Acer Predator Helios 500 (PH517-52)

 • Може да добавите 6669 точки с покупката на този продукт. Вижте повече

Кратко описание

изчерпан
Цена: 6669лв.

Основни характеристики

 • Intel Core i7-11800H
 • NVIDIA GeForce RTX 3080
 • от 16GB до 64GB DDR4
 • от 2TB (SSD NVMe и HDD) до 3TB SSD NVMe
пълни характеристики
 • Intel Core i7-11800H (8-ядрен, 16-нишков, до 4.60GHz, 24MB Кеш)
 • NVIDIA GeForce RTX 3080 (8GB GDDR6)
 • 2TB (1TB SSD NVMe + 1TB HDD (7200 оборотa/минута))
 • 17.3-инчов (43.94 см.) - 1920x1080 (Full HD), 360Hz IPS матов
 • LAN 10/100/1000 Мбит/сек, Wi-Fi 802.11ax, Bluetooth 5.2
 • Microsoft Windows 10 Home (64-битова)

Подобни продукти от Acer

PREDATOR HELIOS 500

ДАЙТЕ ВОЛЯ НА СВЕТЛИНАТА

Кажете сбогом на вашия настолен компютър. С процесор от 11-то поколение Intel® Core™ i91, видеокарта GeForce RTX™ 30801 и с един от най-модерните дисплеи за елегантност на основата на шасито на лаптопа – 4K мини LED панел1 с честота на опресняване от 120 Hz – ще разберете защо Helios е предвестник на бъдещето на компютърните игри.

ПОГЛЕД ОТВЪТРЕ

Почувствайте силата, която струи от неоновата светлина на корпуса. В корпуса „жужи“ процесор от 11 поколение Intel® Core™ i91, видеокарта до NVIDIA® GeForce RTX™ 3080, до 64 GB 3200 MHz DDR4 памет и много високоскоростни PCIe устройства за съхранение, за които жадуват нашите библиотеки за игри.

 • Microsoft®
 • WINDOWS 10 HOME
 • операционна система1
 • 11-о поколение Intel®
 • CORE™ i9
 • процесор1
 • NVIDIA®
 • GEFORCE RTX™ 3080
 • графичен процесор за лаптоп1
 • RAM/СЪХРАНЕНИЕ
 • 64 GB/2 TB
 • DDR4-3200/PCIe SSD

ИГРИ НА НИВОТО НА НАСТОЛЕН КОМПЮТЪР

Ускорете компютъра си с процесорите от 11 поколение на Intel, които вече работят със скорост до 5,0 GHz2 Turbo. С до 8 ядра и 16 потока той прави на пух и прах всички предизвикателства по пътя си. Така че давайте смело, заредете задачите си и се уверете сами на какво е способна тази мощна машина.

 • 5,0 GHz/4,5
 • Едно ядро/всички ядра с Turbo честота1,2
 • 8
 • ядра1
 • 16
 • потока1

NVIDIA® GEFORCE RTX™ ОТ СЕРИЯ 30

Тези графични процесори осигуряват оптимална производителност за геймъри и творци. Мощта им е осигурена от архитектурата от 2-ро поколение RTX Ampere на NVIDIA – с нови ядра с лъчево трасиране, ядра Tensor и мултипроцесори за поточно предаване за мащабен скок в производителността.

3-ТО ПОКОЛЕНИЕ ЯДРА TENSOR

Ядрата Tensor позволяват изчислителни процеси със смесена точност, при което изчисленията се адаптират динамично за ускоряване на пропускателната способност, но със запазена точност.

2-рО ПОКОЛЕНИЕ RT ЯДРА

Лъчевото трасиране симулира истинското поведение на светлината, за да осигури рендиране в реално време с кинематографско качество и на най-тежките във визуално отношение игри.

NVIDIA DLSS

Революционното рендиране с изкуствен интелект повишава честотата на кадрите с безкомпромисно качество на изображението, използвайки специалните ядра Tensor за обработка с изкуствен интелект на графичните процесори GeForce RTX.

ТЕХНОЛОГИЯ С ВЕНТИЛАТОР ОТ 5-О ПОКОЛЕНИЕ AEROBLADE™ 3D

Нашата технология с вентилатор от 5 поколение AeroBlade™ 3D осигурява един от най-силните въздушни потоци, възможни в лаптоп, като предоставя съществено охлаждане за други изключително важни компоненти чрез оптимизация на Vortex Flow, PowerGem™,1 и стратегически разположени входящи, изходящи и топлинни тръби.

БИОНИЧЕН ДИЗАЙН

Вдъхновени от механиката на безшумния и мощен полет при животните, придадохме на нашите вентилатори назъбен ръб, който позволява преминаване на повече въздух през тях.

СВРЪХТЪНКИ ПЕРКИ

Всяка от 89-те бионични перки е с дебелина от едва 0,08 mm и е изцяло метална със стабилизиращ двоен жлеб.

