Huawei P40 lite 128GB, Midnight Black

  • Може да добавите 329 точки с покупката на този продукт. Вижте повече

Кратко описание

изчерпан
Цена: 329лв.

Основни характеристики

  • 6.4-инчов LTPS IPS
  • 8-ядрен
  • Hybrid Dual SIM
  • слот за Nano Memory карта
пълни характеристики

Подобни продукти от Huawei

HUAWEI P40 lite KV
HUAWEI P40 lite KV
P40-lite

Забавлението е навсякъде около теб

48 MP Четворна AI Камера
40 W HUAWEI SuperCharge

Развихри въображението си
с Четворна камерата

Светът е пълен с красота и чудеса, които чакат да бъдат открити. Със система от 4 основни камери, HUAWEI P40 lite снима по-широко, по-ясно и по-близо отколкото някога бихте си представили. Снимайте кинематографични портрети с боке камерата, после сменете на макро обектива и снимайте супер детайлни снимки в природата. Всичко това, използвайки един телефон. Все едно имате професионално студио в джоба си.

48 MP
Основна камера
f/1.8

8 MP
Ултраширокоъгълна камера
f/2.4

2 MP
боке камера
f/2.4

2 MP
Макро камера
f/2.4

48 MP
Основна камера
f/1.8

2 MP
боке камера
f/2.4

8 MP
Ултраширокоъгълна камера
f/2.4

2 MP
Макро камера
f/2.4

HUAWEI P40 lite quad camera
HUAWEI P40 lite quad camera
HUAWEI P40 lite main camera with 48MP

Красотата е
в детайлите

Не можем да ви кажем кога ще дойде следващата незаменима възможност за снимка. Но с 48 MP основна камера може да сте сигурни, че когато моментът настъпи, ще запечатате всеки аспект в зашеметяващ детайл. С 48 MP AI Ultra Clarity режим, камерата ловко съчетава няколко кадъра в една висококачествена картина така че да не губите никой детайл, дори когато приближавате.

HUAWEI P40 lite handhold super night mode

Преоткрийте нощта

Голямата апертура f/1.8 и половин инчовият сензор са създадени да допускат допълнително светлина, за да не се налага да спирате да снимате, дори когато слънцето залезе. Благодарение на HUAWEI AI технология за стабилизация на картината, Handheld Super Night режимът възпрепятства шума на изображението, давайки динамичен обхват за по-ясни снимки.

HUAWEI P40 lite rear camera with 120°ultra wide angle lens

Разширете погледа си

Уловете повече от всичко. Със 120° ултраширокоъгълна камера, получавате по-добра гледна точка към това, което ви удивява, а 17 mm фокусно разстояние заснема 140% повече от гледката. Това означава повече неонов цвят в градските пейзажи, повече приятели в груповите снимки и повече природа в пейзажите.

HUAWEI P40 lite rear camera with macro lens

Открийте
Макро света

2 MP макро камерата приближава към предмета повече от всякога. Снимайте от 4 см разстояние и овладейте силата да снимате цветове и текстури във феноменални детайли. От капките роса по венчелистчетата до интригуващите очертания по крилете на пеперудата. Снимането на макро снимки е като да откриете тайния свят на детайлите.

HUAWEI P40 lite bokeh camera

Снимките изпъкват
повече с
боке ефект

Специалната боке камера използва силата за улавяне на дълбочина с помощта на Изкуствен интелект, за да създаде повърхностен слой от дълбочина, омекотявайки фона и съпоставяйки го с ясния детайл на вашия субект. Този ефект е чудесен за онези моменти, в които искате наистина да изпъкнете.

Издръжлива и бързо
зареждаща се батерия

Със своята 4.200 mAh голяма батерия, смартфонът ще издържи цял ден с едно зареждане. Но дори да забравите да заредите телефона си през нощта, не се тревожете. Включете го докато пиете сутрешното си кафе и ще е зареден за нула време, благодарение на TÜV Rheinland сертифициран 40 W HUAWEI SuperCharge, който зарежда до 70% от батерията за 30 минути.

HUAWEI P40 lite HUAWEI super charge

Свеж и практичен дизайн

Дизайнът HUAWEI P40 lite подчертава най-важното, в него няма нищо излишни. Корпусът е изработен от четиристранно извита конструкция, така че се усеща в ръка толкова добре, колкото изглежда. Предната камера е разположена във корпуса на 6,4 "HUAWEI Punch FullView Display, така че няма изгубено пространство, а само много красив екран.

HUAWEI P40 lite Sakura Pink
HUAWEI P40 lite Midnight Black
HUAWEI P40 lite Crush Green
HUAWEI P40 lite front camera for super night selfie

Пригответе се
да заблестите

С режимът Super Night Selfie 2.0, HUAWEI P40 lite автоматично изсветлява лицето ви, когато си правите селфи при ниска осветеност, оптимизирайки светлината, цвета и контраста на фона, за да акцентира на вас. Устройството използва Multi-Frame Fusion технология, за да комбинира няколко снимки, създавайки ясни, контрастни и заслепяващи селфита.

