ASUS ROG Flow X16 GV601VI-NL010X

 • Може да добавите 6839 точки с покупката на този продукт. Вижте повече

Кратко описание

изчерпан
Цена: 6839лв.

Основни характеристики

 • Intel Core i9-13900H
 • NVIDIA GeForce RTX 4070
 • от 32GB до 64GB DDR5
 • от 2TB SSD NVMe до 4TB SSD NVMe
пълни характеристики
 • Intel Core i9-13900H (14-ядрен, 20-нишков, до 5.40GHz, 24MB Кеш)
 • NVIDIA GeForce RTX 4070 (8GB GDDR6)
 • 2TB SSD NVMe
 • 16-инчов (40.64 см.) - 2560x1600 (WQXGA), 240Hz, Mini LED сензорен
 • Wi-Fi 6E 802.11ax, Bluetooth 5.2
 • Microsoft Windows 11 Pro (64-битова)

Подобни продукти от ASUS

two planets attract each other by gravity
ROG Flow X16 show casing the gravity wave at A part.
ROG Flow X16 in stand mode

ROG FLOW X16

 • CPU GPU icon Гейминг с Windows 11 Pro и мощта на процесор AMD Ryzen™ 9 6900HS и графична карта за лаптоп GeForce RTX™ 3070 Ti със 125 W TGP и MUX превключвател.
 • ROG Intelligent Cooling icon Интелигентна охладителна система ROG Intelligent Cooling: Играйте с пълна увереност благодарение на технологията Frost Force и нашия нов радиатор Pulsar Heatsink.
 • ROG Nebula Display icon Превъзходна графика при всеки случай с Mini LED Nebula HDR Display™ с QHD разделителна способност при 165 Hz/3 ms, съотношение 16:10, валидация от Pantone® и 100% DCI-P3 покритие
 • 360 degree convertible icon Играйте на стандартната конфигурация тип „лаптоп“ или се възползвайте от пълните 360° на пантата, като използвате машината в режим „таблет“, „поставка“ или „палатка“.
 • ROG XG mobile icon Налична е поддръжка на различни входящи връзки и подсилване на графиката с XG Mobile.
 • Audio icon Четири високоговорителя, система от микрофони за триизмерно улавяне на звука и поддръжка на Dolby Atmos® осигуряват кристално ясен звук.
NVIDIA GEFORCE RTX logo AMD RYZEN 6000 SERIES logo Xbox GAME PASS logo
ROG Flow X16 is the most powerful, convertible gaming laptop.

ОПТИМАЛЕН ГЕЙМИНГ ВЪВ ВСЕКИ РЕЖИМ

 • PC ГЕЙМИНГ

  Scenario image PC gaming with mouse
 • Controller-based gaming

  Scenario image stand mode gaming
 • Chilling

  Scenario image tablet mode with Twelve minute gaming inscreen
 • Multitasking
  while
  Gaming

  Scenario image tent mode gaming with XG mobile

ТРАНСФОРМАЦИЯ ЗА ВСЯКА СИТУАЦИЯ

Насладете се на преносимост и гъвкавост, без да жертвате геймърска мощ, с Windows 11 Pro. ROG Flow X16 се справя за секунди със задачите ви благодарение на до най-новите процесори AMD Ryzen™ 9 6900HS. Играйте с увереност с графична карта за лаптоп до NVIDIA® 3070 GeForce RTX™ 3070 Ti. Бъдете свободни да творите, стриймвате или играете, когато ви дойде настроението за това.

ПРОИЗ ВОДИ ТЕЛНОСТ

ROG Flow X16

 • Windows 11 Pro

  OS

 • До AMD

  Ryzen™ 9 6900HS

  Процесор

 • До NVIDIA® GeForce

  RTX™ 3070 Ti

  Графична Карта за Лаптоп

 • ДО

  2TB PCIe® 4.0

  SSD хранилище

 • UДо

  64GB 4800Hz

  DDR5 РАМ


 • MUX Switch

  Технология

GeForce RTX™30 Series

Серия GeForce RTX™ 30

Серията графични карти за лаптопи NVIDIA® GeForce RTX™ 30 захранва най-производителните в света лаптопи за геймъри и творци. Тя е създадена с Ampere – 2-рото поколение RTX архитектура на NVIDIA, за да ви осигури възможно най-реалистична графика с проследяване на лъчите и свръхмодерни функции с изкуствен интелект, като например NVIDIA DLSS. Освен това Max-Q Technologies се възползва от мощта на AI, за да направи тънките и високопроизводителни лаптопи по-бързи и по-добри от всякога.