НАСОЧВАНЕ НА ВЪЗДУШНИТЕ СТРУИ

Предназначено да пренасочва въздушния поток към правилните места и да стабилизира допълнително вентилатора при високи скорости, което намалява турбулентността и шума.

VORTEX FLOW

Ние оптимизирахме въздушния поток на лаптопа чрез стратегически разположена термопаста, за да увеличим общото охлаждане и да намалим повърхностната температура на устройството.

POWERGEM™,1

Благодарение на този уникален подход лаптопът може бързо да отвежда топлината от процесора с по-висока скорост от други алтернативни варианти.

РАЗЛИЧНА КАРТИНА

Направете подарък за очите си – нова реалност с 4K мини LED 120 Hz дисплей1. HDR оживява, тъй като методът на подсветка дава възможност да се достигне спецификацията на DisplayHDR™ 10001 на VESA. Игри, филми и каквото и да е друго на екрана – всички ползват предимствата на подобните на OLED нива на контраст и яркост.

 • 4K UHD1
 • 17,3-инчов
 • 512 зони1
 • Динамична подсветка
 • 120 HZ/3 MS
 • Опресняване1/реакция3
 • DISPLAYHDR 10001
 • DCI-P3 100%1

ОСВЕТЛЕНИЕ НА PREDATOR PULSAR

Включете всички LED светлини и оставете вашия лаптоп да „танцува“ в неоновия вихър. Осветлението на Predator Pulsar ви дава пълен контрол над лаптопа с RGB цветове чрез светлинни ленти, обгръщащи шасито1 (включително задния изходен отвор), и RGB подсветка за всеки клавиш. Потопете се в светлината, настройте я по ваше желание и никога не поглеждайте назад.

АУДИОСИНХРОНИЗАЦИЯ

Изберете един от четири модела и гледайте как светлините танцуват под звуците на филм, игра и т.н. – без значение какво е пуснато.

ЕКРАННА СИНХРОНИЗАЦИЯ

Направете гледането по-завладяващо с Mimic. Цветовете на екрана ще бъдат съчетани с осветлението на клавиатурата.

RGB ПОДСВЕТКА ЗА ВСЕКИ КЛАВИШ

Проектирайте клавиатурата според вашите предпочитания и избирайте от 17 базови модела.

НОВИТЕ WASD КЛАВИШИ

С нашите патентовани механични превключватели MagTek клавишите WASD могат да функционират подобно на аналогов джойстик за игра, което ви позволява да увеличавате постепенно натиска върху клавиша, за да имате пълен контрол върху скоростта на вашия герой/автомобил – от първоначалните4 (0,8 mm) натиснете докрай за пълна скорост при 100% (3/3,1 mm) задействане.

MAGFORCE

Идеални за всяка игра – те имат линейно натискане без прескачане и ход от 3,0 mm. Точките на задействане може да се персонализират.

СЪСТЕЗАТЕЛНИ

Извитите вдлъбнати клавиши са удобни за продължителна употреба и имат почти незабележимо прескачане при натискане с ход от 3,1 mm.

СМЕНЯЕМИ

Лесно можете да замените клавишите MagForce/състезателните клавиши с превключватели/клавиши със стандартна мембрана.

ПОЕМЕТЕ КОНТРОЛА С PREDATORSENSE

С четири режима на избор: „Тихо“, „По подразбиране“, „Екстремно“ и „Турбо“ – нашето специално помощно приложение ви позволява да наблюдавате вашата система, да извършвате овърклок, да създавате макроси, да персонализирате RGB предпочитанията и много други. И всичко това чрез персонализиран интуитивен интерфейс, създаден с идеята да извлече максимума от възможностите на вашата система.

НАЧАЛО

ОВЪРКЛОК

УПРАВЛЕНИЕ НА ВЕНТИЛАТОРА

МОНИТОР

ОСВЕТЛЕНИЕ НА PULSAR

СИНХРОНИЗИРАНЕ НА ИГРА

ПО-МАЛКО ЗАБАВЯНЕ, ПО-ГОЛЯМ ШАНС ЗА ПОБЕДА

С Intel® E3100G Ethernet Controller на Killer™, Intel® Killer™ Wi-Fi 6 AX1650i и Control Center 2.0 имате на разположение всички необходими инструменти, за да разчистите онлайн конкуренцията. Вие заслужавате малкото закъснение и надеждната връзка, които само мрежите Killer могат да предложат.

INTEL® KILLER™ E3100G

Killer E3100G използва технологията Advanced Stream Detect 2.0 за автоматично откриване на приложения и популярни уебсайтове, за да приоритизира трафика по съответния начин.

INTEL® KILLER™ AX1650i

Поддържан от изцяло новата технология Wi-Fi 6 с използване на канали от 160 MHz, Killer™ AX1650i предоставя 2,4 Gbps теоретична пропускателна способност и свръхмодерна производителност.

ОПЦИЯ ЗА 5G1,5

Насладете се на 5G свързаност на компютър и на всички предимства, които произтичат от това: малко закъснение1 и удобството да можете да се свързвате, споделяте и предавате поточно от всяко едно място5.

