Huawei MatePad 10.4 64GB, Midnight Grey

Кратко описание

изчерпан
Цена: 699лв.

Основни характеристики

 • 10.4 инча IPS
 • 8-ядрен
 • две камери
 • 4 микрофона
 • клавиатура в комплекта
пълни характеристики

Подобни продукти от Huawei

Потопете се в приключения

2K FullView дисплей | Завладяващ съраунд звук | Huawei Share

Любов от пръв поглед

Тънък, елегантен и стилен, дизайнът на HUAWEI MatePad е наистина удоволствие за очите Ви. С изискана изработка и матово покритие, елегантният му външен вид предлага удобно усещане, когато е в ръцете Ви. Класическият цвят Midnight Grey и елегантен дизайн го правят идеален партньор за Вашия стил и ежедневие.

Повече място за креативност

10,4-инчовият FullView дисплей1 7,9 мм тесни рамки2 и широкият екран на HUAWEI MatePad Ви позволяват да разгърнете всичките си причудливи мисли и нови идеи. Изразете и изследвайте свободно със страхотни цветове и зашеметяваща графика и се насладете на безгранично творческо пътешествие с HUAWEI MatePad.

Интелигентен и мощен по душа

HUAWEI Kirin 820 е оборудван със 7 nm процесор и саморазработената архитектура NPU на HUAWEI, представяйки усъвършенствана енергийна ефективност и изчислителен капацитет с подобрена AI производителност, която интелигентно разпределя изчислителната мощност. Той също така е оборудван с графичен процесор Mali-G57, поддържан от GPU Turbo Technology, осигуряващ зашеметяваща производителност дори при интензивни натоварвания и е готов да Ви подкрепи по време на обучение, работа или игра.

Повече скорост, по-добро изживяване

HUAWEI MatePad поддържа Wi-Fi 6, който осигурява по-бърза скорост, за да Ви предложи гладка и стабилна връзка. Забравете за дългото буфериране или замразяването на кадрите, до 2.400 Mbps скорост на трансфер улеснява изтеглянето на големи файлове и гледането на HD видео онлайн.3

Huawei Share4
Мултиекранно
взаимодействие

След като се свържете, Вашият смартфон ще се прехвърли в HUAWEI MatePad и тези две устройства ще се слеят в „ЕДНО“ супер устройство. Екранът на телефона се проектира на таблета, което позволява да работите на по-голям екран с по-голяма свобода. Сега можете да се обадите, да изпратите съобщение и да проверите снимки от телефона си на екрана на таблета. Можете също да плъзгате и пускате файлове между двете устройства и да ги редактирате, докато разговаряте с приятели на телефона си с помощта на една и съща клавиатура.5 Това сътрудничество на различни устройства улеснява живота и работата.

Повече изгледи

Иновативният Multi-Window6 дава възможност за ефективен мулти-таскинг, игра и учене. Докоснете докинг станцията, за да се покаже контекстното меню и ще станете свидетели на по-удобно и завладяващо изживяване с разделен екран. Също така, с HUAWEI APP Multiplier, позволяващ спонтанна работа на едно и също приложение, можете да се насладите на по-голямо удобство и ефективност. Опциите за пазаруване могат да бъдат показани една до друга, за да можете да ги сравнявате, а последващото редактиране може да бъде по-интуитивно, тъй като можете да изберете снимки, показани на паралелния екран.

Звук, създаден да впечатлява

Снабден с четворна колона и четириканална звукова система, HUAWEI MatePad предлага впечатляващия звук, сякаш сте в киносалон или концертна зала. Със Histen 6.1 3D стерео можете да се насладите на завладяващото звуково поле, което е около Вас. Звук от harman kardon, богатите акустични детайли и мощните звукови вълни определено ще разтърсят Вашия свят.

*TÜV Rheinland може да се похвали с над 140-годишна история за акредитация на качеството, обхващаща 6 основни професионални изследователски области на дисплеи и предлага достоверен сертификат за качеството на защитата на очите на дисплеите за мобилни телефони.

По-дълго удоволствие от четене

Представяме новия режим на електронна книга, който интелигентно регулира контраста, яркостта и дефиницията за по-удобно изживяване на четенето на електронни книги, почти като прелистване на истински книги. Нека Вашите книги подхранват ума Ви, докато HUAWEI MatePad се грижи за очите Ви с TÜV Rheinland сертифициран дисплей с ниска синя светлина7. Този дисплей намалява вредната синя светлина8, както и осигурява внимателни напомняния за Вашата поза и разстояние за гледане, за да се предотврати дискомфорт.

Наслади се на интелигентно взаимодействие

Усъвършенстваната 4-микрофонна система на HUAWEI MatePad улавя гласа Ви с функция за намаляване на шума, която осигурява плавен обмен. С активирана FollowCam9 винаги можете да бъдете в центъра на кадъра по време на видео разговори, а Smart View и Spotlight Mode осигуряват по-ангажираща и ефективна групова комуникация. Чувствайте се свободни да се разхождате, можете да използвате Жестове на камерата за дистанционно управление. Освободете се от космическите ограничения и се наслаждавайте на реални взаимодействия, където и да отидете.

Перо за всяко вдъхновение

Рисувайте или пишете небрежно, HUAWEI M-pencil10 предлага гладко изживяване като молив върху хартия. С ултра ниска латентност, естествено усещане за ръка и елегантен стил, HUAWEI M-pencil върви рамо до рамо с Вашата креативност. Изработена от подбрани композитни материали, тя не само улавя Вашите черти на писане с точност, но също така осигурява трайно надеждно изживяване за ежедневната Ви употреба.

