Prestigio SmartBook 141S

Кратко описание

изчерпан
Цена: 549лв.

Основни характеристики

 • Intel Celeron N3350
 • Intel HD Graphics 500
 • 3GB
 • 32GB eMMC
пълни характеристики
 • Intel Celeron N3350 (2-ядрен, 1.10 - 2.40 GHz, 2MB кеш)
 • Intel HD Graphics 500 (споделена памет)
 • Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 4.0
 • Microsoft Windows 10 Home
 • 24 месеца гаранция

Подобни продукти от Prestigio

ПОСТОЯНЕН СПЪТНИК ВЪВ ВСЯКА СИТУАЦИЯ

Благодарение на компактните си размери (33 x 22 x 1.3 см) и теглото едва 1.4 кг Smartbook 141S ще стане ваш неотменим помощник, ако трябва да отидете на работна среща, да работите в кафене или просто искате да го вземете на почивката си, за да гледате филми или да играете на любимите си видеоигри.

ЛУКСОЗЕН ДИЗАЙН

Металът невинаги е скучен алуминий. Наличен в тъмносиво, синьо или тъмнокафяво, корпусът на новия Smartbook 141S съчетава здравината на метала и изразителността на цвета! Независимо от избрания цвят, Smartbook изглежда невероятно престижен и модерен.

НАСЛАДЕТЕ СЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО

Екранът на Smartbook е създаден с IPS технология, която прави картината ярка, ясна и цветна. 14.1-инчовият екран и разделителната способност с пълно HD качество гарантират, че ще бъдете по-удовлетворени, когато гледате филми и снимки, а очите ви ще се чувстват удобно и няма да се уморяват, когато играете игри и работите с документи и графики.

МНОГО МЯСТО ЗА СЪХРАНЕНИЕ

Вече няма да се налага да изтривате филми, преди да изтеглите нови файлове, постоянно да качвате снимки в облака и да контролирате броя на програмите на лаптопа, тъй като мястото е достатъчно за всичко! За пръв път Prestigio Smartbook е снабден с 32 или 128 GB вътрешна памет, която може да бъде разширена с SDD M.2 SATA до 512 GB.

ВЪТРЕШНА МОЩ

Двуядреният процесор Intel® Mobile Celeron® N3350 (Apollo Lake) с честота до 2.4 GHz ще осигурява висока ефективност при осъществяването на ресурсоемки задачи. В зависимост от конфигурацията Smartbook се предлага с 3 или 4 GB RAM. Това означава, че ще могат да работят множество програми в режим едновременно изпълняване на задачи и ще могат да се поддържат отворени десетки нови прозорци в браузъра, без това да води до забавяне.

ОФИЦИАЛНА ОПЕРАЦИОННА СИСТЕМА WINDOWS 10

Устройството е напълно готово за работа с изваждането от опаковката! Smartbook е снабден с фабрично инсталирана операционна система – официалната версия Windows 10 Home / Windows 10 Pro. Изберете варианта, който отговаря на потребностите ви!

ВСИЧКИ ВИДОВЕ ВРЪЗКИ

Smartbook е снабден с два порта USB 3.0, порт за микро HDMI, като същевременно поддържа WI-FI и BT 4.0. Благодарение на това е лесно да свържете лаптопа с всякакви устройства и за секунди да го превърнете в дистанционен офис или мобилен център за развлечения.

Характеристики

Вид лаптоп Notebook
Подходящ за Интернет, музика и филми
Цвят Кафяв
Серия SmartBook 141S
Процесор Intel Celeron N3350 (2-ядрен, 1.10 - 2.40 GHz, 2MB кеш)
Оперативна памет 3GB
Видео карта Intel HD Graphics 500 (споделена памет)
Памет 32GB eMMC
Екран 14-инчов (35.56 см.) - 1920x1080 (Full HD), IPS матов
Оптично устройство
Интерфейси
 • 2x USB 3.0
 • Micro HDMI
 • вградена уеб камера
 • Локализация на клавиатурата: английска
Свързаност Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 4.0
Батерия 5000Mah
Тегло 1.40 кг.
Операционна система Microsoft Windows 10 Home
Гаранция
Защита при Счупване и Намокряне
Офис програма
SSD Да
IPS екран Да
Подсветка на клавиатурата Не
USB Type-C Не

Оторизирани сервизи

Списък с оторизирани фирми, които сервизират този модел. При проблем може да се обърнете към тях.