G:RIGS > Ranger (Intel Gen12+) - DOTA Masters Bulgaria GFE

  • Може да добавите 2389 точки с покупката на този продукт. Вижте повече

Кратко описание

изчерпан
Цена: 2389лв.

Основни характеристики

  • Intel Core i5-13400F
  • GeForce GTX 4060
  • от 16GB DDR4
  • от 1TB Gen4 PCIe NVMe SSD
пълни характеристики
  • ASUS A21 Black
  • Intel Core i5-13400F (10 ядра / 16 нишки, 2.50 - 4.60GHz, 20MB SmartCache)
  • 36 месеца гаранция

Подобни продукти от Powered by ASUS

Характеристики

Марка Powered by ASUS
Цвят Черен
Кутия ASUS A21 Black
Процесор Intel Core i5-13400F (10 ядра / 16 нишки, 2.50 - 4.60GHz, 20MB SmartCache)
Охладител
Видеокарта
Дънна платка ASUS TUF GAMING B760M-PLUS D4
Оперативна памет
Solid state drive (ssd)
Твърд диск Без допълнителен диск
Свързаност Стандартна за избрания модел дънна платка
Захранване DeepCool PK650D 650W Bronze
Термопаста за процесора Kingpin Cooling KPx High Performance Thermal Compound
Операционна система
Кабели за компоненти Комплект червени кабели с индивидуална оплетка
Гаранция
Допълнително

G:RIGS > Ranger DOTA Masters Bulgaria GFE (Grand Final Edition) е официалната конфигурация, която ще бъде използвана за лан финала на турнира на 24.09 в София, Централен военен клуб.


Най-запалените фенове могат да се сдобият с една от легендарните машини от финала на страхотна цена, като 100% от печалбата от всяка от тях ще отиде директно като добавка към общия награден фонд. В случай, че желаете да я получите с автограф и снимка с някои от организаторите или участниците - моля отбележете това в коментар.

Всяка една от десетте конфигурации за финала ще бъде сглобена специално за събитието в посочената основна конфигурация и използвана на сцената само за големия финал.


G:RIGS > Ranger се изпълнява с четири 120мм ARGB вентилатора и комплект захранващи кабели с индивидуална оплетка в червeно (за видеокартата и дънната платка). Броят необходими конектори се съобразява с избрания модел видеокарта. Цветовите ефекти на  вентилаторите се превключват посредством софтуера на дънната платка. Управлението на допълнителни компоненти с RGB подсветки (RAM памети, охладители и/или допълнителни вентилатори) се извършва чрез софтуера на производителя на съответната дънна платка (ASUS Armoury Crate.)

 

Имате въпроси или нужда от съвет при избор на допълнителни компоненти? Свържете се с екипа на G:RIGS на нашия телефон или ни пишете.Всички G:RIGS конфигурации са с 36 месеца гаранция освен за отделни компоненти с по-дълга такава. Всяка конфигурация се настройва и тества индивидуално след обновление до последна BIOS версия за дънната платка и оптимизиране на контрола на вентилаторите в зависимост от избрания хардуер и/или допълнителни вентилатори и охладители. Преди да бъде готова за предаване всяка преминава редица тестове с различни натоварвания за всички компоненти в системата. Цената на сглобяването е съобразена със сложността на съответната и калкулирана в цената ѝ. 


ВАЖНО: G:RIGS конфигурациите не се поддържат на склад в готов за изпращане вид. Поради тяхната специфика, включително избор на допълнителни и/или заместващи компоненти в конфигураторите им, те се асемблират и тестват след направена поръчка с избраните от клиента компоненти. Отчитайки това всяка една конфигурация, със или без избор на допълнителни и/или заместващи компоненти, е продукт, произведен по клиентска спецификация.
Настоящата конфигурация цели единствено да подпомогне избора на потребителите като същата не следва да се тълкува като стандартна, налична при / зададена предварително от търговеца или ограничаваща индивидуалния избор или решение на потребителя.
Конфигурациите и компютрите от серията G:RIGS не са изработени предварително, а се изготвят, тестват и доставят в рамките на упоменат срок след получаването на индивидуална поръчка на потребителя. Всяка поръчка на G:RIGS конфигурация е съобразена с индивидуалните вкусове и особени изисквания на потребителя. Поради това правото на отказ за всички G:RIGS конфигурации не се прилага съгласно чл. 57, т.3 от ЗЗП - доставка на стоки, изработени по поръчка на потребителя или съобразно неговите индивидуални изисквания.

Стандартният срок за изпълнение и доставка на G:RIGS конфигурация е до 10 работни дни от момента на потвърждение на направена поръчка освен ако за съответната конфигурация не е изрично посочено друго или при форсмажорни обстоятелства.
 

Показаните в галерията снимки са с илюстративна цел. Възможо е те визуално да се различават от финалния вид на конфигурацията в зависимост от избраните основни или допълнителни компоненти, настъпили промени в модела спрямо последните му снимки, както и ако те са направени с конфигурация от модела и/или съответната линия с максимален брой допълнителни опции.

пции.

Защита при Счупване и Намокряне
Допълнителен вентилатор
Течно охлаждане Не

Оторизирани сервизи

Списък с оторизирани фирми, които сервизират този модел. При проблем може да се обърнете към тях.