MUX switch

MUX превключвател

Повечето съвременни геймърски лаптопи използват мощни, заделени графични чипове за оптимална производителност, но маршрутизират кадрите през вградената графична карта на процесора, преди да ги отведат до дисплея, за да пестят живота на батерията. Това пречи на основната графична карта да покаже пълните си възможности и именно затова включихме превключвателя MUX към всичките си модели ROG за 2022 г. Когато сте в съревнователна игра, можете да активирате режим за пряка връзка с графичната карта, който намалява забавянето и засилва производителността със средно 5 –10%.

XG mobile

Вдигнете нивото на играта си

За повече конски сили за вашите гейминг сесии и възможности за I/O свързване Flow X16 е съвместим с XG Mobile с графичната карта за лаптоп NVDIA GeForce RTX 3080 или тазгодишния модел AMD Radeon RX 6850M XT. XG Mobile е готова за всичко благодарение на вградения адаптер с мощност 330 W, допълнителните USB портове, DisplayPort, HDMI и Ethernet порт.

Dual SO-DIMM memory slot

Енергийноефективна DDR5 памет

С подсилването на капацитета до 64 GB, който обикновено е възможен при работните станции от най-висок клас, свръхбързата 4800 MHz памет дава възможност на Flow X16 да се справя с много задачи едновременно с лекота. И двата SO-DIMM са леснодостъпни за бъдещо надстройване.

upgradable SSD slot

Просторно хранилище

Игри, приложения и големи файлове се зареждат с космическа скорост със свръхбързия PCIe® 4.0 SSD диск. Хранилището с размер до 2TB предоставя предостатъчно място за творчески приложения, голяма библиотека с игри и, разбира се, професионалното ви портфолио. Вторият M.2 SSD слот поддържа до PCIe® 4.0 и RAID 0, което ви осигурява гъвкавост да добавите още капацитет за хранилището или да свържете отделен скреч диск за подобрени творчески процеси.

GEFORCE RTX

СЪВЪРШЕНО ИЗЖИВЯВАНЕ

 • NVIDIA DLSS

  ПОДОБРЕНА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ С AI

  NVIDIA DLSS осигурява на игрите скорост при качеството на изображенията без конкуренция. Разгледайте настройките и разделителната способност за още по-добро визуално изживяване.

 • NVIDIA Ray tracing

  ОЩЕ ПО-ЗАВЛАДЯВАЩО ИЗЖИВЯВАНЕ

  Ray Tracing е свещеният Граал на красивата графика. То симулира начина, по който светлината пада и се пречупва в реалния свят, за да създаде възможно най-реалистичната и завладяваща картина както за геймъри, така и за творци – с изключителна ефективност благодарение на 2-рото поколение RT ядра.

 • NVIDIA Max-Q

  ОПТИМИЗИРАНА МОЩ И ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ

  NVIDIA Max-Q е пакет от технологии, ръководени от изкуствен интелект, които целят да оптимизират лаптопите, за да могат да предоставят висока производителност в малък корпус.

ROG Flow X16 се възползва от годините опит на Intelligent Cooling и смело разширява границите на възможностите на свръхпреносимите лаптопи. Нашата технология Frost Force и уникалният радиатор Pulsar Heatsink издигат X16 от просто тънък и лек до нивото на истинска геймърска машина. Сместа с течен метал на Thermal Grizzly, уникалният термален модул с три вентилатора и възможността да работи съвсем тихо с технологията 0dB за охлаждане с въздушен поток в корпуса поддържат Flow X16 оптимално охладен.

ROG Flow X16 cooling process

laptop chassis keyboard parts Motherboard Pulsar heatsink Frost force cooling tri-fan module 5 copper heatpipes three dust filter laptop chassis
 1. Филтър за прах

 2. 5 термотръби за
  пълно разсейване
  на топлината

 3. Pulsar
  Heatsink

 4. Frost Force
  Tri-fan Thermal
  Module

 5. Течен Метал

ОХЛАЖ ДАНЕ


 • Frost Force

  Технология


 • Pulsar

  Heatsink

 • Thermal

  Grizzly

  Течен Метал


 • 0dB Амбиентно

  Охлаждане

Frost force Technology tri-fan

Технология Frost Force

В сърцето на всеки добър лаптоп стои доброто охлаждане. Нашата нова технология Frost Force насочва въздуха през прецизно проектирани отвори в корпуса, като изпраща въздушния поток право към вътрешните компоненти, за да ги поддържа охладени при всякакви условия. Трети допълнителен вентилатор спомага за отвеждането на още повече топлина от графичната карта към радиатора, като така машината остава охладена по време на продължително видео рендиране или дълги гейминг сесии.

