Apple iMac 24" M1 Blue

 • Може да добавите 3949 точки с покупката на този продукт. Вижте повече

Кратко описание

изчерпан
Цена: 3949лв.

Основни характеристики

 • Apple M1 Chip
 • Apple M1 (8-ядрен графичен процесор)
 • 8GB
 • 512GB SSD NVMe
пълни характеристики

Подобни продукти от Apple

Здравей, нов iMac.
Вдъхновен от най-доброто от Apple. Преобразен от M1 чипа. Откроява се навсякъде. Перфектно се вписва в живота ти.

Седем свежи цвята.
Избери своя.

Едва 11,5 мм. Ето това е тънко.

Този невероятен резултат е възможен само благодарение на M1, първата система на чип за Maс. Сега iMac е толкова тънък и компактен, че си намира място почти навсякъде.

M1 интегрира процесора, графиката, паметта и други в един-единствен чип. Това ни позволява да поберем цял компютър в толкова малко пространство, че на практика не ни трябва пространство.

И под 5 кг.
Абракадабра.

Идеално балансирана стойка. И светкавични Thunderbolt портове.

Захранващ конектор с магнит. И плетен кабел, който пасва по цвят.

Великолепен 4,5K Retina дисплей

Виж голямата картина. И всички детайли.

Каквото и да гледаш, впечатляващият 24-инчов 4,5K Retina дисплей ще ти го покаже до най-малкия детайл.1 P3 широката цветова гама ще превърне всичко в над милиард живи цвята. Картината ще блесне с превъзходните 500 нита яркост. Най-доброто възможно антирефлексно покритие ще ти даде повече комфорт и яснота. А True Tone технологията автоматично ще настрои цветовата температура на дисплея към околната светлина. Независимо дали ретушираш снимки, подготвяш презентация, или гледаш любимите си предавания и филми, всичко на iMac изглежда удивително.

1080p FaceTime HD камера.
Изглеждаш чудесно.

Това е най-добрата система от камери в Mac. Двойна резолюция за видеообаждания с по-високо качество.2 По-голям сензор, който улавя повече светлина. Усъвършенстваният сигнален процесор за изображения (ISP) на M1 значително подобрява качеството на картината. Винаги ще изглеждаш прекрасно – от работните срещи до разговорите с приятелите и семейството.

АВТОМАТИЧЕН БАЛАНС НА БЯЛОТО АВТОМАТИЧНА ЕКСПОНАЦИЯ ОТКРИВАНЕ НА ЛИЦА СЛИВАНЕ НА ОБРАЗИ РЕДУКЦИЯ НА ШУМА ДЕТАЙЛИ В СВЕТЛОТО ЛОКАЛЕН ТОУН МАПИНГ

ISP в M1 използва компютъризирано видео за подобряване на качеството на изображенията. За да заснеме невероятно видео, се преминава през серия от стъпки за анализ и подобряване на всички пиксели с над трилион операции в секунда. Подобрени алгоритми за редукция на шума предоставят ново ниво на яркост. Тоун мапингът осигурява подобрен динамичен обхват за повече детайли в ярки акценти и тъмни сенки. И си съдейства с Neural Engine в M1 за по-интелигентна експонация и настройки на баланса на бялото, за да изглеждаш подобаващо във всяка светлина.

Микрофони със студийно качество.
Да поговорим.

Независимо дали си във видеообаждане с приятел, работиш върху запис или записваш подкаст, iMac микрофоните ти гарантират, че гласът ти ще е висок, отчетлив и ясен. Трите микрофона със студийно качество са проектирани да намалят обратната връзка за по-гладки и естествени разговори и минимум прекъсвания. Beamforming технологията помага да игнорираш фоновия шум. Което значи, че всички чуват теб – а не какво става наоколо.

Шест високого­ворителя.
Звук, който изпълва стаята.

Аудиосистемата на iMac изпълва всяко пространство с невероятен звук. Две двойки force-cancelling субуфъри дават богат, дълбок бас без нежелани вибрации. Всяка двойка е балансирана с мощен туийтър. А резултатът е зашеметяваща звукова среда, в която филмите, музиката и всичко останало просто е на различно ниво.

