ASUS TUF Gaming F15 FX507ZC4-HN007

 • Може да добавите 2299 точки с покупката на този продукт. Вижте повече

Кратко описание

изчерпан
Цена: 2299лв.

Основни характеристики

 • Intel Core i7-12700H
 • NVIDIA GeForce RTX 3050
 • от 16GB до 64GB DDR4
 • от 1TB SSD NVMe до 3TB SSD NVMe
пълни характеристики
 • Intel Core i7-12700H (14-ядрен, 20-нишков, до 4.70GHz, 24MB Кеш)
 • NVIDIA GeForce RTX 3050 (4GB GDDR6)
 • 1TB SSD NVMe
 • 15.6-инчов (39.62 см.) - 1920x1080 (Full HD), 144Hz IPS матов
 • LAN 10/100/1000 Мбит/сек, Wi-Fi 802.11ax, Bluetooth 5.2
 • 24 месеца международна гаранция

Подобни продукти от ASUS

Two TUF Gaming F15's, back-to-back with large monoliths in the background.

ASUS TUF GAMING F15

Механизирана издръжливост.
Гениалност във всяка битка.

tag of NVIDIA GeForce Rtx tag of Xbox GamePass

ИЗЦЯЛО НОВ ДИЗАЙН

Корпусът на модел 2023 година беше препроектиран и е вече 4,5% по-малък от предходния дизайн. Предлагат се два цветови варианта, като при всеки местоположението на логото е различно. Моделът Jaeger Gray е украсен с големи, изваяни с лазер детайли, а логото на Mecha Gray е щамповано върху капака. Четирипосочните индикатори се виждат дори когато капакът е затворен, а сензорният пад е украсен със стилизирано лого на TUF в единия ъгъл.

View of the lid of the TUF Gaming F15, with emphasis on the embossed logo. Similar view of the TUF Gaming F15, with emphasis on the TUF Gaming logo.
Extreme close-up view of the TUF Gaming logo.

НЕНАТРАПЧИВ ДИЗАЙН

Дизайнът на горния капак е изчистен и прецизиран. Моделът Jaeger Gray е украсен с големи, изваяни с лазер детайли, а логото на Mecha Gray е щамповано върху капака. И двете опции са с дизайн в биотехнологичен стил.

Top-down view of the TUF Gaming F15, with keys illuminated with yellow RGB.

ЯСЕН КОНТРОЛ

Дизайнът на платформата на клавиатурата също е променен в духа на естетиката на биотехнологичните анимации. Предупредително съобщение, вдъхновено от вселената на TUF Gaming, ви поставя на пилотското място, а големият сензорен пад предоставя достатъчно свобода при управлението на геймърската ви машина.

Extreme close-up of the four-way indicators.

ДАННИ ЗА СЪСТОЯНИЕТО

Четирипосочните индикатори, вградени в платформата на клавиатурата, дават възможност да следите ключова системна информация само с поглед.

Extreme close-up of the trackpad.

ТИТАНИЧЕН СЕНЗОРЕН ПАД

TUF Gaming F15 продължава традицията на големите сензорни падове като един от основните начини за управление. Лесно можете да сърфирате в нета, да преглеждате документи и все пак да имате достатъчно място да подпрете дланите си, докато пишете.

background of Control Part background of Control Part background of Control Part

СВЕТЪТ НА ВЪРХА НА ПРЪСТИТЕ ВИ

Extreme close-up of the keyboard deck, with the keys illuminated in yellow.
4 Бързи Клавиша
Зонално RGB Осветяване
Mini-LED RGB
Подсветка На Клавиатурата
1.7мм Ход на Клавиша

Въоръжете се с клавиатура в настолен стил, оптимизирана за гейминг. Еднородната Mini LED RGB подсветка ви дава възможност бляскаво да изразите уникалния си стил, а откроените клавиши W, A, S и D са лесни за намиране само с бърз поглед и в готовност да отведат героя ви навсякъде, като избрани модели предлагат и нов, приглушен вид. Технологията Overstroke задейства изпращането на сигнала при лек натиск на клавишите, като така осигурява бърза реакция и безпроблемен контрол. Подобаващо за TUF, всеки клавиш е с изумителната издръжливост, равняваща се на 20 милиона натискания, и осигурява превъзходна и дългосрочна надеждност и точност.