МНОЖЕСТВО ПОРТОВЕ

Включете всичките си периферни устройства в пълния набор от USB 3.2 от 2-ро поколение, включително двата невероятно бързи Thunderbolt™ 4 USB-C порта (които поддържат DisplayPort и Power Delivery), HDMI или miniDP 1.4. Най-новата HDMI 2.1 спецификация също ви дава възможност лесно да включите външен дисплей, като например 8K60, 4K120 или дори 10K.

HDMI 2.1

HDMI® 2.1 е най-новият отраслов стандарт за HDMI® спецификация и поддържа набор от по-високи разделителни способности за видеоклипове до 10K.

THUNDERBOLT™ 4

Чрез един единствен порт можете да поддържате два 4K дисплея (или един 8K), да прехвърляте данни с минимална скорост от 32 Gb/s и максимална от 40 Gb/s и да си осигурите до 100 W мощност за зареждане на лаптоп.

DTS:X® ULTRA

Превърнете които и да било слушалки или високоговорители в 360° система за съраунд звук от висок клас, позволяваща ви да се насладите на любимите си филми, музика и игри с реалистичен пространствен звук.

ПЕРСОНАЛИЗИРАНО НАСТРОЙВАНЕ

Настройте аудиото по ваш вкус и проследявайте опонентите си сякаш стоите до тях.

МАКСИМИЗИРАНЕ

Със защита на сигнала и многолентова компресия ще чувате всеки звук точно както би трябвало в най-различните върхове и спадове.

ПОДСИЛВАНЕ

Това създава широка и просторна звукова сцена, в центъра на която е слушателят, с подобрени хармоници и за моно-, и за стереозвук.

Характеристиките и предимствата на технологиите на Intel® зависят от системната конфигурация и може да изискват разрешена хардуерна, софтуерна или сервизна активация. Производителността е различна в зависимост от системната конфигурация. Никой продукт или компонент не може да бъде напълно защитен.
© Intel Corporation. Intel, логото на Intel и другите марки на Intel са търговски марки на Intel Corporation или на нейните дъщерни дружества. Другите имена и марки може да се предявяват като собственост на други лица.
© 2021 NVIDIA, логото на NVIDIA и Advanced Optimus, архитектурата Ampere, DLSS, GeForce RTX, и G-Sync са търговски марки и/или регистрирани търговски марки на NVIDIA Corporation в САЩ и други държави.
1 Спецификациите може да се различават в зависимост от модела и/или региона. Всички модели зависят от наличността.
2 Включва ефекта на Intel® Thermal Velocity Boost (Intel® TVB, ултраподсилване на скоростта), характеристика, която адаптивно и автоматично повишава тактовата честота над честотите на едноядрените и многоядрените процесори с технология Intel® Turbo Boost според това с колко под максималната си температура работи процесорът и дали е наличен бюджет на турбомощността. Усилването и продължителността на честотата зависи от работното натоварване, възможностите на процесора и решението за охлаждане на процесора.
3 Ненативно време на реакция. Постигнато чрез подсилване на LCD.
4 Задействането на клавиша започва при натискане от приблизително ~0,8 mm. Може да се настройва според предпочитанието на потребителя в PredatorSense.
5 Необходима е услуга за 5G мрежа – стартирана в избрани райони през 2021 г.; може да се разшири и в допълнителни райони през 2022 г. и след това.
6 Този продукт не е проектиран за употреба, свързана с копаене на криптовалути. Повреда на Вашия продукт в резултат от копаене на криптовалути или свързани дейности ще анулират гаранцията на Вашия продукт.

Характеристики

Вид лаптоп Notebook
Подходящ за Сериозен гейминг
Цвят Черен
Серия Predator Helios 500 PH517-52
Процесор Intel Core i7-11800H (8-ядрен, 16-нишков, до 4.60GHz, 24MB Кеш)
Оперативна памет
Видео карта NVIDIA GeForce RTX 3080 (8GB GDDR6)
Памет
Екран
Оптично устройство без оптично устройство
Usb type-c 2x USB Type-C (Thunderbolt 4)
Usb type-a 3x USB 3.1
Hdmi HDMI 2.1
Допълнителни функции Mini DisplayPort 1.4
Свързаност LAN 10/100/1000 Мбит/сек, Wi-Fi 802.11ax, Bluetooth 5.2
Батерия 4-клетъчна (до 4 часа живот по данни на производителя в standby)
Тегло 3.90 кг.
Операционна система Microsoft Windows 10 Home (64-битова)
Антивирусна
Usb хъб Без usb хъб
Гаранция
Офис програма
Четец за карти памет Не
Жак за микрофон/слушалки Да
LAN порт Да
4G/5G модул Не
Kensington lock Да
Четец за пръстови отпечатъци Не
Подсветка на клавиатурата Да

Оторизирани сервизи

Списък с оторизирани фирми, които сервизират този модел. При проблем може да се обърнете към тях.