Acer Swift 5 (SF514-55T)

Кратко описание

изчерпан
Цена: 2699лв.

Основни характеристики

  • Intel Core i7-1165G7
  • Intel Iris Xe Graphics
  • 16GB LPDDR4X
  • от 1TB SSD NVMe до 8TB SSD NVMe
пълни характеристики
  • Intel Core i7-1165G7 (4-ядрен, 8-нишков, до 4.70GHz, 12MB Кеш)
  • Intel Iris Xe Graphics (споделена памет)
  • 1TB SSD NVMe
  • Wi-Fi 802.11ax, Bluetooth 5.0
  • Microsoft Windows 10 Pro (64-битова)
  • 24 месеца международна гаранция

Подобни продукти от Acer

Swift 5

Днешната среда изисква нов вид лаптоп с пълнофункционални антимикробни компоненти (шасито и сензорения дисплей Antimicrobial Corning® Gorilla® Glass). С тегло около 1 kg, 14,951 мм дебелина и невероятно съотношение екран-тяло от 90%, Swift 5 Pro разполага и с най-новите процесори от 11-то поколение Intel® Core™, мощна NVIDIA® GeForce® MX350 графика и до 17 часа заряд на батерията.

 logo_11th_i7_EVO

Лек. Модерен. Тънък

Този мощен ноутбук с тегло около 1 kg включва шаси, изработено от висококачествен магнезий-литий и магнезий-алуминий - което му позволява да бъде невероятно тънък, само 14.951 мм. И с множеството цветове, като Mist Green и Safari Gold, можете да приспособите външния вид изцяло по ваш вкус.

Около 1 кг.

MgAlu & MgLi шаси

14.95 мм

Тънък

Антимикробен

Доказано е, че антимикробният агент със сребърен йон, съвместим с BPR и EPA, в покритието на повърхността на шасито, клавиатурата, пантата, четеца на пръстови отпечатъци - дори етикетите - показва постоянна [3 log5 (> 99.9%) 4] микробна редукция срещу широк спектър от бактерии, съгласно тестовия протокол JIS Z 2801 и ISO 22196. Гумените крачета също са изработени от антимикробен материал на основата на сребърен йон.

Здрав и цветен

14-инчовият Full HD IPS сензорен екран е покрит с изключително трайно антимикробно стъкло Corning® Gorilla® Glass. С яркост от 340 нита и точност на цветовете от 100% sRGB, цветовете са живи, пространството на екрана е изобилно, а дизайнът с тънки рамки предлага впечатляващото съотношение от 90% екран-към-тяло.

14-инча

FHD IPS сензорен

90%

екран-към-тяло

340 нита

Яркост

100%

sRGB

Мощен и тих

Извлечете максимума от всяка задача с най-новия процесор Intel® Core™ от 11-то поколение, до 1TB високоскоростно PCIe SSD за съхранение и видеокарта NVIDIA® GeForce® MX350. Множеството режими на охлаждане, достъпни чрез пряк път Fn + F, също улесняват приспособяването на шума на лаптопа към атмосферата, откъдето работите. Двойните въздуховоди и пантите, които повдигат устройството при отваряне на екрана, допълнително подобряват производителността на лаптопа.

Microsoft®

Windows 10

64-битова операционна система

11то поколение

Intel® Core™

Процесори

NVIDIA®

GeForce® MX350

Видеокарта

Двойни

Въздуховоди

Мед

Заряд през целия ден

Когато сте в движение, не искате да се притеснявате, че лаптопът няма достатъчно заряд, за това от Acer са се постарали да ви осигурят до 17 часа време за ползване. Swift 5 ви осигурява цялата мощ, от която се нуждаете през един ден, изпълнен с работа и забавление.

Пълна свързаност

Свържете се бързо с безжичната мрежа, ползвайки последно поколение дву-бандов Intel® Wi-Fi 6 (GIG+) и Bluetooth 5.0. Възползвайте се и от множеството портове, като USB-C™, Thunderbolt 4 и USB 3.2 Gen 2 за светкавично бързо прехвърляне на данни и зареждане.

Двулентова Wi-Fi връзка

Intel® Wi-Fi връзката се осъществява чрез двулентова Intel® Wi-Fi 6 (GIG+) (802.11ax) връзка, която осигурява 17001 Mbps скорост на изтегляне, 75% по-малко закъснение и подобрена защита.

MU-MIMO

MU-MIMO може да работи с няколко безжични устройства едновременно при по-висока скорост и е 3 пъти по-бърза от MIMO за един потребител.

USB-C™

Може да се използва един конектор за свръхбързо прехвърляне на данни, поточно предаване на видеоклипове и зареждане на батерията/захранване.

Интелигентен достъп

Достъпът до Swift 5 може да бъде още по-бърз и по-защитен, без да се налага използването на парола. Благодарение на Cortana той може да бъде използван и като интелигентен помощник, който отговаря на широк кръг от въпроси.

Вграден четец на пръстови отпечатъци

Вграденият четец на пръстови отпечатъци е бърз и сигурен начин за потвърждаване на Вашата самоличност без парола за Windows Hello.

Wake On Voice (WoV)

Активиране и заявка на Windows 10, когато екранът е изключен. Взаимодействие с Cortana, когато сте в модерния режим на готовност.

Cortana

Интелигентният личен цифров помощник на Microsoft помага да не изоставате от графиците си със задачи и срещи и се синхронизира с множество устройства.

Характеристики

Вид лаптоп Ultrabook
Подходящ за Бизнес и образование
Цвят Зелен
Серия Swift 5 SF514-55
Процесор Intel Core i7-1165G7 (4-ядрен, 8-нишков, до 4.70GHz, 12MB Кеш)
Оперативна памет 16GB (1x 16384MB) - LPDDR4X
Видео карта Intel Iris Xe Graphics (споделена памет)
Памет
Екран 14-инчов (35.56 см.) - 1920x1080 (Full HD), IPS сензорен
Оптично устройство
Свързаност Wi-Fi 802.11ax, Bluetooth 5.0
Батерия 4-клетъчна (до 15 часа живот по данни на производителя в standby)
Тегло 1.05 кг.
Операционна система Microsoft Windows 10 Pro (64-битова)
Антивирусна
Usb хъб Без usb хъб
Гаранция
Защита при Счупване и Намокряне
Офис програма
Четец за карти памет Не
Жак за микрофон/слушалки Не
LAN порт Не
4G/5G модул Не
Kensington lock Не
Четец за пръстови отпечатъци Не
Подсветка на клавиатурата Да
БДС кирилизация на клавиатурата Не

Оторизирани сервизи

Списък с оторизирани фирми, които сервизират този модел. При проблем може да се обърнете към тях.