Наслаждавайте се на всеки ден, пълноценно

С батерия с голям капацитет от 7.250 mAh (типичен капацитет), едно зареждане може да поддържа до 12,5 часа локално гледане на видео.of local video binge-watching.11 Използвайки 22,5 W зареждане, в рамките на 30 минути батерията може да се зареди до 30% и до 2,5 часа докрай.11

 1. FullView дисплеят е често срещана концепция в индустрията, обикновено се отнася до екран с тесни рамки и високо съотношение екран към корпус. HUAWEI MatePad приема заоблен ъглов дизайн и когато се измерва като стандартен правоъгълен дисплей, дължината му по диагонал е 10,4 инча. Действителният размер на екрана може да се различава в зависимост от конфигурацията и производствения процес.
 2. Въз основа на резултатите от лабораторните тестове на Huawei. Действителните данни могат да се различават в зависимост от конфигурацията и производствения процес.
 3. 2.400 Mbps е теоретичната пикова скорост, определена в протокола, която се получава от лабораториите на Huawei.
 4. Тази функция се поддържа само на някои телефони HUAWEI, работещи с EMUI10 или по-нова версия, и телефони Honor с Magic UI 3.0 или по-нова версия. Серията HUAWEI Mate 30 (актуализирана до 10.0.0.191 или по-нова) е първата част от смартфоните, които поддържат тази функция. Други модели ще бъдат постепенно надграждани, за да поддържат тази функция. За подробности, моля, посетете официалния уебсайт.
 5. Клавиатурата трябва да бъде закупена отделно. Тази функция се поддържа от конкретни приложения.
 6. Тази функция е съвместима с някои приложения. Конкретният списък със съвместими приложения ще бъде актуализиран в бъдеще. Действителното използване може да варира в зависимост от конкретни приложения.
 7. Тестови условия за сертифициране на TÜV Rheinland са: Когато е активиран режимът за комфорт на очите, таблетът преминава теста за ниска синя светлина на Rheinland (с изключение на настройката на цветната температура).
 8. Не е за медицинска употреба.
 9. Тази функция е съвместима с някои приложения. Конкретният списък със съвместими приложения ще бъде актуализиран в бъдеще. Действителното използване може да варира в зависимост от конкретни приложения.
 10. HUAWEI M-pencil пакета трябва да бъде закупен отделно. Функцията за почерк на HUAWEI MatePad се поддържа само когато се използва с пакета M-Pencil на HUAWEI.
 11. При нормални обстоятелства данните се основават на резултатите от лабораторията на HUAWEI. Действителните данни могат да се различават в зависимост от модела на продукта, версията на софтуера, условията за използване и околната среда.
*Изображенията на продукта и съдържанието на екрана на предходните страници се предоставят само за справка. Реалните функции и спецификации на продукта (включително, без изброяването да е изчерпателно, външен вид, цвят, размер и др.), както и реалното съдържание на дисплея (включително, но не само, фонове, потребителски интерфейс, икони и др.) може да се различават от публикуваните.

**Всички данни на предходните страници са теоретични стойности, получени от вътрешните лаборатории на HUAWEI чрез изпитания, проведени при определени условия. За повече информация, вижте посочените по-горе данни за продукта. Реалните данни е възможно да се различават поради разлики в отделните продукти, версии на софтуера, условия на прилагане и фактори на средата. Всички данни зависят от реалното използване.

***Поради промените в реално време, засягащи партиди от изделия, фактори на производството и снабдяването, за да предостави точна информация за продуктите, спецификациите и функциите, HUAWEI е възможно да прави корекции в реално време на текстовите описания и изображенията в предходните информационни страници, така че те да отговарят на работата на продукта, спецификациите, индексите и компонентите на реалния продукт. Информацията за продуктите подлежи на такива промени и корекции без известие.

Характеристики

Серия MatePad 10.4
Цвят Син
Свързаност Wi-Fi свързаност
Процесор Kirin 810 (7 nm) (2x2.27 GHz Cortex-A76 & 6x1.88 GHz Cortex-A55)
Видеокарта Mali-G52 MP6
Оперативна памет 4GB
Екран 10.4 инча IPS LCD с резолюция 2000 x 1200 пиксела
Памет 64GB
Свързаност Bluetooth 5.1, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac
Функционалност
 • OTG: поддържа се (максимален изходен ток 5V / 1,5A в случай на обратно захранване)
 • USB: Type-C, USB 2.0
 • Безжична проекция на екран: поддържа се
 • Сензор за околна светлина
 • Сензор за цветна температура
 • Компас
 • Гравитационен сензор
 • 4 микрофона за разговори, видеозапис и аудио запис
 • Формат на аудио файла: * .mp3, * .mp4, * .3gp, * .ogg, * .aac, * .flac, * .midi
 • Формат на видеофайла: * .3gp, * .mp4
 •  В комплект с клавиатура Huawei MatePad Bluetooth keyboard
Размери (Ш/В/Д) 245.2 x 155 x 7.4 мм
Операционна система Android 10, EMUI 10, no Google Play Services
Камера 8-мегапикселова на гърба, 8-мегапикселова в предната част
Батерия 7250 mAh
Тегло 450 грама
Гаранция 24 месеца гаранция
LTE модул Не
HDMI Не
Bluetooth Да
Акселерометър Да
USB Да
Камера Да
Втора камера Да
GPS Не
GSM Не

Оторизирани сервизи

Списък с оторизирани фирми, които сервизират този модел. При проблем може да се обърнете към тях.