ГОТОВ ЗА ВСИЧКО

Скачайте в екшъна с TUF Gaming F15. Стриймвайте и изпълнявайте много задачи наведнъж с до 13-то поколение процесор Intel® Core™ i9-13900H и до 32 GB 4800 MHz DDR5 RAM с Windows 11. Възползвайте се от пълните възможности за гейминг производителност на графичната карта за лаптоп до NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 със специален MUX превключвател. Когато библиотеката ви с игри се запълни, празният слот M.2 NVMe за SSD улеснява разширяването на капацитета.

* Базовата конфигурация е 1 x PCIe Gen 4x4 слот за SSD

Windows 11 Pro Опционално
13то поколение Intel® Core™ i9-13900H Процесор
До NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 Графична Карта за Лаптоп
До 2TB SSD NVMe® PCIe®
До DDR5-4800MHz RAM *Варира според модела
MUX Switch with NVIDIA Advanced Optimus
Artist's rendering of an Intel® branded CPU.

ПОДСИЛЕТЕ ИЗЖИВЯВАНЕТО СИ

Играйте, предавайте поточно и правете повече с невероятни скорости с процесор Intel® Core™ i9-13900H до 13-то поколение. Тези високопроизводителни процесори са проектирани да предоставят игри на ниво ентусиасти на по-малки, по-тънки и по-преносими устройства от всякога. С цялостно охлаждане, този 14-ядрен процесор с 20 нишки може да се справи дори с най-тежките натоварвания.

2D wireframe of two PCIe Gen 4 NVMe SSDs, on a black background.

РАЗШИРЯЕМО СЪХРАНЕНИЕ

Игрите и приложенията се зареждат по-бързо от всякога на NVM Express® (NVMe®) SSD диска. Ускореното зареждане на всичките ви програми означава, че ще прекарвате по-малко време в чакане и повече време в играене. Носете любимите си заглавия, когато сте на път, с PCIe® хранилището с капацитет до 2TB или добавете втори диск чрез достъпния M.2 SSD слот за още терабайти игри.

2D wireframe of a single stick of DDR4-3200MHz RAM on a black background.

ПОВЕЧЕ МНОГОЗАДАЧНОСТ

До 32 GB двуканална DDR4-3200Mhz памет прави всичко бързо и гладко, от ежедневна многозадачност до тежко изобразяване на мултимедия. Високопроизводителната RAM памет ви позволява безпроблемно да превключвате между игри, стрийминг и сърфиране в мрежата, за да можете да останете фокусирани върху действието без забавяне.

*Конфигурацията варира според държавата

ИЗУМИТЕЛНА ГРАФИКА

До NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 Графична Карта за Лаптоп
TGP До 140W

С мощта на NVIDIA DLSS 3, свръхефективната архитектура Ada Lovelace и Max-Q Technologies. С графична карта за лаптоп до NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 с макс. TGP от 140 W, която надеждно осигурява голям брой кадри в секунда при много съвременни игри, дори при 1440p.

Лаптопи със серията GeForce RTX 40

Отвъд дефиницията за скорост за геймъри и творци

 • Rendering of a character in armor, with multiple frames behind showing the same figure.

  Производителност с AI и
  реалистична графика*

  Направете квантов скок в производителността на игри и творчески приложения чрез захранваната от изкуствен интелект технология DLSS 3 и постигнете реалистични виртуални светове с пълно проследяване на лъчите.

 • Snapshot of popular game titles with their cover art.

  Скорост за идеите ви

  NVIDIA Studio ще отведе творческите ви процеси до следващото ниво. Отключете ускоряване чрез RTX и AI в най-популярните творчески приложения, драйверите на NVIDIA Studio за максимална стабилност и цял набор от ексклузивни инструменти за по-бързо реализиране на творческите ви идеи.

 • Artist’s rendering of a GPU and CPU communicating.

  Оптимизирана мощ и
  производителност

  NVIDIA Max-Q е разширен пакет от технологии, ръководени от изкуствен интелект, които целят да оптимизират вашата система за върхова ефективност. Това позволява създаването на свръхбързи лаптопи, които са тънки, тихи и с дълъг живот на батерията.

* Изображението от Cyberpunk 2077, направено на настолен компютър с включен новия режим Ray Tracing: Overdrive Mode, е само с илюстративна цел. Действителната производителност варира според системата.

