G:RIGS > Dark Blade (AMD)

Кратко описание

изчерпан
Цена: 2099лв.

Основни характеристики

  • AMD Ryzen 5 3600
  • от GeForce GTX 1660 Ti до RTX 3060
  • 16GB DDR4
  • от 250GB PCIe NVMe SSD
пълни характеристики
  • AMD Ryzen 5 3600 (6 ядра / 12 нишки, 3.60 - 4.20GHz, 32MB L3 кеш, 65W)
  • Cougar VTE 500W Bronze
  • 36 месеца гаранция

Подобни продукти от Cougar Gaming

Характеристики

Цвят Черен
Марка Cougar Gaming
Подходящ за Игри Тежко натоварване
Процесор AMD Ryzen 5 3600 (6 ядра / 12 нишки, 3.60 - 4.20GHz, 32MB L3 кеш, 65W)
Охладител
Термопаста за процесора Kingpin Cooling KPx High Performance Thermal Compound
Видеокарта
Дънна платка
Оперативна памет
Solid state drive (ssd)
Твърд диск
Свързаност LAN 10/100/1000 Мбит/сек
Кутия Cougar Dark Blader X5 Black
Захранване
Операционна система
Гаранция
Допълнително

Имате въпроси или нужда от съвет при избор на допълнителни компоненти? Свържете се с екипа на G:RIGS на нашия телефон или ни пишете.

Извънредно: Поръчки за G:RIGS конфигурации, постъпили между 16.08.2021 и 03.09.2021 ще бъдат изпълнявани в срок от до 7 работни дни с оглед натовареността на отдела.

Dark Blade се изпълнява с допълнителен вентилатор be Makki Fan 120mm - RED LED Double Ring в задната част, червени LED ленти и комплект червени захранващи кабели с индивидиална оплетка. Цветовата схема на кабелите и разположението на вентилаторите могат да бъдат променени при консултация с наш сътрудник в зависимост от предпочитанията на клиента и съобразено с избрания охладител.

Всички G:RIGS конфигурации са с 36 месеца гаранция освен за отделни компоненти с по-дълга такава. Всяка конфигурация се настройва и тества индивидуално. Цената на сглобяването е съобразена със сложността на съответната и калкулирана в цената ѝ.

 


ВАЖНО: G:RIGS конфигурациите не се поддържат на склад в готов за изпращане вид. Поради тяхната специфика, включително избор на допълнителни и/или заместващи компоненти в конфигураторите им, те се асемблират и тестват след направена поръчка.
Стандартният срок за изпълнение на G:RIGS конфигурация е до 5 работни дни от момента на потвърждение на направена поръчка освен ако за съответната конфигурация не е изрично посочено друго.

 

Показаните в галерията снимки са с илюстративна цел. Възможо е те визуално да се различават от финалния вид на конфигурацията в зависимост от избраните основни или допълнителни компоненти, настъпили промени в модела спрямо последните му снимки, както и ако те са направени с конфигурация от модела и/или съответната линия с максимален брой допълнителни опции.

Защита при Счупване и Намокряне
DisplayPort Да
SSD Да
Течно охлаждане Не

Оторизирани сервизи

Списък с оторизирани фирми, които сервизират този модел. При проблем може да се обърнете към тях.