Razer BlackWidow V3 Mini HyperSpeed (Green Switch)

 • Може да добавите 379 точки с покупката на този продукт. Вижте повече

Кратко описание

изчерпан
Цена: 379лв.

Основни характеристики

 • Razer™ HyperSpeed Wireless
 • Razer™ Green механичен суич
 • N-key roll-over
 • RGB подсветка Razer Chroma
пълни характеристики

Подобни продукти от Razer

RAZER BLACKWIDOW V3 MINI HYPERSPEED

СВОБОДА ЧРЕЗ ФОРМА

Достатъчно компактна за всяко пространство и достатъчно гъвкава за всякакви настройки - това е Razer BlackWidow V3 Mini HyperSpeed. Насладете се на безпроблемна игра в елегантна опаковка с безжична 65% механична геймърска клавиатура, която е перфектният баланс между форма и функция.

65% ФОРМ ФАКТОР

За елегантни, компактни характеристики

Без функционален ред, начален клъстер и нумерологичен блок тази клавиатура е подобна на 60% клавиатура, но с една разлика - все още има клавиши със стрелки. Запазвайки повече функционалност, но същевременно оставайки компактна, Razer BlackWidow V3 Mini HyperSpeed е идеална за минималистични или по-малки конфигурации, при които пространството на бюрото е от първостепенна важност.

RAZER™ HYPERSPEED WIRELESS ТЕХНОЛОГИЯ

За безжичен гейминг с ниска латентност

Тази безжична 65% механична клавиатура за игри е снабдена с нашата най-усъвършенствана безжична технология за игри с ниска латентност и свръхреактивни входове - възможна благодарение на оптимизиран протокол за данни, свръхбърза радиочестота и безпроблемно превключване на честотите в най-шумните и наситени с данни среди. Благодарение на нашата поддръжка на няколко устройства рационализирайте настройките си, като свържете безжичната си мишка и клавиатура към един донгъл - функция, която може да бъде активирана в най-новите ни периферни устройства Razer HyperSpeed.

3 НАЧИНА НА СВЪРЗВАНЕ

RAZER™ HYPERSPEED WIRELESS

За безпроблемен гейминг с ниска латентност

BLUETOOTH

Свържете се и превключвайте между 3 устройства

USB-C

Чрез премахващ се кабел (включен в комплекта)

RAZER™ HYPERSPEED ПОДДРЪЖКА НА НЯКОЛКО УСТРОЙСТВА

Оптимизирайте настройките си и освободете USB порт, като свържете безжичната си мишка и клавиатура с един донгъл - функция, която може да бъде активирана в най-новите ни периферни устройства Razer HyperSpeed.

RAZER™ МЕХАНИЧНИ СУИЧОВЕ

Тази безжична 65% механична геймърска клавиатура се предлага в два варианта:

RAZER™ ЗЕЛЕНИ МЕХАНИЧНИ СУИЧОВЕ

Чуйте и усетете задоволителната обратна връзка при всяко натискане на клавишите, с кликащ, осезаем дизайн, който предлага оптимизирани точки на задействане и нулиране за по-добра прецизност и производителност при игра.

RAZER™ ЖЪЛТИ МЕХАНИЧНИ СУИЧОВЕ

С по-ниска точка на задействане за по-бързо въвеждане, тези бързи, линейни превключватели осигуряват изключително плавни натискания на клавишите и включват шумозаглушители, за да намалят още повече и без това ниския им звуков профил.

СТРАНИЧНО ГРАВИРАНИ КАПАЧКИ ЗА КЛАВИШИ НА RAZER™

Свържете избрания от вас превключвател с една от двете опции, които имат странично отпечатани вторични функции за по-лесна справка при изпълнение на команди и бързи клавиши.

КАПАЧКИ ЗА КЛАВИШИ DOUBLESHOT ABS

Използвайки процес на двойно формоване, за да се гарантира, че етикетът никога няма да се изтрие, капачките за клавиши имат и изключително дебели стени, които ги правят изключително здрави, за да издържат на продължителна и многократна употреба.

