G:RIGS > Blaze of Glory (AMD)-duplicate

Кратко описание

изчерпан
Цена: 6239лв.

Основни характеристики

  • от AMD Ryzen 7 5800X3D до Ryzen 9 5950X
  • от GeForce RTX 4080 до RTX 4090
  • от 16GB DDR4
  • от 1TB gen4 PCIe NVMe SSD
пълни характеристики
  • Cougar Blazer
  • AMD Ryzen 7 5800X3D (8 ядра / 16 нишки, 3.40 - 4.50GHz, 96MB L3 кеш, 105W)
  • 36 месеца гаранция

Подобни продукти от Cougar Gaming

BLAZE OF GLORY

Базиран на отвореното шаси Cougar Blazer, G:RIGS Blaze of Glory е сред малкото модели, които позволяват вертикален монтаж без комромис с охлаждането на видеокаратата.

Една от най-атрактивните кутии с разчупен дизайн, отворена конструкция и свободен въздушен поток, изпълнена с най-висок клас компоненти за Intel и AMD платформи.

G:RIGS от Desktop.bg

Сглобен от професионалисти

Сглобен от
професионалисти

G:RIGS е марка с над 5 години история, хиляди доволни клиенти и екип от PC Master Race професионалисти с десетилетен опит в света на хардуера. Всяка конфигурация се прави с любов, мисъл и внимание към детайла.

Топ компоненти без компромис!

Внимателно подбрани,
доказани компоненти

Залагаме на проверени в практиката ни компоненти с доказана ефективност и надежност. Стараем се те да са балансирани и съобразени с изискванията на всяка една конфигурация. Без компромиси в качеството. G:RIGS конфигурациите са създадени да ви служат дълго.

Тестваме всеки G:Rigs!

Индивидуално тествани
и настроени

Всяка конфигурация преминава редица тестове за стабилност преди да напусне работилницата ни. Оптимизираните BIOS настройки и/или софтуерни профили подсигуряват сигурна и безшумна работа на вашия G:RIGS.

3 години гаранция!

3 години
гаранция

Всяка G:RIGS конфигурация е с 36 месеца гаранция освен за компоненти с по-дълга такава. Винаги може да добавите още компоненти и разполате с пълен достъп до собствената си машина. Няма да ви ограничим с гаранционен стикер.

Вертикален монтаж на видеокартата

В Blaze of Glory ще откриеш разнообразни предложения за видеокарти от среден към висок клас с атрактивна визия, максимално съобразена със стилистиката на конфигурацията.

Благодарение на спецификата на отвореното шаси и използването на EKWB EK-Loop стойка за вертикален монтаж всеки от моделите видеокарти се монитира стабилно без значение от размерите и теглото си. Дори при най-високите и мощни варианти отстоянието на вентилаторите и охладителите от страничното стъкло е достатъчно за тяхното безпроблемно охлаждане.

Водно охлаждане на процесора

Кутията Cougar Blazer е съвместима с всички видове 360mm AIO водни охладители, позволяващи ефективното и безшумно охлаждане на висок клас процесор. С цел по-добра цветова синхронизация в G:RIGS Blaze of Glory стандартно са заложени водни охладители на Cougar По запитване е възможно да се използват и други модели, както и да се изпълни във вариант с поръчково EKWB водно охлаждане, включително с водно охлаждане на видекартата. За изцяло персонализирани запитвания използвайте [email protected]

Сглобен от професионалисти

Тематични кабели

Blaze of Glory се изпълнява с пълен комплект захранващи кабели Cablemod, които допълват цветовата схема на кутията и осигуряват стилен и ефективен кабелен мениджмънт без значение от избрания модел захранващ блок.

Допълнителната обща дължина на кабелите позволява още по-добър кабелен мениджмънт и на гърба на кутията, изцяло съобразен със спецификата и разположението на стъклената задна част и отвори на кутията.

