ASUS Vivobook Pro 15 OLED KM3500QA-OLED-LNF511

Кратко описание

изчерпан
Стара цена: 1599лв. Цена: 1399лв. спестявате 200лв. (-12%)

Основни характеристики

 • AMD Ryzen™ 5 5600H
 • AMD Radeon™ Graphics
 • 8GB DDR4
 • от 512GB SSD NVMe до 2TB SSD NVMe
пълни характеристики
 • AMD Ryzen™ 5 5600H (6-ядрен, 12-нишков,3.30 - 4.20GHz, 16MB Кеш)
 • AMD Radeon™ Graphics (споделена памет)
 • 512GB SSD NVMe
 • Wi-Fi 802.11ax, Bluetooth 5.0
 • 24 месеца международна гаранция

Подобни продукти от Asus

ASUS Vivobook Pro 15 OLED

Вижте истинските си цветове

Той е ярък. Той е цветен. Той е Vivobook Pro 15 OLED и ще разкрие истинските ви цветове на света. Благодарение на изумителния си 15-инчов NanoEdge FHD OLED1 дисплей и възхитителния си звук, сертифициран от Harman Kardon, Vivobook Pro 15 OLED ще завладее съзнанието ви каквото и да правите – работни задачи или гейминг. Мощта на свръхстилния Vivobook Pro 15 OLED идва от най-новия модел мобилни процесори AMD Ryzen™ 9 5900HX, графични карти NVIDIA® GeForce® RTX™ 3050, охладителната система с два вентилатора и свръхбързата Wi-Fi 6 връзка. Този лаптоп ще ви помогне да достигнете истинския си потенциал.

15.6” FHD OLED ДИСПЛЕЙ

1920 X 1080 FHD резолюция, 100% DCI-P3 цветова гама

Windows 11 Pro

До

Ryzen™ 9 5900HX

мобилен процесор AMD
NVIDIA®

GeForce® RTX™ 3050

поддържа NVIDIA Studio Driver

16GB

3200 MHz DDR4

1TB

PCIe® SSD

Охладителна система с два вентилатора и ASUS IceCool Plus

термална технология

Многоцветен корпус

Quiet Blue/Cool Silver

63 Wh

батерия с голям капацитет

Вход с едно докосване

на бутона за захранването

ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ

Открийте нови възможности

Vivobook Pro 15 OLED е готов и в очакване да ви отведе на пътешествие за откриване на нови хоризонти. Каквото и да искате – сърфиране в нета, създаване на съдържание или игране, мобилният процесор AMD Ryzen™ 9 5900HX, графичната карта NVIDIA® GeForce® RTX™ 3050, паметта до 16 GB и PCIe® SSD дискът с капацитет 1 TB ще ви осигурят достатъчно производителност да реализирате креативната си визия. Графичните карти GeForce RTX предоставят хардуерно подобрено проследяване на лъчите и функции с изкуствен интелект за творци, които се нуждаят от производителност от по-високо ниво. Рендирайте по-бързо, излъчвайте по-ясно и редактирайте видео материалите си по-добре с графичните карти на NVIDIA както при лаптопи, така и при настолни компютри за професионална употреба.

Windows 11 Pro

До

Ryzen™ 9 5900HX

мобилен процесор AMD
До

GeForce® RTX™ 3050

NVIDIA® GPU
До

16GB

RAM
До

1TB

PCIe® SSD

ДИСПЛЕЙ

Вижте света с нови очи

Разширете кръгозора си отвъд пределите и се потопете в изумителния OLED дисплей със съотношение 16:9 на Vivobook Pro 15. FHD OLED1 NanoEdge дисплеят е свръхярък – до 600 нита, съотношението му екран/корпус е 84%, а цветовата гама е 100% DCI-P3 и осигурява изумително живописни нюанси. Той е валидиран от PANTONE® за прецизност на цветовете от професионален клас и сертифициран от TÜV Rheinland за редуцирано излъчване на синя светлина. Позволете на Vivobook Pro 15 OLED да бъде ваш водач в творческото ви пътешествие и да ви предложи свежо и ново визуално изживяване.