NVIDIA® Advanced Optimus

NVIDIA®
Advanced Optimus
Средно 5-10% По-добра Производителност

С NVIDIA® Advanced Optimus и MUX превключвателя лаптопът автоматично превежда кадрите от дискретната графична карта направо до дисплея, като пропуска вградената графична карта. Това маршрутизиране подобрява ефективността с 5 – 10% в сравнение с машини без MUX превключвател и ви осигурява възможно най-доброто геймърско изживяване – всичко това, без да се налага да натискате нещо. Автоматичното превключване също така пести заряд на батерията, тъй като може динамично да превключва между дискретната графична карта, която консумира много енергия, и вградената, която е много по-пестелива. Няма значение какво правите, машината ви ще превключи към най-оптималния режим, без да е нужно да си мръднете пръста.

Artist's simplified diagram of a CPU, GPU, and MUX Switch routing the display signal to the laptop display.
background of Thermal Part.

ИЗДУХАЙТЕ
КОНКУРЕНЦИЯТА

Процесорите с голям брой ядра генерират повече топлина, когато работят на пълни обороти. TUF Gaming F15 е въоръжен с два вентилатора Arc Flow Fans™ с по 84 пера, така че да се справи с мощта на своя процесор. Новият дизайн с променлива дебелина постига две неща – увеличава силата, като същевременно намалява турболентността, и подобрява ефективността на охлаждането, без да увеличава нивата на шум. Заедно с 4 въздухоотвода и 5 термотръби моделът TUF Gaming F15 за 2023 г. поддържа интериора охладен и при най-тежките игри.

Под 40 dB В Режим Performance
До 4 Въздухоотвода
До 5 Термотръби
0 dB Амбиентно Охлаждане
Under 40 dB Performance Mode
Up to 4 Exhaust Vents
Up to 5 Heatpipes
0 dB Ambient Cooling

Arc
Flow Fans™

Arc Flow Fans™

Тънкият корпус означава малко място за охладителната система, затова подобрихме всеки аспект на вентилаторите Arc Flow Fans™. Всеки вентилатор разполага с 84 пера, чиято дебелина варира от основата до върха с цел постигане на максимален въздушен поток.

До 13% Повече въздушен поток
84 Пера

Издухайте топлината

4 специални изпускателни отвора гарантират, че топлият въздух излиза лесно от машината.

Още по-добър въздушен поток

До 5 топлинни тръби помагат за ефективното разсейване на топлината от процесора и графичната карта към вентилаторите Arc Flow Fans™.

background of Display Part.

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НИЩО

QHD
165Hz
DCI-P3
100%
icon of NVIDIA® G-SYNC
TUF Gaming F15, with the game Watch Dogs Legion on screen.
G-SYNC On

Поддържайте скорости като за професионалисти с QHD 165 Hz панел. Благодарение на G-SYNC честотата на обновяване на дисплея се синхронизира с изходната мощ на графичната карта, за да се редуцира забавянето, да се сведе до минимум насичането, да се елиминират визуалните накъсвания и да се постигне свръхплавен и реалистичен геймплей. QHD панелът разполага със 100% DCI-P3 цветова гама, която възпроизвежда цветовете точно както е искал създателят. При изумителното съотношение екран/корпус от 80% видеоклиповете и игрите са по-внушителни, без да се жертва преносимост.

БЕЗОПАСНО СВЪРЗВА ВЪВ ВСЯКАКВА СИТУАЦИЯ

Kensington® Lock

USB 3.2 Gen1 Type-A

Захранване

RJ45

HDMI 2.1

Thunderbolt™4 с DP 1.4

USB 3.2 Gen2 Type-C® с Power
Delivery и DP 1.4

USB 3.2 Gen1 Type-A

Комбиниран аудио жак

Независимо какъв е сетъпът ви TUF Gaming F15 поддържа всички връзки стабилни. Специализираният HDMI 2.1 порт е допълнен от два USB Type-C с поддръжка на DisplayPort, както и от мощта и многофункционалността на Thunderbolt™ 4. Бързата и надеждна Wi-Fi 6 (802.11ax) връзка гарантира, че ще бъдете онлайн и продуктивни навсякъде, където има съвместима мрежа. Също така можете директно да се свържете с Ethernet за скорости в гигабитове.

background of Portability Part.

ПОЕМЕТЕ КОНТРОЛ

ПОЕМЕТЕ КОНТРОЛ

90 Wh батерия заедно с енергоефективния 13-то поколение процесор Intel® Core™ осигуряват достатъчна издръжливост за часове сърфиране в нета и видео възпроизвеждане. Поддържа се технологията за бързо зареждане, с която машината възвръща 50% от заряда си само за 30 минути.