M1 и Big Sur.
С повече мощ идват и повече възможности.

M1 е най-мощният чип, който сме създавали. macOS Big Sur е най-усъвършенстваната десктоп операционна система в света. С тази комбинация iMac достига нови нива на продуктивност, ефективност и защита. iMac се буди от сън почти незабавно, приложенията стартират за секунда и всичко е плавно, гъвкаво и бързо. С до 85 на сто по-бърз CPU и до два пъти по-бърза графика от стандартните 21,5-инчови iMac модели, ще ретушираш снимки за нула време, или ще ползваш приложения като Xcode и Affinity Photo за компилиране на код мигновено.4 При това, въпреки че ще работи с пълна мощ, компютърът ще е почти безшумен и няма да загрява. Това са хардуеър, софтуеър и силиций, създадени да работят заедно.

Което означава, че Safari е по-бърз отвсякога и че можеш да държиш отворени стотици табове.

Ретуширането на снимки във Photos става супербързо. Дори да са по 100 мегапиксела.

Възползвай се и от машинното обучение – например за да преобразуваш снимка във вектор за секунди с Vectornator.

Никога не е имало толкова много програми за iMac.

iMac има програми за всичко и всеки. С M1 и macOS Big Sur можеш да ползваш много от любимите си iPhone и iPad приложения директно на своя iMac. И както винаги е лесно да търсиш, откриваш и сваляш от Mac App Store.

iMac + iPhone.
Страхотна двойка.

iMac ти дава най-доброто от iPhone на голям и красив екран. С iPhone имаш достъп до всичко нужно от iMac в движение. А когато ги ползваш заедно, са направо вълшебни.

Получаваш обаждания и съобщения директно на iMac, за да не се разсейваш да вдигаш телефона.

С AirDrop без проблем споделяш снимки, сайтове, файлове и още с Apple устройствата наблизо.

А Universal Clipboard ти позволява да копираш текст, изображение или снимка на iPhone, и после да ги пейстнеш на iMac.

Цвят чак до
върха на пръстите.

Новият iMac върви с клавиатура, мишка и тракпад в същия цвят. Magic Keyboard е с клавиши за Spotlight, Dictation, Do Not Disturb и емоджи. И за първи път iMac има Touch ID. За да отключваш компютъра си бързо и сигурно, да ползваш Apple Pay и да сваляш приложения.

Има си дума за това

Магия.

Създаден с мисъл за планетата.

iMac е проектиран така, че да се намали въздействието върху околната среда. 100% от първичните дървесни влакна в опаковката му идват от отговорно управлявани гори. Редките елементи във високо­гово­рителите, вентилатора и магнитите на захранващия конектор са изцяло рециклирани. Имаме намерение до 2030 г. да ползваме 100% възобновяема енергия в цялата си производствена верига.

Характеристики

Серия iMac 24 M1
Процесор Apple M1 (8-ядрен)
Памет 8GB (1x 8192MB)
Видеокарта Apple M1 (8-ядрен графичен процесор)
Диск 512GB SSD NVMe
Екран 23.5-инчов (59.69 см.) - 4480x2520 (Retina 4.5K)
Оптично устройство Без оптично устройство
Свързаност Wi-Fi 802.11ax, Bluetooth 5.0
Интерфейси
 • 2x Thunderbolt / USB 4
 • 2x USB 3.1
 • RJ-45
 • Комбиниран жак за микрофон/слушалки

 

 

В комплекта са включени:

 • iMac
 • Клавиатура: Apple Magic Keyboard with Touch ID
 • Мишка: Apple Magic Keyboard with Touch ID and Numeric Keypad
Тегло 4.48 кг.
Операционна система macOS
Гаранция 12 месеца международна гаранция
Защита при Счупване и Намокряне
Full HD Не
SSD Да
Сензорен дисплей Не

Оторизирани сервизи

Списък с оторизирани фирми, които сервизират този модел. При проблем може да се обърнете към тях.