До

600 nits

максимална яркост
До

1920 x 1080

резолюция

HDR

подобрен реализъм

3-странен

NanoEdge дизайн

100%

DCI-P3 цветова гама
валидиран дисплей
сертифициран дисплей

ASUS OLED ДИСПЛЕЙ

5 причини да изберете лаптоп ASUS OLED

100% DCI-P3 – най-добрата в класа си цветова гама

Живописни дисплеи за прецизно творчество, илюстриране и наситено с ярки образи визуално забавление.

70% по-малко вредна синя светлина

Нивата на вредната синя светлина при OLED са по-ниски, като така този тип дисплеи осигурява повече грижа за очите и по-качествен сън.

По-ясни изображения при всякаква яркост

Наситени цветове дори при ниски нива на яркост – изумителни всеки път.

DisplayHDR™ 600 True Black

Наситените черни нюанси ще отворят очите ви за невиждани досега детайли, скрити в тъмните сцени от филмите.

0,2 ms, най-бързото време за отговор на лаптоп

Екшън сцени без размазване както във филмите, така и в игрите, както и плавно превъртане на текст.

ЦВЕТОВЕ

Оптимална прецизност на цветовете от професионален клас

Лаптопите ASUS OLED възпроизвеждат изумително детайлни и реалистични изображения със 100% DCI-P3 цветова гама, подходяща дори за кино салон. Това означава, че цветовете на дисплея са по-богати и наситени – идеални за фокусиращи се върху цветовете проекти, както и за всякакво друго съдържание.

Лаптопите ASUS OLED поддържат 100% от DCI-P3 цветовата гама както при високи, така и при ниски нива на яркост, докато при LCD лаптопите цветовата гама драстично се редуцира при ниските нива на яркост. При яркост с ниво на сивото 16 G LCD лаптопите възпроизвеждат едва 11% от DCI-P3 цветовата гама, а лаптопите ASUS OLED поддържат 100% от DCI-P3 цветовата гама.

100%

DCI-P3 цветова гама

133%

sRGB цветова гама

Като на кино

стандарт на кино индустрията
валидиран дисплей

ГРИЖА ЗА ОЧИТЕ

70% по-малко синя светлина за по-добро очно здраве

Известно е, че синята светлина причинява дискомфорт на очите и понижава качеството на съня. Поради естеството на специалните органични материали, осигуряващи осветяването в OLED дисплея, лаптопите ASUS OLED излъчват 70% по-малко вредна синя светлина2 и са сертифицирани от TÜV Rheinland и SGS. По-важното обаче е, че за разлика от традиционните филтри на синя светлина, промените в спектъра подсигуряват, че не е нужен компромис с точността на изобразяване на цветовете.

70%

по-малко синя светлина
сертифициран
сертифициран

ГРИЖА ЗА ОЧИТЕ

Грижата за очите е дори още по-важна за децата

Тъй като очите на децата все още не са напълно развити (роговицата и лещата са по-прозрачни), вредната синя светлина може да проникне по-лесно в окото и потенциално да доведе до преждевременно състаряване на ретината.

ASUS OLED

значително понижените нива на синя светлина ще подобрят грижата за детските очи

Проучване показва, че при очите на 5-годишно дете близо 60% от излъчената синя светлина преминава през ретината, докато при тези на 60-годишен възрастен – само около 20%. Благодарение на дисплеите ASUS OLED значително понижените нива на синя светлина ще подобрят грижата за детските очи.

ОСЕЗАЕМА ЯРКОСТ

Наситеността на цветовете на OLED е 1,6 x в сравнение с LCD

При стандартните LCD дисплеи качеството на детайлите и цветовете обикновено драстично спада, когато яркостта бъде намалена. Но лаптопите ASUS OLED са способни да визуализират фини детайли и при ниски настройки на яркостта поради високия контраст и възможността да поддържат широка цветова гама при такива обстоятелства. При изчисляването на триизмерния обем на цветовете, който добавя светлини към традиционната двуизмерна цветова гама, дисплеите ASUS OLED постигат 60% по-голям обем и предлагат по-добра цветна производителност при всякакво ниво на яркост.

