G:RIGS > W&P M40

  • Може да добавите 1109 точки с покупката на този продукт. Вижте повече

Кратко описание

изчерпан
Цена: 1109лв.

Основни характеристики

  • от Ryzen 5 5600G
  • Radeon Graphics
  • 16GB DDR4
  • от 250GB PCIe NVMe SSD
пълни характеристики
  • 36 месеца гаранция

Подобни продукти от Level 1

Характеристики

Цвят Черен
Марка Level 1
Кутия DeepCool Matrexx 40 3FS
Процесор
Охладител AMD Wraith Prism
Видеокарта Radeon Graphics
Дънна платка MSI A520M-A PRO
Оперативна памет 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz Crucial Ballistix RGB
Solid state drive (ssd)
Твърд диск
Свързаност LAN 10/100/1000 Мбит/сек
Захранване
Термопаста за процесора Kingpin Cooling KPx High Performance Thermal Compound
Операционна система Без операционна система
Гаранция
Допълнително

W&P (Work and Play) използва последно поколение AMD Ryzen процесори с интегрирано видео - Ryzen 5 5600G, Ryzen 5 5650G или Ryzen 5 5700G.

Конфигурацията е подходяща за работа и леко игрово натоварване (заглавия като Leage of Legends, Dota 2, Fortnite, Valorant и др. със сходни изисквания при 1080p резолюция. Повече информация за производителността на процесорите Ryzen 5 с интегрирана Radeon графика можете да видите в ревюто в Youtube канала да Desktop.bg.

Rainbow RGB ефектите на кутията DeepCool Matrexx 40 3FS е статичен и не меже да бъде променян.

Имате въпроси или нужда от съвет при избор на допълнителни компоненти? Свържете се с екипа на G:RIGS на нашия телефон или ни пишете.Всички G:RIGS конфигурации са с 36 месеца гаранция освен за отделни компоненти с по-дълга такава. Всяка конфигурация се настройва и тества индивидуално. Цената на сглобяването е съобразена със сложността на съответната и калкулирана в цената ѝ.

 


ВАЖНО: G:RIGS конфигурациите не се поддържат на склад в готов за изпращане вид. Поради тяхната специфика, включително избор на допълнителни и/или заместващи компоненти в конфигураторите им, те се асемблират и тестват след направена поръчка.
Максималният срок за изпълнение и доставка на G:RIGS конфигурация е до 10 работни дни от момента на потвърждение на направена поръчка освен ако за съответната конфигурация не е изрично посочено друго или при форсмажорни обстоятелства.

 

Показаните в галерията снимки са с илюстративна цел. Възможо е те визуално да се различават от финалния вид на конфигурацията в зависимост от избраните основни или допълнителни компоненти, настъпили промени в модела спрямо последните му снимки, както и ако те са направени с конфигурация от модела и/или съответната линия с максимален брой допълнителни опции.

 

Защита при Счупване и Намокряне
Течно охлаждане Не

Оторизирани сервизи

Списък с оторизирани фирми, които сервизират този модел. При проблем може да се обърнете към тях.