ЪПГРЕЙД КЪМ RAZER PHANTOM КЛАВИШИ

Независимо дали искате дискретен външен вид или по-ярко RGB сияние за вашата конфигурация, нашият уникален дизайн ви позволява да имате и двете. С полупрозрачни страни, за да пропускат повече светлина, тези капачки за клавиши разкриват пълния блясък на Razer Chroma™ RGB, като същевременно имат скрит черен вид, когато са изключени.

ДО 200 ЧАСА ЖИВОТ НА БАТЕРИЯТА

Насладете се на дълготрайна производителност, независимо дали е в режим Razer™ HyperSpeed Wireless или Bluetooth, и сведете до минимум времето за престой със зареждане, което преминава от нула до пълен капацитет за по-малко от 5 часа.

ЗАХРАНВАН ОТ RAZER CHROMA™ RGB

С 16,8 милиона цвята и набор от ефекти синхронизирайте осветлението на всеки ключ с останалата част от бойното си формирование и се насладете на по-голямо потапяне, тъй като то реагира динамично с над 150 интегрирани игри.

ЧЗВ

Какво означава 65% форм фактор?

Това означава, че тази клавиатура е с 65% от размера на пълноразмерна клавиатура. Тя се състои от буквено-цифров клъстер, клавиши със стрелки и основни клавиши за навигация (Del, Pgup, Pgdn, Ins), което ви гарантира, че разполагате с всички необходими клавиши.

По какво се различават механичните превключватели на Razer от другите механични превключватели?

Механичните превключватели на Razer са проектирани от самото начало за гейминг и са оптимизирани, за да осигурят производителност и издръжливост на турнирно ниво.

Какво представляват капачките за клавиши Razer Phantom?

Razer Phantom Keycaps са клавиатурни капачки с полупрозрачни страни, които позволяват по-ярко Razer Chroma™ RGB осветление. Когато RGB е изключено, капачките за клавиши придобиват дискретен, скрит вид.

Кои устройства са съвместими с Razer HyperSpeed Multi-Device Dongle?

Можете да комбинирате следните мишки с Razer BlackWidow V3 Mini HyperSpeed:

 • Razer DeathAdder V2 Pro
 • Razer Naga Pro
 • Razer Orochi V2

Какви устройства мога да използвам с Razer BlackWidow V3 Mini HyperSpeed?

Можете да го свържете към устройства, които могат да използват USB клавиатура, чрез безжичния ключ Razer HyperSpeed Wireless или включения в комплекта USB-C кабел. Можете също така да се свързвате с Bluetooth устройства чрез Bluetooth режим, с до 3 сдвоени устройства. Превключвайте между 3-те режима на свързване с превключвателя от лявата страна на клавиатурата.

Как да превключвам между сдвоените Bluetooth устройства?

Можете да превключвате между запаметените Bluetooth устройства, като натиснете FN+1, 2 или 3. За да свържете ново устройство, активирайте режима за Bluetooth сдвояване, като задържите FN+1, 2 или 3 за пет (5) секунди.

Характеристики

Марка Razer
Цвят Черен
Тип Механична
Тип суич Кликащ
Свързаност Безжична
Формат Компактна (65%)
Вид бутони Стандартни
Описание
 • Безжична технология Razer™ HyperSpeed
 • Поддръжка на множество устройства Razer™ HyperSpeed
 • Живот от 80 милиона натискания на клавиши
 • Razer Synapse 3
 • N-key roll-over
 • Напълно програмируеми клавиши със запис на макроси в движение
 • Опция за геймърски режим
 • 1000 Hz Ultrapolling
 • Алуминиева конструкция
 • Хибридна бордова памет и съхранение в облака - до 5 профила
 • Регулируема RGB подсветка Razer Chroma™ с 16,8 милиона цветови опции
 • Razer™ Green механичен суич
Гаранция 24 месеца гаранция
Комплект с мишка Не
Подсветка Да
Подходяща за Mac Не
Подходяща за гейминг Да
Подходяща за работа Не
Съвместима с PS Не
Мултимедийни бутони Не
БДС Кирилизация Не

Оторизирани сервизи

Списък с оторизирани фирми, които сервизират този модел. При проблем може да се обърнете към тях.