1.6X

Сравнение на визуализация на цветовете между LCD и OLED дисплей при едно и също ниво на яркост

OLED постига значително по-осезаема яркост

Лаптопите ASUS OLED могат да поддържат добра цветова репродуктивност при всяко ниво на яркост, така че спокойно можете да настроите яркостта на екрана според работната си среда и да продължавате да се наслаждавате на изумително живописни цветове. Да вземем за пример вашата всекидневна стая (която вероятно е осветена с лампа с круша от 100 lux). Нуждаете се само от яркост със 177 нита на своя OLED дисплей, за да възпроизведете изображение, което е толкова ярко, колкото би било при LCD дисплей с яркост 400 нита. При по-ниските нива на яркост, нужни на OLED дисплеите, вредните излъчвания на синя светлина са по-слаби.

КОНТРАСТ

True Black: Вижте невижданото

Лаптопите ASUS OLED съвършено възпроизвеждат черните нюанси. Един пиксел на OLED е изграден от три подпиксела, всеки със самогенерирано осветяване: Full HD (1920 x 1080) дисплей има 2,073,600 пиксела и съответно 6,220,800 самоосветяващи се подпиксела. За сравнение, LCD дисплеите имат само няколко десетки LED подсветки. При визуализиране на черно на OLED дисплей пикселът просто се изключва, за да постигне възможно най-наситения черен нюанс. Това позволява изключително ясни и отчетливи изображения и в най-тъмните сцени. Ще се изненадате да видите колко много детайли сте пропуснали в любимите си филми!

сертифициран

1,000,000:1

съотношение на контраста
До

600 nits

максимална яркост

0.0005 nits

true black

ВРЕМЕ ЗА ОТГОВОР

Най-бързото време за отговор на лаптоп за безпроблемни действия

Дисплеите ASUS OLED имат време за отговор от 0,2 ms – най-бързото при лаптоп и 50 пъти по-бързо4 от това на стандартен LCD дисплей на лаптоп. Всъщност времето за отговор на повечето LCD дисплеи на лаптоп е между 10 и 25 ms. Тази скорост гарантира плавни екшън сцени, по-малко забавяне по време на игра, фини детайли и превъртане на текст без размазване.

0.2ms

свръхбързо време за отговор

50X

по-бързо време за отговор

ЦВЕТОВЕ

Вдъхновете истинската си същност

Нека Vivobook Pro 15 OLED ви вдъхнови да промените стандартите със смели и уникални цветове, които изразяват позитивния ви и разчупен мироглед. Изберете успокояващия син нюанс Quiet Blue или младежкия сребърен цвят Cool Silver според това кой пасва най-добре на духа ви!

ДИЗАЙН

Проектиран да впечатлява

Забравете обикновеното, прегърнете Vivobook. Уникалното 3D лого на ASUS, акцентите с наклонени линии и тактилната текстура ще ви развълнуват още преди да повдигнете капак. Смело прекрачете границата и разучете какво представлява дизайнът и отвътре, където клавишът Enter веднага ще привлече вниманието ви с графичния си акцент, наподобяващ предупредителна лента.

ЛЕКОТА

Готов да отиде навсякъде

Vivobook Pro 15 OLED ви позволява да бъдете продуктивни и да се забавлявате, дори когато сте в движение. Цялостното тегло на Vivobook Pro 15 OLED е едва 1,65 кг и с лекота се побира в раница, затова е лесно да бъде с вас навсякъде. Излезте и покажете на света истинската си същност.

1.65 кг

ЛЕКОТА

ТЕМПЕРАТУРА

Бъдете хладнокръвни и продуктивни

Високата температура е враг на продуктивността. Температурата на Vivobook Pro 15 OLED винаги е ниска благодарение на високоефективната охладителна система с два вентилатора. Този подобрен дизайн на охлаждането гарантира, че лаптопът ви ще поддържа ниска температура при максимална производителност, по всяко време и навсякъде. Технологията ASUS IceCool Plus постига още по-висока производителността въпреки тънкия и лек корпус. Тя предлага 3 профила на вентилаторите в MyASUS, измежду които да избирате според нуждите си.

