използване

Профилите не изискват инсталация. Просто ги запазете на твърдия си диск. За лесна употреба и смяна на профили, в колаборация с Iristech.co, разработихме приложението LM Profiles 2.0. Единствено трябва да го изтеглите, след което просто поставете профилите върху приложението. Това е! Сега можете лесно да превключвате между режимите и да се възползвате от слайдерът за яркост (без ШИМ) в секцията "Защита на здравето". За да сте сигурни, че ШИМ е елиминиран, позицията на Windows слайдера за яркост трябва да е на максимална степен.

Характеристики

Марка Laptop.bg
Описание

1. Защита на здравето
Когато се използва заедно с нашето LM Profiles приложение, „Защита на здравето“ елиминира вредната Широчинно-импулсна модулация (ШИМ) и намалява негативната Синя светлина, която афектира нашите очи и тяло.


2. Дизайн и Гейминг

Вторият профил се нарича Дизайн и Гейминг – той е предназначен за дизайнери, които се занимават професионално с цветове, както и за игри и филми. „Дизайн и Гейминг“ извлича максимума от панелите, правейки ги възможно най-акуратни в sRGB IEC61966-2-1 стандарта за Уеб и HDTV в бяла точка D65.


3. Офис работа
Офис работа е предназначен за потребители, прекарващи по-голямата част от времето гледайки текст, таблици или просто сърфиращи в Мрежата. Този профил цели да предостави по-добри чистота и яснота, задържайки плоска крива на гамата (2.20), натурална цветова температура и перцептуално точни цветове.


Можете да се запознаете по-подробно с екранните ни профили тук: 
Посрещнете новото поколение профили за дисплеи – “Защита на здравето”, “Дизайн и гейминг” и “Офис работа”

Excel Не
Word Не
Powerpoint Не
Access Не
Outlook Не
Publisher Не
Accounting Express Не
OneNote Не
Communicator Не
InfoPath Не
SharePoint Workspace Не