HUAWEI P40 lite front camera for super night selfie

Пригответе се
да заблестите

С режимът Super Night Selfie 2.0, HUAWEI P40 lite автоматично изсветлява лицето ви, когато си правите селфи при ниска осветеност, оптимизирайки светлината, цвета и контраста на фона, за да акцентира на вас. Устройството използва Multi-Frame Fusion технология, за да комбинира няколко снимки, създавайки ясни, контрастни и заслепяващи селфита.

HUAWEI P40 lite front camera for AI beauty selfie

Селфи, което показва
най-добрата ти страна

Ако има нещо по-хубаво от селфи, то това е селфи, захранвано от силата на изкуствения интелект. Вградената предна камера разпознава светлината и сенките на заобикалящата ви среда и използва това да направи селфита, които автоматично се подобряват в реално време според ситуацията. Снимайте професионално изглеждащи портрети, които подчертават начина, по който искате да бъдете забелязани.

HUAWEI P40 lite Kirin 810

Интелект и
изключително представяне

HUAWEI P40 lite е оборудван с чип Kirin 810, който има собствен огромен арсенал от технологии. NPU се базира на нашата Da Vinci структура и оптимизира ефективността и работата на Изкуствения интелект. ISP+IVP oбработката на изображения подобрява намаляването на шума в изображението, както и баланса на бялото. Безупречно изпълнение, каквото и да правите.

Играй навсякъде,
където и да си

В HUAWEI P40 lite има достатъчно мощност, за да се справи дори с най-тежките игри. Новото поколение GPU Turbo предлага HD графика и висока честота на кадрите без забавяне, така че да получавате гладко гейминг изживяване, дори в разгара на действието. Телефонът консумира изненадващо малко енергия, така че можете да продължите да играете по-дълго.

HUAWEI P40 lite GPU turbo
HUAWEI P40 lite large memory

Повече памет за
съхраняване на спомени

С толкова страхотна камера, ще трябва да съхранявате много снимки. За щастие, HUAWEI P40 lite е снабден с 6 GB RAM и голямо 128 GB ROM, така че има достатъчно място за всичките ви снимки, без значение колко снимате. Страхотната памет също така дава възможност да стартирате повече приложения едновременно, без да влияете на скоростта на работа.

Интерфейс, в който
ще се влюбите

HUAWEI P40 lite идва с най-добрия ни интерфейс досега - EMUI10. Подобрихме дизайна с по-изчистено, по-интуитивно оформление и елегантна цветова палитра. Всичко е точно там, където трябва да бъде и с естествени преходи между менютата. Веднага можете да стигнете до това, което ви е необходимо. Мултитасквайте на воля!

HUAWEI P40 lite EMUI10
HUAWEI P40 lite EMUI10
HUAWEI P40 lite EMUI10
HUAWEI P40 lite-apps
HUAWEI AppGallery

Бутиковият магазин
за приложения

HUAWEI AppGallery е официалната платформа за разпространение на приложения. Можете да търсите, сваляте и споделяте безброй мобилни приложения. Продължаваме да развива глобалната екосистема от приложения, за да ви предоставим сигурно, качествено и разнообразни изживяване. Насладете се на ексклузивно съдържание и специални оферти в AppGallery.

HUAWEI P40 lite

Характеристики

Серия P40 lite
Цвят Черен
Процесор HiSilicon Kirin 810 (7 nm) (2x2.27 GHz Cortex-A76 & 6x1.88 GHz Cortex-A55)
Видеокарта Mali-G52 MP6
Памет 128GB
Оперативна памет 6GB
Екран 6.4-инчов LTPS IPS LCD капацитивен мултитъч екран с резолюция 2310 x 1080 пиксела
Свързаност Bluetooth 5.0, A2DP, LE, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, GPS
Мрежи GSM , HSDPA , LTE
Интерфейси
  • смартфон с две SIM карти , Hybrid Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by)
  • слот за NM (Nano Memory), до 256GB (използва споделен SIM слот)
  • USB 2.0, Type-C 1.0 обратим конектор, USB On-The-Go
  • говорител
  • аудио жак
  • сензор за пръстови отпечатъци
  • сензор за близост
  • сензор за околна светлина
  • цифров компас
  • гравитационен сензор

 

Опции
  • аудио : mp3, mp4, 3gp, ogg, amr, aac, flac, midi
  • видео: 3gp, mp4
Камера Задна камера: 48 MP (широкоъгълна камера, f/1.8 апертура) + 8 MP (ултраширокоъглна камера) + 2 MP (макро камера) + 2 MP (боке камера), Предна камера: 16 MP, апертура F/2.0
Време за разговор все още няма данни
В режим готовност все още няма данни
Батерия 4200 mAh
Размери (Ш/В/Д) 159.2 x 76.3 x 8.7 мм
Операционна система Android 10.0 (AOSP + HMS); EMUI 10
Тегло 183 грама
Гаранция 24 месеца гаранция
Защита при Счупване и Намокряне
Слот за microSD карта Не
Втора камера Да
2 сим карти Да
5G Да
Безжично зареждане Не

Оторизирани сервизи

Списък с оторизирани фирми, които сервизират този модел. При проблем може да се обърнете към тях.