Два вентилатора

охладителна система

IceCool Plus

термална технология

WIFI MASTER PREMIUM

С по-бърза връзка към бъдещето

Станете от бюрото си и се отправете към бъдещето си – вкъщи, в кафето или на летището. Вашето работно място е където пожелаете. Vivobook Pro 15 OLED е оборудван с Wi-Fi 6 (802.11ax), която гарантира изключително високи мрежови скорости за бързо прехвърляне на обемни файлове, онлайн гейминг без забавяне и гладко предаване при видео разговори. Връзката е подобрена с ексклузивната технология ASUS Wi-Fi Master, която включва функцията ASUS Wi-Fi SmartConnect, която автоматично избира най-добрия източник на Wi-Fi връзка, за да можете да се свързвате безпроблемно към най-добрия Wi-Fi сигнал и познати мобилни точки за връзка.

До

WiFi 6

802.11ax
До

3X

по-бърза от Wi-Fi 5
До

4X

капацитет на мрежата
До

75%

по-малко забавяне

ЗВУК

Първокласен звук, който ще разтърси света ви

Поглезете ушите си с отличната аудио система на Vivobook Pro 15 OLED, сертифицирана от Harman Kardon. С нея филмите и игрите ще оживеят.

ПРЕМАХВАНЕ НА ШУМА

Аудио технология с изкуствен интелект за премахване на шума на ASUS от ново поколение

Поради зачестяването на дистанционната работа и видеоконференциите представихме технологията на ASUS с изкуствен интелект за премахване на шума, за да осигурим възможно най-добрата комуникация. Технологията прилага машинно самообучение, за да изолира нежелания шум от човешката реч. Функцията ClearVoice Mic в приложението MyASUS може да филтрира шумове от околната среда, а в режима Multi-Presenter да нормализира всички отделни гласове, идващи от различни места, за оптимално качество на груповите конференции. Функцията ClearVoice Speaker отстранява страничните шумове от човешката реч, за да чувате ясно какво казват другите. Вижте демонстрацията, за да се уверите в изумителната разлика в отделни ситуации, която технологията с изкуствен интелект за премахване на шума на ASUS може да постигне.

БЕЗОПАСНОСТ

Безопасен и сигурен

С вградения щит на уеб камерата и сензора за пръстов отпечатък Vivobook Pro 15 OLED се грижи за поверителността и безопасността ви.

Запазете поверителността си

Поверителността ви е важна и затова Vivobook Pro 15 OLED разполага с вграден щит, който се плъзва пред уеб камерата и ви защитава от любопитни очи и разсейващи фактори.

щит на Web камерата

Вход с едно докосване на бутона за захранването

Влизането в системата на Vivobook Pro 15 OLED никога не е било по-лесно и по-безопасно. Благодарение на сензора за пръстов отпечатък7 върху бутона за захранването и Windows Hello не е нужно да въвеждате парола – просто докоснете.

сензор за пръстов отпечатък

СВЪРЗАНОСТ

Всички връзки

Vivobook Pro 15 OLED ви помага да бъдете напълно свързани с цялостен комплект I/O портове, включително USB 3.2 Gen 1 Type-C® (USB-C®) порт, USB 3.2 Gen 1 Type-A и USB 2.0 портове, HDMI порт и четец на microSD карти, така че лесно ще можете безпроблемно да закачате най-нови модели периферни устройства, дисплеи или проектори.

USB 2.0
USB-C® 3.2 Gen 1
USB 3.2 Gen 1
HDMI
microSD card reader
audio jack

ПОДСВЕТКА

Удобство

Взаимодействието с Vivobook Pro 15 OLED е по-лесно от всякога. Оптимизирахме сензорния пад и го уголемихме с 27%8 за по-безпроблемен и бърз контрол. Пълноразмерната клавиатура с подсветка на Vivobook Pro 15 OLED е идеална за работа в слабо осветена среда. Тя е издръжлива, с ергономичен дизайн, еднокомпонентна конструкция, 1,35-милиметрово потъване на клавишите при натискане и гарантиран изключителен комфорт при писане.