Copper heatsink with dense fins closeup

Pulsar Heatsink

X16 може да се похвали с 330 радиаторни ребра, като всяка група е обградена от свръхтънки 0,1-милиметрови медни ребра. Това дава възможност за по-голяма гъстота с по-малко въздушно съпротивление и обща площ от 110 902 мм². Тази изцяло медна конструкция преминава в Pulsar Heatsink – радиатор с два пъти по-голям размер от стандартен радиатор, който покрива цялата задна част машината.

Dust filter in front of fans

Филтър за прах

Представен за първи път при Zephyrus G14, ROG Flow X16 разполага с прахов филтър на всмукателните си отвори. Прахът и влакната могат да се съберат във вътрешността на машината, да задържат топлина и да доведат до влошаване на производителността с течение на времето. Филтърът помага да се задържи прахът навън, позволявайки на CPU и GPU да дишат по-лесно за години плавна и стабилна работа.

*Internal testing in a simulated dusty environment
Arc Flow Fans with curved blades closeup

Вентилатори Arc Flow™

Нашите вентилатори Arc Flow Fans™ са с 84 специално закривени пера, за да постигнат максимално голям въздушен поток при минимални нива на шум. Перата с променяща се дебелина, които се изтъняват до едва 0,2 мм при върха, редуцират турболентността, като вентилаторът завихря въздух посредством центробежна сила и ви осигуряват цялостно по-тиха работа.

*Подобрения на въздушния поток в сравнение с дизайна на вентилатора ROG със 71 лопатки, както е тествано вътрешно от ASUS.
Variable Blade Thickness design

Дизайнът с варираща дебелина на перата

Нашите вентилатори използват пера с варираща форма и дебелина, при които плавно се преминава от зона с висок към зона с нисък натиск, преди да се изтласка въздуха. Това намалява турболентността и максимално увеличава ефективността на въздушния поток в сравнение с традиционния дизайн на перата на вентилаторите. Този патентован нов дизайн е възможен благодарение на технологиите за обработка на материала LCP (течнокристален полимер), които дават възможност за създаване на свръхтънки, но силни пера, които загребват повече въздух.

Liquid Metal applied on CPU closeup

Течен метал

Сместа с течен метал на Thermal Grizzly понижава температурата на процесора с до 10°C в сравнение със стандартните термални пасти. Поставянето на сместа върху процесор е деликатна работа, но ROG предлага специализираното оборудване, което автоматизира процеса с механична точност. Освен това е налична патентована вътрешна преграда, която задържа сместа.

Heatpipe module closeup

5 термотръби за пълно разсейване на топлината

5 термотръби отвеждат топлината далеч не само от процесора, графичната карта и VRAM, но и от електроснабдяващата ги VRM мрежа. Понижаването на температурата на тези компоненти спомага за подобряването на стабилността и надеждността във времето.

0dB stopped fan

0dB охлаждане с въздушен поток в корпуса

Насладете се на истински тиха технология за охлаждане с 0dB Ambient Cooling. При тихия работен режим (Silent) охладителната система изключва всички вентилатори по време на ежедневните задачи и пасивно разсейва топлината. Така се разсейвате по-малко и можете да се концентрирате върху работата си или да се потопите във филма, който гледате. Ако температурата на процесора или графичната карта се покачи, вентилаторите автоматично ще се включат.

NEBULA HDR ДИСПЛЕЙ

Mini LED позволява по-дълбок контраст и по-висока яркост в сравнение с традиционните LED дисплеи, като така изображенията се открояват на екрана. Пригответе се да бъдете омагьосани от цветове с 100% DCI-P3 покритие, 1100 нита пикова яркост и 512 локални зони на затъмняване на зашеметяващия VESA DisplayHDR™ 1000 панел.

