Razer Hammerhead True Wireless X

 • С този продукт получавате като подарък геймърски слушалки
 • Може да добавите 179 точки с покупката на този продукт. Вижте повече

Кратко описание

изчерпан
Цена: 179лв.

Основни характеристики

 • геймърски слушалки
 • ниска латентност от 60 ms
 • 13 мм драйвери
 • до 24 часа живот на батерията
пълни характеристики

Подобни продукти от Razer

RAZER HAMMERHEAD TRUE WIRELESS X

ЗАПАЛЕТЕ ОСВЕТЛЕНИЕТО

Запалете осветлението с безжичните слушалки Razer Hammerhead True Wireless X - високопроизводителни слушалки, проектирани да осветяват. С геймърски режим с ниска латентност от 60 милисекунди и специално настроени 13-милиметрови драйвери се подгответе за звук, който се извисява над шума.

РЕЖИМ ЗА ИГРИ С НИСКА ЛАТЕНТНОСТ ОТ 60 MS

Активирайте режима за игри, за да увеличите водещата производителност на Razer Hammerhead True Wireless X по време на игра на игри с Bluetooth устройства за по-безпроблемно и без забавяне изживяване.

ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ С МОБИЛНОТО ПРИЛОЖЕНИЕ

Използвайте максимално слушалките си с приложението Razer Audio. Пренасочете жестовете на докосване, персонализирайте еквалайзера и получавайте непрекъснати подобрения с актуализации на фърмуера по въздуха.

RAZER AUDIO APP

13 ММ ДРАЙВЕРИ, НАСТРОЕНИ ОТ RAZER

Снабдени с динамични драйвери, оптимизирани за поглъщащо звуково изживяване, Razer Hammerhead True Wireless X издигат на по-високо ниво всеки момент на слушане с ясни високи и средни честоти, подкрепени от дълбоки, пробивни баси.

ВОДОУСТОЙЧИВ ДИЗАЙН

Тъй като слушалките са водоустойчиви, можете да тренирате под любимите си мелодии и да ги носите свободно при различни дейности на открито.

BLUETOOTH 5.2
С АВТОМАТИЧНО СДВОЯВАНЕ

Благодарение на увеличената честотна лента, обхват и енергийна ефективност на Bluetooth 5.2, слушалките издържат по-дълго и автоматично се свързват с последното сдвоено устройство за по-лесна работа.

БЪРЗО СДВОЯВАНЕ В GOOGLE

По време на първоначалната настройка удобно сдвоете Razer Hammerhead True Wireless X с устройства с Android, поддържащи Bluetooth, с едно докосване на изскачащо известие.

УПРАВЛЕНИЕ С ДОКОСВАНЕ

Управлявайте музиката и обажданията си, активирайте режима за игри и активирайте гласовия асистент на смартфона си - всичко това с няколко лесни докосвания.

ЧЗВ

Как да свържа слушалките Razer Hammerhead True Wireless X с моето устройство, поддържащо Bluetooth?

Намирайки се на разстояние до 1 метър от мобилното си устройство, отворете капака на калъфа за зареждане, без да изваждате слушалките, и се уверете, че батерията е достатъчно заредена, като проверите светодиодния индикатор на калъфа за зареждане. Слушалките Razer Hammerhead True Wireless X вече са в режим на Bluetooth сдвояване.

Отидете в настройките за Bluetooth на вашето устройство, за да включите Bluetooth, след което сканирайте за и се свържете с "Razer Hammerhead TWS X". Ще чуете звуков сигнал "Bluetooth Connected" (Bluetooth свързан) от слушалките, за да потвърдите, че са свързани с вашето устройство.

Забележка: След като слушалките са сдвоени с устройство, те автоматично ще се опитват да се свържат с последното сдвоено устройство всеки път, когато капакът на калъфа за зареждане се отвори или когато слушалките се включат.

Колко време издържа батерията на Razer Hammerhead True Wireless X?