* Животът на батерията може да варира в зависимост от системната конфигурация.

До 90Wh Батерия
50% за 30 минути Технология За Бързо Зареждане

ЧУВАЙТЕ ВСИЧКО

Dolby Atmos
Hi-Res Аудио Сертифициране
Двупосочната технология с AI За Премахване на Шума

Двата високоговорителя с Dolby Atmos гарантират звук с изумителни детайли. Hi-Res звукът гарантира, че в слушалките си ще чувате музиката точно така, както музикантът е искал да бъде чута. Двупосочната технология с AI за премахване на шума поддържа входящата и изходящата комуникация необезпокоявана от страничен шум и ви позволява да се концентрирате върху разговора си.

TUF Gaming F15, with an artist's representation of EQ balance in the background.
background of Durability Part.

ЗДРАВИНА ПО ВОЕНЕН СТАНДАРТ

TUF Gaming F15, with a rock being broken on the corner of the chassis but the machine shrugging off the impact.
 • icon of something drop down.
 • icon of something be shaking intensely
 • icon of the weather be hot
 • icon of the weather be cold
 • icon of the atmosphere be humidity

За да заслужат честта да се наричат TUF Gaming, лаптопите трябва да оцелеят щателните тестове MIL-STD-810H*. Тестовите устройства се подлагат на изпускания, вибрации, влажност и екстремни температурни условия, за да се гарантира надеждността им. Можете да разчитате на F15 и в най-неблагоприятните услови, защото той е повече от способен да устои на случайните удари и инциденти в ежедневието ви.

THE ULTIMATE
COMMAND CENTER

Xbox Game Pass Ultimate

Promotional rendering of Xbox Game Pass titles, with Halo and Microsoft Flight Simulator featured among others.

Играйте повече от 100 висококачествени игри с приятели на компютър, конзола, телефон или таблет срещу ниска месечна такса.* Към платформата непрестанно се добавят нови заглавия и винаги ще имате нещо ново, което да играете.

* Важат правила и изключения. Периодично каталогът с игрите се променя според региона и устройството. За повече подробности вижте xbox.com/gamepass и https://www.ea.com/eaplay/terms. Изисква съвместим контролер (продава се отделно), поддържано устройство и приложение Xbox Game Pass; виж системните изисквания. Системните изисквания варират според играта; мащаби на производителност със системи от по-висок клас.
* Логото на EA и Battlefield са търговски марки на Electronic Arts Inc. © FIFA е авторско право и/или търговска марка на FIFA. Всички права запазени. Произведено по лиценз от Electronic Arts Inc. STAR WARS © & TM 2019 LucasfilmLtd. Всички права запазени.

View of the main screen of Armoury Crate, with diagnostic information on screen.

Софтуерът Armory Crate обединява управлението на системата и осветлението в една лесна за използване програма. Неговите обширни опции за персонализиране ви позволяват да персонализирате естетическите ефекти, да настройвате фино профилите на играта и да регулирате аудио настройките, за да отговарят на вашите предпочитания. Със Scenario Profiles можете да дефинирате и персонализирани предпочитания, които автоматично коригират производителността и други опции, когато стартирате любимите си приложения и игри. С Armory Crate поемате пълен контрол върху изживяването си.

Характеристики

Вид лаптоп Notebook
Подходящ за Умерен Гейминг
Цвят Сив
Серия TUF Gaming F15 FX507
Процесор Intel Core i7-12700H (14-ядрен, 20-нишков, до 4.70GHz, 24MB Кеш)
Оперативна памет
Видео карта NVIDIA GeForce RTX 3050 (4GB GDDR6)
Памет
Екран
Оптично устройство
Usb type-c 1x Thunderbolt 4, 1x USB Type-C
Usb type-a 2x USB 3.0
Hdmi HDMI 2.0b
Клавиатура БДС кирилизация
Свързаност LAN 10/100/1000 Мбит/сек, Wi-Fi 802.11ax, Bluetooth 5.2
Батерия 4-клетъчна
Тегло 2.20 кг.
Операционна система
Антивирусна
Usb хъб
Гаранция
Защита при Счупване и Намокряне
Офис програма
Четец за карти памет Не
Жак за микрофон/слушалки Да
LAN порт Да
4G/5G модул Не
Kensington lock Да
Четец за пръстови отпечатъци Не
Подсветка на клавиатурата Да

Оторизирани сервизи

Списък с оторизирани фирми, които сервизират този модел. При проблем може да се обърнете към тях.