ROG Flow X16 showcasing high quality display

ДИС ПЛЕЙ

 • 16:10

  Съотношение

 • Mini LED

  Панел

 • 1100 nits

  Пикова яркост

 • 165Hz/3ms

  Честота на опресняване

 • QHD

  Разделителна способност

 • 100% DCI-P3

  Цветова гама като за кино

Nebula HDR Engine

Nebula HDR

Нашият Nebula HDR Display™ се захранва от AMLED технология на AUO и собствен алгоритъм за подсветка на ROG. Тази технология за адаптивно управление използва обработка на изображенията, както и динамично затъмняване и усилване, за да създаде хиперточно локално затъмняване, което намалява ефекта на разцъфтяване, наблюдаван при някои HDR панели. С увеличената плътност на Mini LED съдържанието ви ще изглежда по-живо от всякога.

Dolby Vision® Technology image and icon

Dolby Vision® Technology

Сцена след сцена, кадър след кадър, Dolby Vision® подобрява всяка мултимедия. Тази технология подобрява стандартните HDR 4K видеоклипове, като динамично коригира визуализацията, за да бъде всяка картина по-наситена, по-ярка и по-живописна. Творците могат да снимат и обработват своите стриймове, видео материали и друго съдържание във формати, които са често използвани от професионалистите в бранша.

Pantone® Color Validation image and icon

Pantone® Color Validation

Всеки IPS дисплей е фабрично калибриран, за да гарантира, че цветовете му съответстват на палитрата на Pantone®. Художниците, дизайнерите и всички други творци могат да обогатят портфолиата си с висококачествено съдържание и да се насладят на по-детайлна графика в любимите си игри – всичко това на една машина.

100% DCI-P3 Color Coverage

100% DCI-P3 Color Coverage

Въпреки че sRGB цветовото пространство е стандарт за повечето цифрови визуализации, то представлява само около 75% от DCI-P3 спектъра, използван за професионално създаване на филми. Дисплеите с пълно DCI-P3 покритие предлагат широка цветова гама и богати цветове и ви позволяват да гледате филми и други медии точно по начина, по който са предназначени да бъдат изживени.

Adaptive-Sync Technology on and off comaprison

Технология за адаптивна синхронизация

Нищо не пречи на концентрацията в игра така както накъсването и засичането. Процесорите обработват кадрите с променлива честота, но дисплеите обикновено се обновяват със стабилно темпо и това може да наруши синхрона между двете, което води до видимо засичане и артефакти, което неизменно ви разсейва. Чрез адаптивната синхронизация честотата на обновяване на дисплея се нагажда на кадровата честота на процесора, за да бъдат елиминирани визуалните накъсвания, да се сведе до минимум насичането и да се намали забавянето между действието и визуализацията. Пригответе се за геймплей, който не само изглежда, но и се усеща повече от реалистичен.

HDR versus SDR image with DisplayHDR 1000 icon

DisplayHDR™1000

Поддържа HDR технология в много степени на осветеност (до 1000 cd/m2), за да осигури огромно разнообразие от цветове и по-голям контраст в сравнение с традиционните монитори. Най-ярките бели и най-наситените тъмни нюанси показвате детайли, както никога досега. Мониторът осигурява визуализиране на контраст, заслужил сертификат DisplayHDR™ 1000. За да бъде подсигурена точността на цветовете, всеки монитор ROG е предварително фабрично калибриран.

Gorilla Glass 3 closeup

Gorilla Glass 3

16-инчовият сензорен дисплей е кален с Corning ® Gorilla Glass. Играйте, използвайте и докосвайте дисплея с увереност, че той е снабден с водещи в индустрията защити срещу надраскване и износване с ежедневната употреба – всичко това, без да се прави компромис с качеството на изображението и прецизността на цветовете.

БЕЗГРАНИЧНА ГЪВКАВОСТ

Flow X16 е проектиран за многофункционалност. За да се насладите на традиционен компютърен гейминг, свържете любима мишка като допълнение към клавиатурата. . Клавиатурата – с N-Key Rollover, потъване на клавишите от 1,7 мм и зонално RGB осветяване с поддръжка на Aura Sync, разполага със същите премиум функции като тази на лаптоп ROG. Когато се използва в режим „таблет“, 16-инчовият сензорен дисплей дава възможност за безпроблемно наслаждаване на любимите ви мобилни заглавия и игри със сензорно управление. За поддържаните игри X16 се свързва безпроблемно с безжични контролери и извежда преносимия гейминг на съвсем ново ниво. Сдвоете до четири контролера и поставете X16 в режим „палатка“ за co-op сесии на дивана у вас или у приятел. Няма значение как играете, Flow X16 ще се приспособи към стила ви.