С напълно заредени слушалки и калъф за зареждане те могат да издържат до 24 часа с осветление при стандартни настройки (6 часа само за слушалките плюс допълнителни 3 пълни зареждания с калъфа). Те могат да издържат до 28 часа с изключено осветление (7 часа само с слушалките плюс допълнителни 3 пълни зареждания с калъфа).

*Изчисленията на батерията са измерени на тестово устройство iPhone при 50% сила на звука.

Как да се възползвам максимално от моя Razer Hammerhead True Wireless X?

Изтеглете и инсталирайте мобилното приложение Razer Audio в магазините за приложения за iOS или Android. Приложението ви позволява да избирате различни настройки на еквалайзера или да персонализирате свои собствени, да управлявате светлинните ефекти и яркостта, да пренасочвате жестове с докосване, да проверявате състоянието на батерията на слушалките, да активирате геймърския режим с ниска латентност, да активирате Quick Connect, да актуализирате фърмуера, както и да получавате повече информация за вашето устройство.

Как да активирам режима за игри с ниска латентност?

Има два начина. Първият начин е да докоснете три пъти и да задържите последното докосване за 2 секунди на двете слушалки. Ще чуете звуков сигнал "Gaming Mode", за да потвърдите, че е активиран. Повторното извършване на същия жест ще върне нормалния режим. Ще чуете звуков сигнал "Нормален режим" за потвърждение. Можете също така да превключвате режима Gaming Mode в мобилното приложение Razer Audio. Ако звукът пада/прескача, препоръчваме да държите слушалките си на много близко разстояние от източника на звук, когато сте в режим Gaming Mode (на разстояние до 2 фута / 60 см), и да превключвате обратно на Normal Mode, когато не играете.

Съвместим ли е Razer Hammerhead True Wireless X с Bluetooth аудиото от Nintendo Switch™?

Да! Първо, потвърдете, че и на двете устройства е инсталиран най-новият софтуер. Razer Hammerhead True Wireless X може да бъде актуализиран чрез приложението Razer Audio App. След това просто следвайте инструкциите за Bluetooth аудио сдвояване на Nintendo Switch™, за да свържете слушалките си.

Характеристики

Серия Hammerhead True Wireless X
Тип true wireless
Цвят Черни
Вид свързване Bluetooth
Описание

Правото на отказ за всички слушалки от тип „тапи“ (in-ear) не се прилага съгласно Чл. 57, т.5 от ЗЗП - запечатани стоки, които са разпечатани след доставката им и не могат да бъдат върнати поради съображения, свързани с хигиената или защита на здравето.

 

 

 • Режим за игри с ниска латентност от 60 ms
 • Персонализиране на мобилното приложение
 • Индивидуално настроени 13 мм драйвери
 • Честотна характеристика на слушалките  20 Hz - 20 kHz
 • Импеданс на слушалките  32 Ω
 • Чувствителност на слушалките  91 db @ 1 mW / 1 kHz
 • Входна мощност на слушалките  8 mW (максимален вход)
 • Драйвери за слушалки  13 мм
 • Съединител за слушалки  Bluetooth 5.2
 • Тегло  Калъф за зареждане: 0,09 lbs / 42 g, Слушалки: 0,02 lbs / 10 g всяка
 • Начин на възприемане на микрофона  Всепосочен
 • Съотношение сигнал-шум на микрофона  64 dB
 • Чувствителност на микрофона (@1kHz)  -26 dBFS
 • Съвместимост:  Устройства с Bluetooth аудио възможности, Приложение за смартфон, налично за Android и iOS
 • Поддържани кодеци: SBC, AAC
 • Живот на батерията: До 24 часа (6 + 18) с включено осветление,  До 28 часа (7 + 21) с изключено осветление
Гаранция 24 месеца
Микрофон Да
Безжични Да
Шумопотискащи Не

Оторизирани сервизи

Списък с оторизирани фирми, които сервизират този модел. При проблем може да се обърнете към тях.