Намери ни в Discord

Намери ни в Discord

Присъедини се към нашата общност в Discord канала на G:RIGS. Потърси съвет или сподели опит с екипа и други запалени геймъри.

Научавай първи за нови продукти, атрактивни предложения и промоции. Получи достъп до екслузивни новини и снимки от G:RIGS работилничката.

Кликни тук

Допълни своя
Cougar арсенал

Завърши своя перфектен гейминг или работен сетъп. Избери от разнообразните предложения на Cougar за геймърски столове, мишки, клавиатури, слушалки и други устройства.

ВИЖ ВСИЧКИ

Характеристики

Цвят Многоцветен
Марка Cougar Gaming
Кутия Cougar Blazer
Процесор
Охладител
Видеокарта MSI GeForce RTX 4080 16GB SUPRIM X
Дънна платка MSI MAG X570S TORPEDO MAX
Оперативна памет
Solid state drive (ssd)
Твърд диск Без допълнителен диск
Свързаност LAN 10/100/1000 Мбит/сек
Захранване
Термопаста за процесора Kingpin Cooling KPx High Performance Thermal Compound
Операционна система
Гаранция
Допълнително

Конфигурацията се изпълнява с тематични кабели Cablemod с индивидуална оплетка, планка за вертикален монтаж на видеокарти EKWB и два допълнителни вентилатора Cougar Vortex RGB SPB 120.

Имате въпроси или нужда от съвет при избор на допълнителни компоненти? Свържете се с екипа на G:RIGS на нашия телефон или ни пишете.Всички G:RIGS конфигурации са с 36 месеца гаранция освен за отделни компоненти с по-дълга такава. Всяка конфигурация се настройва и тества индивидуално след обновление до последна BIOS версия за дънната платка и оптимизиране на контрола на вентилаторите в зависимост от избрания хардуер и/или допълнителни вентилатори и охладители. Преди да бъде готова за предаване всяка преминава редица тестове с различни натоварвания за всички компоненти в системата. Цената на сглобяването е съобразена със сложността на съответната и калкулирана в цената ѝ. 


ВАЖНО: G:RIGS конфигурациите не се поддържат на склад в готов за изпращане вид. Поради тяхната специфика, включително избор на допълнителни и/или заместващи компоненти в конфигураторите им, те се асемблират и тестват след направена поръчка с избраните от клиента компоненти. Отчитайки това всяка една конфигурация, със или без избор на допълнителни и/или заместващи компоненти, е продукт, произведен по клиентска спецификация.
Настоящата конфигурация цели единствено да подпомогне избора на потребителите като същата не следва да се тълкува като стандартна, налична при / зададена предварително от търговеца или ограничаваща индивидуалния избор или решение на потребителя.
Конфигурациите и компютрите от серията G:RIGS не са изработени предварително, а се изготвят, тестват и доставят в рамките на упоменат срок след получаването на индивидуална поръчка на потребителя. Всяка поръчка на G:RIGS конфигурация е съобразена с индивидуалните вкусове и особени изисквания на потребителя. Поради това правото на отказ за всички G:RIGS конфигурации не се прилага съгласно чл. 57, т.3 от ЗЗП - доставка на стоки, изработени по поръчка на потребителя или съобразно неговите индивидуални изисквания.

Стандартният срок за изпълнение и доставка на G:RIGS конфигурация е до 5 работни дни от момента на потвърждение на направена поръчка освен ако за съответната конфигурация не е изрично посочено друго или при форсмажорни обстоятелства.
 

Показаните в галерията снимки са с илюстративна цел. Възможо е те визуално да се различават от финалния вид на конфигурацията в зависимост от избраните основни или допълнителни компоненти, настъпили промени в модела спрямо последните му снимки, както и ако те са направени с конфигурация от модела и/или съответната линия с максимален брой допълнителни опции.

лни опции.

Течно охлаждане Да

Оторизирани сервизи

Списък с оторизирани фирми, които сервизират този модел. При проблем може да се обърнете към тях.