G:RIGS > Dynamic Evo (Intel Gen12)

Кратко описание

изчерпан
Цена: 4399лв.

Основни характеристики

  • от Intel Core i5-12600
  • от GeForce RTX 3060 Ti до RTX 3080
  • от 16GB DDR4
  • от 1TB PCIe NVMe SSD
пълни характеристики
  • Intel Core i5-12600 (6 ядра / 12 нишки, 3.30 - 4.80GHz, 18MB кеш)
  • 36 месеца гаранция

Подобни продукти от Absolute

Характеристики

Цвят Многоцветен
Марка Absolute
Процесор
Охладител
Термопаста за процесора Kingpin Cooling KPx High Performance Thermal Compound
Видеокарта MSI GeForce RTX 3070 GAMING Z TRIO 8G LHR
Дънна платка
Оперативна памет
Solid state drive (ssd)
Твърд диск
Свързаност LAN 10/100/1000 Мбит/сек
Кутия Lian Li PC-O11 Dynamic EVO Harbor Grey
Захранване EVGA 750 GQ Gold 750W
Операционна система
Гаранция
Допълнително

Поради извънредния брой поръчки за G:RIGS конфигурации от кампанията Бял Уикенд и натовареността на отдела срокът за доставка на G:RIGS конфигурации след направена и потвърдена поръчка временно се увеличава на до седем (7) работни дни. G:RIGS екипът на Desktop.bg прави всичко възможно да изплъни направените поръчки с минимално забавяне. В случай, че дадена конфигурация е преминала всички тестове тя може да бъде изпратена и преди посоченадата дата за доставка при потвърждението ѝ. Допълнителното време гарантира доставката на направените поръчки в съответствие с високите стандарти за изпълнение и тестове на всяка G:RIGS конфигурация.

G:RIGS > Dynamic Evo се изпълнява със седем допълнителни вентилатора EK-Vardar EVO 120ER D-RGB (500-2200 rpm) (по три в долната и горна част и един за задния панел) в допълнение към водното охлаждане, което стандартно се монтира в дясно от предния панел). При желание на клиента конфигурацията може да бъде изпълнена с различен брой или модел перки, като след консултация и с оглед избраните модели цената ще бъде съответно рекалкулирана. В базовия вариант на конфигурацията са включени и две допълнителни ARGB LED ленти и стойка за вертикален монтаж на видеокарти EKWB EK-Loop Vertical GPU Holder и
 комплект къстъм захранващи кабели с индивидуална оплекта в черно (за видеокартата и дънната платка). Броят необходими конектори се съобразява с ибрания модел видеокарта. Управлението на допълнителни компоненти с RGB подсветки (RAM памети, охладители и/или допълнителни вентилатори) се извършва чрез софтуера на производителя на съответната дънна платка (MSI CenterASUS Armoury Crate и др.)

Стандартно конфигурацията се изпълнява в кутия Lian Li PC-O11 Dynamic EVO Harbor Grey, като в опциите можете да бъде избран моделът в черен цвят.

Имате въпроси или нужда от съвет при избор на допълнителни компоненти? Свържете се с екипа на G:RIGS на нашия телефон или ни пишете.Всички G:RIGS конфигурации са с 36 месеца гаранция освен за отделни компоненти с по-дълга такава. Всяка конфигурация се настройва и тества индивидуално след обновление до последна BIOS версия за дънната платка и оптимизиране на контрола на вентилаторите в зависимост от избрания хардуер и/или допълнителни вентилатори и охладители. Преди да бъде готова за предаване всяка преминава редица тестове с различни натоварвания за всички компоненти в системата. Цената на сглобяването е съобразена със сложността на съответната и калкулирана в цената ѝ. 


ВАЖНО: G:RIGS конфигурациите не се поддържат на склад в готов за изпращане вид. Поради тяхната специфика, включително избор на допълнителни и/или заместващи компоненти в конфигураторите им, те се асемблират и тестват след направена поръчка с избраните от клиента компоненти. Отчитайки това всяка една конфигурация, със или без избор на допълнителни и/или заместващи компоненти, е продукт, произведен по клиентска спецификация.
Настоящата конфигурация цели единствено да подпомогне избора на потребителите като същата не следва да се тълкува като стандартна, налична при / зададена предварително от търговеца или ограничаваща индивидуалния избор или решение на потребителя.
Конфигурациите и компютрите от серията G:RIGS не са изработени предварително, а се изготвят, тестват и доставят в рамките на упоменат срок след получаването на индивидуална поръчка на потребителя. Всяка поръчка на G:RIGS конфигурация е съобразена с индивидуалните вкусове и особени изисквания на потребителя. Поради това правото на отказ за всички G:RIGS конфигурации не се прилага съгласно чл. 57, т.3 от ЗЗП - доставка на стоки, изработени по поръчка на потребителя или съобразно неговите индивидуални изисквания.

Стандартният срок за изпълнение и доставка на G:RIGS конфигурация е до 5 работни дни от момента на потвърждение на направена поръчка освен ако за съответната конфигурация не е изрично посочено друго или при форсмажорни обстоятелства.
 

Показаните в галерията снимки са с илюстративна цел. Възможо е те визуално да се различават от финалния вид на конфигурацията в зависимост от избраните основни или допълнителни компоненти, настъпили промени в модела спрямо последните му снимки, както и ако те са направени с конфигурация от модела и/или съответната линия с максимален брой допълнителни опции.

ни опции.

Защита при Счупване и Намокряне
Течно охлаждане Да

Оторизирани сервизи

Списък с оторизирани фирми, които сервизират този модел. При проблем може да се обърнете към тях.