Huawei AD80HD

Кратко описание

изчерпан
Цена: 199лв.

Основни характеристики

 • 23.8" IPS
 • 1920x1080 Full HD
 • HDMI
 • 72% NTSC
 • Flicker Free
пълни характеристики

Подобни продукти от Huawei

Full HD FullView дисплей1

Зашеметяващ, но успокояващ

Цветовете са живи и прецизни на 1080P FullView дисплей, благодарение на 72% NTSC2 цветова гама и съотношение на контраст 1000:13. Дисплеят е сертифициран от TÜV Rheinland4 за намаляване на вредната синя светлина5 и премахване на трептенията, така че можете да не се притеснявате за зрението си.

 • Малко синя светлина
 • Без трептене

TÜV Rheinland може да се похвали с над 140-годишна история за акредитация на качеството, обхващаща 6 основни професионални изследователски области на дисплеи и предлага авторитетен сертификат за качеството на защитата на очите в сферата на дисплеите.

Изглед, който не познава граници

Изгубете се в безкрайно завладяващо зрелище, благодарение на 5,7 мм рамки6 и 90% съотношение екран към корпус7 и 178 градуса ъгъл на гледане. Накъдето и да погледнете, ще бъдете погълнати от играта, филма или работата си.

90% съотношение екран към корпус

5,7 мм
рамки

178° ъгъл на гледане

Пъргав, грациозен, мощен!

Елегантен и стилен, когато се гледа отстрани, HUAWEI Display 23.8" е чудо, със симетрична естетика и изчистена задна повърхност. Стойката на дисплея не се забелязва при първия поглед, но се вписва безупречно с изтънената основа.

Просто коригирайте и отпуснете

Инсталирането на HUAWEI Display 23.8" едва ли би могло да бъде по-лесно. Предпочитате да го закачите на стена? Не е проблем, тъй като отговаря на стандартите за монтаж VESA8. Чувствайте се свободни да наклоните вертикалния ъгъл9 по ваш вкус, така че винаги ще имате най-доброто място в стаята!

-5° ~ 22° Вертикален ъгъл на наклон
 1. FullView дисплеят е патентован и често използван термин за продукти на HUAWEI, отнасящ се до дисплеи с високо съотношение екран към корпус и намалени рамки.
 2. Типична стойност.
 3. Типична стойност.
 4. HUAWEI Display 23.8" е получил сертификатите на TÜV Rheinland за Low Blue Light и Flicker-Free. Low Blue Light удостоверява, че когато е активиран режимът на комфорт на очите, дисплейните ефекти отговарят на набор от стандарти за ниска синя светлина, одобрени от TÜV Rheinland.
 5. HUAWEI Display 23.8" не е медицинско изделие и режимът за комфорт на очите не е предназначен за лечебни цели.
 6. Данните идват от лабораториите на HUAWEI. Широчината на рамката от 5,7 мм е от три страни. Действителните стойности зависят от конкретни конфигурации на продукта, производствени техники и методи за измерване.
 7. Данните идват от лабораториите на HUAWEI, изчислени чрез разделяне на активната област на дисплея на областта на предния панел. Действителното измерване може леко да се различава.
 8. HUAWEI Display 23.8" включва VESA-съвместими отвори за монтаж 100 мм x 100 мм.
 9. Вертикалният ъгъл на наклон обхваща от –5 (±2) до 22 (±2) градуса. Действителната употреба зависи от конкретния продукт.
*Изображенията на продукта и съдържанието на екрана на предходните страници се предоставят само за справка. Реалните функции и спецификации на продукта (включително, без изброяването да е изчерпателно, външен вид, цвят, размер и др.), както и реалното съдържание на дисплея (включително, но не само, фонове, потребителски интерфейс, икони и др.) може да се различават от публикуваните.

**Всички данни на предходните страници са теоретични стойности, получени от вътрешните лаборатории на HUAWEI чрез изпитания, проведени при определени условия. За повече информация, вижте посочените по-горе данни за продукта. Реалните данни е възможно да се различават поради разлики в отделните продукти, версии на софтуера, условия на прилагане и фактори на средата. Всички данни зависят от реалното използване.

***Поради промените в реално време, засягащи партиди от изделия, фактори на производството и снабдяването, за да предостави точна информация за продуктите, спецификациите и функциите, HUAWEI е възможно да прави корекции в реално време на текстовите описания и изображенията в предходните информационни страници, така че те да отговарят на работата на продукта, спецификациите, индексите и компонентите на реалния продукт. Информацията за продуктите подлежи на такива промени и корекции без известие.

Характеристики

Марка Huawei
Екран 23.8 инча (60.45 см)
Честота на опресняване 60Hz
Време за реакция 5ms
Тип lcd матрица IPS
Тип подсветка LED
Покритие на дисплея Матово
Резолюция 1920 x 1080 (Full HD)
Технологии
 • Контрастно съотношение: 1 000:1(Статичен)
 • Яркост: 250cd/m²
 • Ъгъл на видимост: H/V° 178/178
 • Цветове на дисплея: 16.7M
 • Цветoви спектър: 72% NTSC
 • Поддържа VESA монтаж за стена
 • Ъгъл на наклон: -5 до 22°
 • Размер(със стойка):  538.5 x 425 x 170 мм
 • Консумация на енергия: 24W
Входове и изходи
 • 1x HDMI
 • 1x VGA
Цвят на корпуса Черен
Гаранция
Ultra HD Не
Touch екран Не
Извит екран Не
HDMI Да
DVI Не
VGA Да
Портретен режим Не
ТВ тунер Не
Вградени колони Не
DisplayPort Не
USB Type-C Не
G-Sync/FreeSync Не

Оторизирани сервизи

Списък с оторизирани фирми, които сервизират този модел. При проблем може да се обърнете към тях.