 • Зонално

  Осветяване на Клавиатурата


 • Безжична

  Геймпад

  Връзка

 • MPP2.0

  Stylus

  Поддръжка

ROG Flow X16 laptop XG mobile XG309CM monitor ASUS stylus controller and ROG peripheal on the gaming desk

ГЪВ КА ВОСТ

1.7mm Travel Distance keyboard switch closeup


1.7mm

Ход на клавиша

Four gaming hotkeys product closeup

Четири Гейминг

БЪРЗИ КЛАВИША

С Функция за Макроси

X16 keyboard closeup


N-Key

Rollover

ПОЧУВСТВАЙТЕ РИТЪМА

Наслаждавайте се на превъзходен звук, където и да сте. Звукът от четири високоговорителя, подсигурен от Dolby Atmos, ви поставя в центъра на действието. Увеличете звука и се насладете на повече мощ и динамика благодарение на високоговорителите с интелигентно усилване. Двупосочната технология с AI за премахване на шума поддържа чисти входящия и изходящия звук, като така стриймовете, чатовете и записите ви са по-ясни от всякога. Филтрирайте нежелания шум и се уверете, че ще чувате идеално творческите идеи.

АУ ДИО

УЕБ КАМЕРА

ROG Flow X16

 • Smart Amp

  Високоговорители

 • Двупосочно

  Премахване на Шума с AI

  Технология

 • Завладяващ

  Четири Високоговорителя

  Сетъп

X16 3D Mic Array

3D Масив От Микрофони

Три режима за интегрирания микрофонен масив ви дават възможност за по-добър контрол на звука. Кардиоидният режим улавя звука точно пред лаптопа, като същевременно минимизира влиянието отзад, което го прави идеален за стрийминг и игри. Стерео режимът използва десния и левия канал, за да запише по-широк звуков пейзаж за музика на живо или други поглъщащи преживявания. Режимът Omnidirectional улавя звука от всички посоки еднакво за по-ясни групови конферентни разговори

Two-way AI Noise Cancelation

Двупосочно отменяне на шума от AI

Нашата усъвършенствана технология за двустранно премахване на шума AI работи с всяко входно устройство, като ви позволява да премахвате шума както от собствения си микрофон, така и от входящите емисии. Освен това тя работи с централния процесор, което освобождава графичния процесор за постигане на по-високи FPS. Настройките за шумопотискане могат дори да бъдат персонализирани за всяка програма, като филтрират специфични приложения като гласов чат, без да засягат звука на играта, който искате да остане незасегнат.

Dolby Atmos Immersive Sound highlight quad speaker location

Потапящ звук Dolby Atmos

По-богатият звук ви въвлича по-дълбоко в играта и медиите. Виртуалният 5.1.2-канален съраунд звук, задвижван от Dolby Atmos, подобрява пространственото потапяне с по-нюансирани, многопластови звукови ефекти, които можете да оптимизирате със специално настроени предварително режими за филми и игри.

Infrared Camera 3DNR closeup

Инфрачервена камера 3DNR

Инфрачервената камера осигурява безпроблемно отключване с поддръжка на Windows Hello, дори при слаба светлина.

ИГРАЙТЕ КАТО ПРОФЕСИОНАЛЕН ГЕЙМЪР, ДОРИ КОГАТО СТЕ НА ПЪТ ИГРАЙТЕ КАТО ПРОФЕСИОНАЛЕН ГЕЙМЪР, ДОРИ КОГАТО СТЕ НА ПЪТ ИГРАЙТЕ КАТО ПРОФЕСИОНАЛЕН ГЕЙМЪР, ДОРИ КОГАТО СТЕ НА ПЪТ
 • ROG Flow X16 laptop in ROG archer backpack ready to go

  PORTABILITY

 • ROF Flow X16 laptop with 240W adapter and a ROG 100W USB-C Adapter

  FAST
  CHARGING

  • 50% ЗА 30 МИНУТИ

   БЪРЗО ЗАРЕЖДАНЕ

   ТЕХНОЛОГИЯ

  • КОМПАКТЕН

   100W USB TYPE-C

   АДАПТЕР

 • ROG Flow X16 with ROG Rapture GT-AXE11000 router WiFi 6E ready

  WIFI 6E

  • WIFI 6E logo

   До

   3X

   По-бърз от WiFi 5

ВИНАГИ СВЪРЗАНИ

ROG Flow X16 разполага с всички портове, нужни на професионална работна или геймърска станция. Можете да свържете няколко дисплея или телевизор. Можете да използвате любимите си USB аксесоари. Не ви е достатъчно? Свържете ROG XG Mobile с нашия ексклузивен интерфейс, за да подобрите графичната производителност и да се възползвате от допълнителните портове. Многообразието от възможности ви помага да постигате повече във всякаква ситуация.