1.35мм

потъване на клавишите

27%

по-голям сензорен пад
клавиатура с подсветка

MYASUS

Извлечете на-доброто от своя лаптоп с MyASUS

MyASUS предлага лесен достъп до приложения на ASUS, които ви помагат да извлечете максимума от своя Vivobook Pro 15 OLED. Свържете телефона си с Android или iOS към лаптопа и оптимизирайте производителността си или си осигурете бърза връзка с екипите за следпродажбено обслужване и поддръжка. Можете да се възползвате и от огромен избор от популярни приложения за изтегляне и ексклузивни оферти!

 1. Характеристиките на OLED дисплея може да се променят след дълги периоди на употреба, което води до видими разлики. Това е очаквано и може да доведе до фантомни изображения или промяна в луминофора: това означава, че бледо копие на дадено изображение остава видимо на екрана дори след като е заменено с друго. Това се случва най-често, когато статични изображения с висок контраст се показват на екрана за прекалено дълъг период от време. Лаптопите на ASUS с OLED дисплей свеждат този риск до минимум, като задават тъмния режим на Windows като настройка по подразбиране и съкращават времето на неактивност на дисплея, преди да се изключи – както когато лаптопът е включен към ел. мрежа (променлив ток), така и когато използва батерията (постоянен ток). Този двоен подход свежда вероятността за проявяване на гореописаните дефекти до минимум и удължава максимално живота на OLED дисплея. Също така намалява консумацията на енергия за оптимален живот на батерията. Препоръчваме да настроите яркостта на вашия OLED дисплей така, че да подхожда на осветлението в средата, където го използвате, а не да поддържате максималната яркост на екрана през цялото време. Също така използвайте анимиран скрийнсейвър с тъмен фон, какъвто можете да активирате от инструмента с настройки на Windows.
 2. В сравнение със стандартни LCD дисплеи на пазара с излъчване на синя светлина с дължина на вълната 415 – 455 nm.
 3. Вижте: https://www.essilorpro.com/content/dam/essilor-redesign/product-resources/crizal/Blue-Light-Roundtable_White-Paper.pdf
 4. Сравнено със стандартен LCD панел на лаптоп. Времето за отговор на стандартен LCD дисплей е 10 ms.
 5. Теглото на продукта може да варира в зависимост от конфигурацията.
 6. Данните са въз основа на теоретична производителност. Действителната производителност може да се различава въз основа на реалните обстоятелства.
 7. Сензорът за пръстов отпечатък се предлага като опция.
 8. 27% по-голям в сравнение с Vivobook 15 K513 (10,4 см х 7,25 см).

Характеристики

Вид лаптоп Ultrabook
Подходящ за Бизнес и образование
Цвят Син
Серия Vivobook Pro 15 OLED KM3500
Процесор AMD Ryzen™ 5 5600H (6-ядрен, 12-нишков,3.30 - 4.20GHz, 16MB Кеш)
Оперативна памет 8GB (1x 8192MB) - DDR4
Видео карта AMD Radeon™ Graphics (споделена памет)
Памет
Екран
Оптично устройство
Интерфейси
 • 1x USB Type-C
 • 1x USB 3.0
 • 2x USB 2.0
 • 1x HDMI 1.4
 • Четец на карти памет
 • Комбиниран жак за микрофон/слушалки
 • Подсветка на клавиатурата
 • Без кирилизация на клавиатурата
Свързаност Wi-Fi 802.11ax, Bluetooth 5.0
Батерия 3-клетъчна
Тегло 1.65 кг.
Операционна система
Антивирусна
Чанта или Раница Без чанта или раница
Мишка Без мишка
Слушалки Без слушалки
Гаранция
Защита при Счупване и Намокряне
Офис програма
SSD Да
IPS екран Не
Подсветка на клавиатурата Да
USB Type-C Да

Оторизирани сервизи

Списък с оторизирани фирми, които сервизират този модел. При проблем може да се обърнете към тях.