ROG Flow X16 showing the left side IO ports ROG Flow X16 showing the right side IO ports

СВЪР ЗА НОСТ

 1. Четец на MicroSD карти
 2. 2 x USB 3.2 Gen 2 Type-A
 3. 3.5mm Комбиниран
  Аудио Жак
 4. Ексклузивен интерфейс с
  PCIe 3.0 x8 и
  USB 3.2 Gen 2 Type-C
 5. USB 3.2 Gen 2 Type-C с
  DisplayPort™ 1.4a и Power Delivery*
 6. HDMI 2.0b
 7. Захранване
* Предлагането на Power Delivery може да варират според региона

ОБЕДИНЕНИ НАСТРОЙКИ НА СИСТЕМАТА И ПЕРСОНАЛИЗИРАНЕ

ROG Flow X16 with different inscreen
Armoury Crate dashboard inscreen
Armoury Crate Game Visual inscreen
Armoury Crate Scenario Profiles inscreen
Xbox Game pass inscreen

СОФТ УЕР

 • Armoury Crate
 • Game Visual
 • Scenario Profile
 • Discover Your Next Favorite Game
 • Armoury Crate

  ROG Armoury Crate събира основните настройки на осветяването и системата на едно място за бърз и лесен достъп. Можете да задавате и персонализирате профили Scenario Profiles, които правят автоматични корекции, щом пуснете любимите си заглавия.

 • Game Visual

  Софтуерът ROG GameVisual предлага шест експертно настроени графични режима, които целят да оптимизират зрителното ви преживяване при определени игрови жанрове. Например режимът за шутъри от първо лице (FPS) подобрява видимостта в затъмнена обстановка и прави разпознаването на дебнещи в тъмното противници по-лесно. Използвайте GameVisual, за да подобрите изживяването си във всяка игра от колекцията си.

 • Scenario Profile

  Автоматичното превключване между режимите Silent, Performance и Turbo е само малка част от Scenario Profiles. Можете да задавате специфични за всяко приложение предпочитания за ключови настройки на системата, като конфигурацията на осветлението, дали клавишът Windows или сензорният пад да са активни, както и кой профил в GameFirst VI и Sonic Studio III да се използва. Armoury Crate мигновено прилага най-подходящите корекции според текущата ви задача и можете да конфигурирате всеки профил така, както ви харесва.

 • Discover Your Next Favorite Game

  Играйте повече от 100 висококачествени игри с приятели на компютър, конзола, телефон или таблет срещу ниска месечна такса с Xbox Game Pass.* Към платформата непрестанно се добавят нови заглавия и винаги ще имате нещо ново, което да играете.

Характеристики

Вид лаптоп 2-in-1 convertible
Подходящ за Сериозен гейминг
Цвят Черен
Серия ROG Flow X16 GV601 (2023)
Процесор Intel Core i9-13900H (14-ядрен, 20-нишков, до 5.40GHz, 24MB Кеш)
Оперативна памет
Видео карта NVIDIA GeForce RTX 4070 (8GB GDDR6)
Памет
Екран
Оптично устройство
Usb type-c 1x Thunderbolt 4, 1x USB Type-C (с DisplayPort )
Usb type-a 2x USB 3.1
Hdmi HDMI 2.1
Допълнителни функции 1x ROG XG Mobile Interface порт, ASUS PEN (SA203-MPP2.0)
Свързаност Wi-Fi 6E 802.11ax, Bluetooth 5.2
Батерия 4-клетъчна
Тегло 2.20 кг.
Операционна система Microsoft Windows 11 Pro (64-битова)
Антивирусна
Usb хъб
Гаранция
Офис програма
Четец за карти памет Да
Жак за микрофон/слушалки Да
LAN порт Не
4G/5G модул Не
Kensington lock Не
Четец за пръстови отпечатъци Не
Подсветка на клавиатурата Да

Оторизирани сервизи

Списък с оторизирани фирми, които сервизират този модел. При проблем може да се обърнете към тях.